Sabres Vídeň – Bracknell 8:1 (kon.) | Osvětim – Karviná - ženy 2:5 (kon.)
konec
Aksam Unia Osvětim
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
S.K. Karviná - ženy
Sobota 18.10.2014, 17:30 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
    KAPLANOVÁ - 2:5
     
    51:05
    Karviná právě vstřelila branku!
    A také že ano, publikum slaví pátý gól v osvětimské síti! Karviná se usadila v útočném pásmu, kotouče se ujala v předbrankovém prostoru KATKA KAPLANOVÁ a z bezprostřední blízkosti usměrnila puk mezi betony gólmanky Rybacké! Bez asistence.
    POZNIEWSKÁ - 2:4
     
    41:00
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Pozor, máme zaděláno na drama, protože Unia snížila na dvoubrankový rozdíl! Mezi kruhy napřáhla KAROLINA POZNIEWSKÁ a vypálila tak dobře, že zkoprnělá gólmanka Kateřina Bečevová nestihla zasáhnout! Hokejistka Osvětimi si tak připsala svou druhou trefu! Bez asistence.
    KŘUPKOVÁ - 1:4
     
    36:36
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karvinské publikum je ve varu, brankářka Rybacká smutně loví už čtvrtý puk ze své sítě! Klára Hudečková nahodila puk od modré čáry do předbrankového prostoru, kde se puk zasekl v nepřehledné mlýnici, ale domácí hráčky opět ukázaly, jak je důležitý důraz, když po Magdě Walicové dotlačila kotouč za brankovou čáru MARTINA KŘUPKOVÁ! Asistence: Magda Walicová.
    ZÍKOVÁ - 1:3
     
    18:33
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí hokejistky neuvěřitelně motaly hlavy osvětimských hráček v jejich obranném pásmu a jsou odměněny díky využité přesilovce třetím přesným zásahem! Karolína Kovářová přiťukla na modrou čáru puk ANNĚ ZÍKOVÉ, jež práskla do puku z mohutného nápřahu a propálila vše, co jí stálo v cestě, když gólmanka Rybacká nemohla vůbec nic vidět! Asistence: Karolína Kovářová.
    SOLNIČKOVÁ - 1:2
     
    14:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Rozjetá kanonáda nebere konců, SK se ujímá znovu nejtěsnějšího vedení a stadion je pochopitelně na nohou! Důraz jako z učebnice předvedla na brankovišti KATEŘINA SOLNIČKOVÁ, jež snad na čtyřikrát dorážela puk v nepřehledné skrumáži, ale nakonec dotlačila puk za záda ležící brankářky Rybacké! Bez asistence.
    POZNIEWSKÁ - 1:1
     
    12:49
    Osvětim právě vstřelila branku!
    To je velká škoda pro Štoudkovu družinu, Unia se raduje z bleskového vyrovnání! Kotouč vybojovala KAROLINA POZNIEWSKÁ, jež si vybruslila až do pravého kruhu a krásnou ranou odrazem o tyčku překonala bezmocnou brankářku Bečevovou! Bez asistence.
    SOLNIČKOVÁ - 0:1
     
    12:12
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovská satisfakce pro karvinské barvy, které jdou po hezké akci do vedení! Renata Kytková v útočném pásmu vykouzlila hezkou nahrávku do prostoru mezi kruhy, kde se tvrdou a přesnou ranou prezentovala KATEŘINA SOLNIČKOVÁ a posílá domácí do vedení! Asistence:Renata Kytková.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Pozniewská, 41. Pozniewská – 13. Solničková (Kytková), 15. Solničková, 19. Zíková (Kovářová), 37. Křupková (Walicová), 52. Kaplanová


    Aksam Unia Osvětim: Rybacká (Krzemienová) – Metyková, Chrapeková, Kosakowská, Strzelecká, Kozlowská "A", Fersztová – Pozniewská, Czapliková, Bielasová – Galuszková "A", Wieczoreková, Frackowiaková "C" – Michaleková, Jarmulowiczová, Kosmová – Zalewská, Trethanová.
    S.K. Karviná - ženy: Bečevová (Dvořáková) – Brotánková, Kovářová, Výtisková, Hudečková, Zíková, Duroňová, Světinská – Gápová, Lédlová, Kaplanová – Walicová, Přibylová, Sadilková – Křupková, Solničková, Kytková "C" – Kosellková, Němcová.

    Rozhodčí: Maria Raabye Fuchselová (DEN) – Veronika Dopitová (CZE), Tereza Štreitová (CZE)
    bahis siteleri