Vsetín – Opava 7:3 (kon.) | Mountfield HK – V.Popovice 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:2 (kon.)
PZ Kladno – Litoměřice 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 02.11.2014, 14:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl, Kolín se přeci jen dočkal snížení! Dominik Jiráň posunul kotouč do prostoru mezi kruhy, kde se z mohutného nápřahu a bez přípravy opřel do tvrdé rány JOSEF ŠAFRA, jenž polovysokou střelou poslal kotouč přesně k levé tyčce brankáře Spáčila! Asistence: Dominik Jiráň.
     
    56:33
    Martin Polák (HBR) z mírného úhlu na pravé straně neprotlačil puk k přední tyčce přes gólmana Husára a po přerušení hry za bránou zasáhl protihráče vysokou holí.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla krásná akce, která musela zahřát u srdce i náročného hokejového fanouška! Rebelové se zabydleli v útočném pásmu, Dominik Kittler po převzetí puku našel z levého kruhu lahůdkovou nahrávkou před brankovištěm osamoceného NICHOLASE LANGA, který napoprvé sice ztroskotal na Husárových betonech, ale z dorážky už usměrnil puk do sítě! Asistence: Dominik Kittler.
     
    53:44
    Hodně okatý a zbytečný faul předvedl v obranném pásmu Luboš Kozák (KOL), který zcela evidentně držel protihráče.
     
    47:26
    V hodně slibné palebné pozici se ocitl Dominik Kittler, ale z bezprostřední blízkosti ani nadvakrát nepropasíroval puk přes Husárovy betony do sítě!
     
    43:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně důležitá branka pro havlíčkobrodské barvy, jež soupeři utekly do dvougólového trháku! Od modré čáry vypálil Jan Krajcigr, s jehož ranou si ještě brankář Husár betony poradil, ale na bleskovou dorážku LUKÁŠE BREBERY ze vzdálenosti několika kroků už byl krátký! Asistence: Jan Krajcigr.
     
    38:57
    Domácí znovu ukázali, že jsou velmi dobře sehraní. Ondřej Hlídek si počkal na pohyb Václava Motla, jemuž zpoza brány přesně přihrál, ale jeho spoluhráč trefil jen betony gólmana Husára, který chytá skvěle a drží svůj tým nad vodou!
     
    38:15
    Petr Kuchta se protlačil až za kolínské obránce a zblízka nastřelil hruď pozorného brankáře Husára, který vzápětí přerušil hru, když podržel puk v náruči!
     
    37:18
    Kolín sice odehrál dvojnásobné oslabení naprosto skvěle, jenže v plném počtu si zahrál jen chviličku. Daniel Chmelař (KOL) si pomohl vysokou holí.
     
    36:52
    Jindřich Macek se protáhl po pravém křídle až do slibné šance, ale z mírného úhlu na pravé straně bekhendem trefil jen boční síťku!
     
    36:10
    Další obrovská šance Rebelů zůstala nevyužita! Petr Kuchta zpoza branky předložil před bránu luxusní pas na volného Jindřicha Macka, který bez přípravy tvrdou ranou vyprášil Husárův beton!
     
    35:25
    Ondřej Hlídek nahodil puk před brankoviště na volného Lukáše Breberu, ale ten už byl příliš blízko brance a z metru nastřelil beton gólmana Husára, který přišel o masku!
     
    34:47
    Současně jsou vyloučeni Jan Barták (KOL) za krosček a Dominik Jiráň (KOL) za hrubost. Domácí hrají dvouminutovou přesilovku 5 na 3!
     
    34:47
    Havlíčkův Brod se snaží získat zpět ztracené vedené o dva góly a brankář Husár teď měl hodně práce s tím, aby před dorážejícími Rebely zblízka udržel puk pod betony!
     
    33:48
    Kozlové jsou rázem jako pokropeni živou vodou a havlíčkobrodská obrana se musí bránit s vypětím všech sil. Kotouč nebezpečně poskakoval před brankovištěm gólmana Spáčila, ale nikdo z kolínských hráčů ho zblízka neprotlačil do brány!
     
    33:14
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A Rebely to mrzí o to víc, že hosté se z ničeho nic dostali na nejtěsnější rozdíl! Kotouč uzmul Rebelům při rozehrávce MARTIN HLAVÁČEK, který si sjel až před brankoviště a povedenou střelou poslal puk pod horní tyčku bezmocného gólmana Spáčila! Bez asistence.
     
    32:46
    Rebelové pohrdli obrovskou šancí, která jim mohla dodat na hole ještě více klidu. Matias Mäki už mohl v mírném úhlu na pravé straně střílet, ale ještě nahrál před brankoviště volnému Petru Kuchtovi, jenž zblízka minul prázdnou bránu!
     
    29:42
    Domácí špatně vystřídali, hráli v příliš mnoho hráčích na ledě. trest odpyká Patrik Málek (HBR).
     
    27:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové nepolevili ve svém enormním tlaku a nakonec přesilovku využívají, čímž se ujímají dvoubrankového vedení! Z vrcholu kruhů napřáhl Nicholas Lang, který nastřelil betony brankáře Husára. K dorážce se probil Jaromír Vlček, ale kotouč zůstal těsně před brankovou čarou, odkud ho pohodlně doklepl do prázdné brány PETR KUCHTA! Asistence: Jaromír Vlček, Nicholas Lang.
     
    25:49
    Jan Barták (KOL) musel zatáhnout za záchranou brzdu sekáním, protože za kolínskou defenzivu se prosmýkával do úniku Václav Motl, jenž ještě stihl bekhendem nastřelit betony gólmana Husára, než do něj ve velké rychlosti najel. Oba hráči jsou v pořádku.
     
    24:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové přečkali oslabení bez úhony a při hře 5 na 5 okamžitě udeřili! Od Davida Huberta putoval kotouč k Davidu Pazourkovi, který předložil krásný pas na rozjetého MARTINA POLÁKA, jenž nevymýšlel nic složitého a z bezprostřední blízkosti nedal gólmanu Husárovi tvrdou a přesnou ranou vůbec žádnou šanci! Asistence: David Pazourek, David Hubert.
     
    22:10
    David Hubert (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    19:05
    Kolín udržel útočné pásmo a z mezikruží po vhazování tvrdě vypálil Dominik Skála, ale jeho rána k pravé tyčce skončila v lapačce brodského gólmana! Petr Spáčil předvedl ukázkový semafor!
     
    18:57
    Martin Hlaváček si počkal na přiťuknutí svého spoluhráče a na vrcholu kruhů se tvrdě opřel do puku, který prosvištěl kousek vedle levé Spáčilovy tyčky!
     
    11:24
    Tak tohle hlasitě volalo po gólu! Jindřich Macek měl spoustu prostoru a času mezi kruhy, odkud vyslal svižný projektil, ale jen doprostřed brány na připraveného gólmana Husára!
     
    11:04
    A poměr sil na ledě se vyrovná. Martin Hlaváček (KOL) obdržel 2 minuty za podražení.
     
    09:30
    Středočeši teď pořádně motali hlavy brodským hráčům a vytěžili z toho přesilovku. Adam Němec (HBR) se dopustil držení protihráče.
     
    07:39
    Ostrou ránu vyslal z pravého kruhu Martin Polák, jehož projektil vyrazil brankář Husár před sebe, ale následná dorážka zblízka byla nepřesná!
     
    02:51
    Adam Němec (HBR) se stal prvním vyloučením hráčem, odsedí si 2 minuty za hrubost.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Polák (Pazourek, Hubert), 27. Kuchta (Vlček, Lang), 44. Brebera (Krajcigr), 56. Lang (Kittler) – 34. Hlaváček, 59. Šafra (Jiráň)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Adam) – Macek, A. Němec, Vlček, Krajcigr, M. Semrád, Mendl – Hlídek, Motl, Brebera "C", Pazourek, Kuchta "A", Mäki, Hubert, Polák, Přibyl, Málek, Šimák, Lang, Kittler.
    SC Marimex Kolín: Husár (D. Jelínek) – Skála, A. Hájek, Barták, Křeček, Chmelař – Šafra, Jiráň, Hlaváček, Kozák, Spitzer "C", Bašus, Černý "A", A. Jelínek, Krumpholc "A", J. Hájek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri