Omsk – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – Toljatti 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Atlant 3:1 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:1 (2:0 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Viťaz – Riga 4:2 (kon.) | Minsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 1:3 (kon.)
Soči – Petrohrad 1:2 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok 4:1 (kon.) | Záhřeb – Chabarovsk 2:5 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
5:4 (0:1, 2:3, 2:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 02.11.2014, 13:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PARE - 5:4
     
    62:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    O vítězi je rozhodnuto. FRANCIS PARE si sjel k pravému kruhu, kde naznačil střelu, to zmátlo obránce, načež se domácí hráč dostal blíže k mezikruží, kde přesnou ranou poslal puk k bližší tyči na což nestihl Jakub Kovář včas zareagovat. Asistence: Chris Lee.
    ZARIPOV - 4:4
     
    57:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Urputná defenzíva hostů nakonec padla a "Magneti" zcela zaslouženě vyrovnávají. DANIS ZARIPOV číhal u pravé tyče a díky šťastném odrazu od zadního mantinelu se k němu puk dostal a zmiňovaný útočník jej z první dokázal dostat za záda bezmocného Jakuba Kováře. Asistence: Viktor Antipin, Denis Platonov.
    KOVÁŘ - 3:4
     
    40:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí vstoupili do třetí třetiny tím nejlepším možným způsobem. JAN KOVÁŘ dostal výbornou přihrávku do jízdy a v prostoru mezikruží vypálil přesně nad vyrážečku českého brankaře, nutno zmínit svého vlastního bratra, kteý hájí branku Jekatěrinburgu! Asistence: Danis Zaripov, Jevgenij Birjukov
     
    39:15
    Hostující obrana byla dokonale rozebrána, Zaripov našel na druhé straně úplně volného Kováře, který ale poslal kotouč jen do ochranné sítě!
     
    38:07
    Hosté mohou ještě do konce druhé třetiny alespoň snížit stav utkání. Dvě minuty za sekání obdržel Alexander Rybakov.
    LAZAREV - 2:4
     
    37:26
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Divoká druhá třetina přináší už pátou branku. Golyšev uvolnil ANTONA LAZAREVA, který na dvakrát překonal Košečkina a dokonale opařil fanoušky Magnitogorsku v zaplněné aréně. Asistence: Anatolyj Golyšev,
     
    36:42
    Po minele Metljuka ve středním pásmu se dostal do obrovské šance Jakuceňja, svůj výpad po pravém křídle zakončil dobře umístěnou střelou, kterou však fenomenálním semaforem zastavil Kovář.
    GOLYŠEV - 2:3
     
    34:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Hosté vrací vedení na svou stranu. Podobná branka jako před chvílí, Lewandowski zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál na najíždějícího ANATOLYJE GOLYŠEVA, který usměrnil puk pod víko domácí brány. Asistence: Eduard Lewandowski, Alexej Michnov.
     
    32:22
    Přesilová hra pro domácí tým. Alexej Simakov dostal trest 2+10 minut za hákování. Po reklamní přestávce tak na Jekatěrinburg zřejmě čekají horké chvilky.
     
    30:47
    Zaripov měl stoprocentní šanci, Kovář už byl na zemi a ruskému kanonýrovi stačilo jen zvednout puk, to se mu nepovedlo, český gólman se vyznamenal.
    MICHNOV - 2:2
     
    26:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři dlouho více vyhovovala domácím, poté se však do ojedinělé útočné akce dostali hosté, Golyšev najel do pravého kruhu a bekhendem nabídl šanci ALEXEJI MICHNOVOVI, který kotouč usměrnil dnes už podruhé za Košečkinova záda. Anatolyj Golyšev, Jegor Žuravljov.
     
    24:39
    Za Kovářovou brankou vznikla potyčka, za níž rozhodčí vyloučil po jednom hráči na každé straně, z Magnitogorsku bude pykat Tim Brent, z Jekatěrinburgu zase Filipp Metljuk.
    BIRJUKOV - 2:1
     
    23:54
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté dvěma slepenými góly otáčejí stav zápasu, JEVGENIJ BIRJUKOV vypálil od modré čáry a vzhledem k tomu, že Platonov velmi účinně bránil Kovářovi ve výhledu, byl český brankář proti dělovce ruského obránce takřka bezbranný. Asistence: Jan Kovář, Denis Platonov.
    ZARIPOV - 1:1
     
    20:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí hned na úvod druhé třetiny vyrovnávají. Kouzlo Jakuba Kováře se povedlo odčarovat DANISU ZARIPOVOVI, jenž obdržel skvělou přihrávku od Jana Kováře, dostal se tak před brankáře Jekatěrinburgu, jehož překonal pozemní střelou ke vzdálenější tyčce. Asistence: Jan Kovář.
     
    15:55
    Jenomže poté početní výhoda nabrala na obrátkách. Jevgenij Timkin se ocitl sám před bránou, bekhendem trefil břevno.
     
    14:07
    Nyní dostali domácí možnost první přesilové hře, rozhodčí poslal na trestnou lavici na dvě minuty za podražení Sergeje Jemelina.
    MICHNOV - 0:1
     
    08:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Co se hostům nepovedlo v nedávno skončené přesilové hře, zvládli vzápětí. Viktor Kozlov nasadil po svém průjezdu do útočného pásma soupeři jesle, předložil kotouč ALEXEJI MICHNOVOVI, jenž si najel do levého kruhu a přesnou střelou do šibenice překonal Košečkina. Asistence: Viktor Kozlov.
     
    05:59
    A budou to naopak domácí, které jako první rozhodčí v dnešním zápase vyloučí. Konkrétně Oskara Osalu za vražení na hrazení.
     
    03:56
    První vážnější šance Jekatěrinburgu. Trjamkin vyjel zpoza brány a přihrával na Michnova, který stál v blízkosti Košečkinovy brány, ruského brankáře však nepřekonal.
     
    02:19
    Jan Kovář vjel do útočného pásma a pořádně prověřil svého bratra Jakuba, ten musel zasahovat ramenem. Kotouč se od něj odrazil za bránu.
     
    00:34
    Domácí hned od úvodu potvrzují roli favorita, Platonov si sjel od mantinelu až před Kováře, jehož se snažil překonat střelou mezi betony, český gólman se překvapit nenechal.

    Martin Doležal

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 21. Zaripov (Kovář), 24. Birjukov (Kovář, Platonov), 41. Kovář (Zaripov, Birjukov), 58. Zaripov (Antipin, Platonov), 63. Pare (Lee) – 9. Michnov (Kozlov), 27. Michnov (Golyšev, Žuravljov), 35. Golyšev (Lewandowski, Michnov), 38. Lazarev (Golyšev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Birjukov, Antipin, Chabarov, Lee, Malenkich, Batyršin, Těreščenko – Zaripov, Kovář- Platonov – Kaletnik, Brent, Osala – Kosov, Jakuceňja, Kameněv – Paré, Timkin, Grigorenko, Junkov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepistö, Metljuk, Jegin, Antonov, Trjamkin, Postnikov, Žuravljov – Simakov, Lazarev, Brulé – Rybakov, Bumagin, Petružálek – Lewandowski, Kozlov, Michnov – Komarov, Golyšev, Jemelin

    Rozhodčí: Bulanov, Safiullov – Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri