Znojmo – Dornbirn 8:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:3 (2:0, 2:1, 4:2)
Dornbirn Bulldogs
Neděle 02.11.2014, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Ale na ledě to opět jiskří a fanoušci jsou ve varu. Exelby (DOR) – dvě minuty za hrubost, k tomu navíc 5 minut + do konce utkání.
     
    59:13
    A vyústila z toho opět početní výhoda Orlů pět na čtyři. Rosa (ZNO) – pět minut a hrubost. Stejný trest i pro Di Benedetta (DOR), který si navíc odnese i dvě minuty za krosček.
     
    59:13
    A pozor. Buldoci si potřebují vylepšit sebevědomí a nevolí k tomu ten nejlepší způsob. Di Benedetto si vyšlápl na Pavla Rosu, který se ale nedal a pěstní souboj vyhrál. Svého rivala povalil na led.
     
    57:33
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Teď jsem to ale zakřikla. Buldoci se jen na chvíli usadili před Tomkem a je z toho gól. JUSTIN DI BENEDETTO dostal přesný pas do kruhu, odkud krásně zavěsil nad lapačku Tomka, přesně pod víko. Asistence: Andrew Bombach a Andy Sertich.
     
    56:42
    Dvě minuty pro Jana Šedu (ZNO) – hákování.
     
    53:37
    Ale ne dlouho. Buldoci nemohou unést gólový příděl a opět faulují. Di Benedetto (DOR) – sekání. Pět na tři.
     
    52:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Proměněná početní výhoda pět na tři. Orli ukazují svou ohromnou sílu. Po ose Havlík-Štach se dostal puk na hůl JAKUBA GROFA a ten mocným nápřahem z vrcholu kruhu míří pod víko. Asistence: Lubomír Štach a Adam Havlík.
     
    52:04
    To ale vůbec nevadí. Hosté opět faulují. Hákováním se provnil D´Alvise (DOR) a je tu výhoda pro Znojmo pět na tři.
     
    51:28
    Exelby (DOR) si trochu zbytečně připisuje dvě trestné minuty za napadení.
     
    49:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je paráda. Jihomoravané proměňují další přesilovou hru. Přesný pas Lattnera na vrchol kruhu proměňuje nádhernou dělovkou ROMAN TOMAS. Proti tomuto prostě Lawson neměl nárok. Asistence: Jan Lattner a Pavel Rosa.
     
    48:33
    Menší trest pro Magnana-Greniera (DOR) – nedovolené bránění.
     
    47:11
    Grabher Meier (DOR) inkasuje další trest za hákování.
     
    46:26
    Orli právě vstřelili branku!
    V singalizované výhodě opět udeřili znojemští hráči. Do hry naskočil šestý domácí borec a Orli této výhody dokonale využili. Nahození před bránu a následná dorážka ONDŘEJE FIALY končí za zády Lawsona. Zřejmě ještě po nějakém odrazu. Asistence: Lubomír Štach a Jan Šeda.
     
    Utkání sleduje 2513 diváků!
     
    43:33
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Znojemský elán teď dostal trochu ránu, ale stále je tu tříbrankový náskok Orlů. JAMES ARNIEL dokonale proplul kolem trojice bránících hráčů Znojma a poslal puk naprosto přesně mezi betony Tomka. Bez asistence.
     
    42:14
    Antonín Bořuta se probil do samostatného úniku a tvrdou bombou orazítkoval tyčku!
     
    40:37
    Orli právě vstřelili branku!
    A na znojemském stadionu se slaví pátý gól v síti Rakušanů. ROMAN TOMAS si s pukem najel před bránu, dokonale oklamal gólmana a zasunul puk podél levé tyče do sítě. Asistence: Pavel Rosa a Antonín Bořuta.
     
    38:46
    Další dvě minuty pro hosty. Desbiens (DOR) menší trest za sekání.
     
    33:45
    Desbiens (DOR) si ve středním pásmu vyšlápl na Podešvu. Znojemského hráče sice nezasáhl, ale to oběma rozhodčím stačilo k vyloučení. Dvě minuty za napadení pro útočníka hostů.
     
    31:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Prosazuje se i čtvrtá formace Znojma. Po dobré Špačkově práci se kousek za modrou čarou dostal k puku JINDŘICH ABDUL, vybruslil si do levého kruhu a střelou k bližší tyči nachytal Lawsona. Bez asistence.
     
    28:36
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovku. JONATHAN D'AVERSA dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, měl čas napřáhnout a zamířit a hezkou ranou k levé tyči propálil Tomka. Ten kotouč ztlumil, ale zastavit ho nedokázal. Asistence: Guillaume Desbiens.
     
    27:45
    Domácí tým hrál v šesti. Dvouminutové vyloučení odpyká Rosa (ZNO). Druhá přesilovka Dornbirnu.
     
    22:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Poměrně nečekaně je tu třetí gól Orlů. Rosa vybojoval u pravého mantinelu puk, posunul jej do středu kluziště a BRANISLAV REHUŠ nekompromisně zavěsil do levého horního růžku. Lawson neměl šanci. Asistence: Pavel Rosa a Jiří Klimíček.
     
    17:41
    Orli právě vstřelili branku!
    To je výborná efektivita Znojma v početních výhodách. Další branku v přesilovce střílí PAVEL ROSA, který u pravé tyče doklepl vyražený kotouč po Bořutově střele od modré čáry. Asistence: Antonín Bořuta, Roman Tomas.
     
    17:23
    Pronikajícícho Fialu přišpendlil na mantinel Magnan-Grenier (DOR) a nebezpečný zákrok nenechávají rozhodčí bez odezvy. Obránce hostů si odsedí dvě minuty za napadení.
     
    12:35
    Hosté na ledě přitvrdili. Putnik (DOR) v dohraném souboji u mantinelu zvedl ruce příliš vysoko a odsedí si 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    09:49
    Rehuš (ZNO) dostává po potyčce před brankou Orlů 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    09:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Velký tlak končí brankou, tohle už Lawson nemohl ustát. Přesouval se sice od jedné tyčce ke druhé, co mu síly stačily, jenže když LUBOMÍR ŠTACH napálil z levého kruhu odražený puk přímo na branku, propadl puk do sítě mezi brankářovými betony. Nejlepší tým EBEL v přesilovkách tak znovu udeřil v početní výhodě. Asistence: Peter Pucher a Martin Podešva.
     
    08:17
    Häußle (DOR) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    07:36
    Hned po návratu Klimíčka měl velkou šanci Lattner, jenž se po pravém křídle prodral až před gólmana, mířil ke vzdálenější tyči, na poslední chvíli ale Lawson vyrážečkou vytěsnil puk mimo branku.
     
    05:42
    Dornbirnu trvalo, než se dostal do útočného pásma, hned poté z toho ale byla velká šance. Obránce Exelby, který má na kontě přes 400 zápasů v NHL, dostal přihrávku na pravé křídlo, pálil z první pod břevno, ale Tomek se skvěle přesunul a vyrazil letící kotouč ramenem!
     
    05:05
    Vzápětí šance na druhé straně, kterou musí na poslední chvíli hasit faulem Klimíček (ZNO). Dvě minuty za hákování přinášejí první přesilovku zápasu hostům.
     
    04:37
    Na druhé straně se dostal za záda obrany Peter Pucher, ale kotouč mu ještě před zakončením utekl z hole.
     
    00:58
    Hosté mohli jít do vedení! Martin Mairitsch dostal přesnou přihrávku před branku a z bezprostřední blízkosti orazítkoval břevno.

    Lukáš Peroutka

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 10. Štach (Pucher, Podešva), 18. Rosa (Bořuta, Tomas), 23. Rehuš (Rosa, Klimíček), 32. Abdul, 41. Tomas (Rosa, Bořuta), 47. Fiala (Štach, Šeda), 50. Tomas (Lattner, Rosa), 53. Grof (Štach, Havlík) – 29. D'Aversa (Desbiens), 44. Arniel, 58. Benedetto (Bombach, Sertich)


    HC LERAM Orli Znojmo: Tomek (Nechvátal) – Lattner, Bořuta, Štach, Grof, Klimíček, Nemčík – Šeda, Fiala, Číp – Podešva, Pucher, Havlík – Tomas, Rehuš, Rosa – Špaček, Bartoš, Abdul.
    Dornbirn Bulldogs: Lawson (Madlener) – Exelby, D'Aversa, Magnan-Grenier, Sertich, Lembacher, Crawford, Jeitziner – D'Alvise, Arniel, Grabher Meier – Di Benedetto, Feichtner, Desbiens – Petrik, Bohmbach, Mairitsch – Samardzic, Häußle, Putnik.

    Rozhodčí: Babić, Smetana – Kaspar, Nemeth
    bahis siteleri