Sabres Vídeň – Poprad 7:0 (kon.) | SKIF – Karviná - ženy 3:0 (kon.)
konec
SKIF Nižnij Novgorod
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
S.K. Karviná - ženy
Pátek 05.12.2014, 16:00 • Nižnij Novgorod • Liga mistryň
Partner:
     
    58:42
    Klidnou pasáž přeťala další kombinační akce tří ruských hokejistek proti české obranné dvojici. Zakončující hráčka ale neměla u druhé tyčky čas a klid.
    TIMOFEJEVOVÁ - 3:0
     
    57:23
    SKIF právě vstřelil branku!
    Navíc je tady třetí úder domácích, který bohužel přichází naprosto zaslouženě. Už závěr oslabení sehrály Rusky s přehledem a jejich aktivita pokračovala až do další krásné kombinace na jeden dotek. Bodrikovová našla zpoza brány ANNU TIMOFEJEVOVOU, která poslala kotouč mezi betony Dvořákové – 3:0. Asistence: Maria Bodrikovová, Maria Bělovová.
     
    56:33
    Timofejevová mohla definitivně rozhodnout, jenže jasnou šanci tváří v tvář Dvořákové nedokázala proměnit.
     
    54:58
    Ve vlastní přesilovce ale musí kouzlit Dvořáková! Teď se natáhla jak široká, tak dlouhá přes celé brankoviště, aby zastavila velkou šanci.
     
    54:22
    Naděje pořád žije! Katka Solničková na sebe opět natáhla nedovolený zákrok a teď už je nutně potřeba, abychom využili přesilovku. Za hru tělem pyká Maria Bodrikovová (SKIF).
     
    52:34
    Domácí vyhrály útočné buly a hned mohly skórovat potřetí. Bára Dvořáková ale famózně schovala kotouč do lapačky!
     
    52:04
    Trenér Karviné Josef Štoudek si vybírá oddechový čas.
    RANTAMÄKIOVÁ - 2:0
     
    52:04
    SKIF právě vstřelil branku!
    Tak bohužel, favorizovaný soupeř nás trestá za nevyužité přesilovky a ve vlastní výhodě se ujímá dvoubrankového vedení. Sosinová nahrála napříč pásmem Pečnikovové, která z první poslala puk k brankovišti KAROLIINĚ RANTAMÄKIOVÉ. Ta si ho rychle přehodila na bekhend a zakončila do prázdné brány – 2:0. Asistence: Maria Pečnikovová, Olga Sosinová.
     
    51:22
    No to jsou věci! Ve vlastním oslabení zůstala za domácí obranou Nikola Gápová, jenže vracející se Sosinová ji bohužel v poslední možné chvíli dobruslila a puk odpálila z hokejky.
     
    50:56
    Vzápětí ovšem u mantinelu přibrousila Aneta Lédlová (KAR), což znamená, že tentokrát dostává přesilovou hru domácí SKIF.
     
    48:11
    Až po jejím skončení přišlo vynikající střídání! Přibylová si najela do mezikruží, ale druhý růžek potom těsně minula. V následném přečíslení české hráčka těsně nedosáhla na kotouč.
     
    47:03
    Nakonec jsme ve vlastním oslabení nabídli velkou šanci Lichačevové, tu ale Dvořáková parádně vychytala!
     
    45:25
    No a je tady druhá šance skórovat z přesilovky! Maria Naděždinová (SKIF) odchází pykat za hákování.
     
    45:25
    Dvě Rusky si to hnaly k našemu brankovišti. Střela mířila na druhý růžek, ale naštěstí ho minula!
     
    43:11
    Ouuu!! Naše holky to udělaly parádně, Lédlová zakončovala bekhendem mezi betony Räisänenové, pak ještě dorážela Solničková. Málo chybělo k vyrovnání, to by Rusky koukaly!
     
    42:02
    Ve vlastním oslabení se dopředu vydala Rantamäkiová, pak ještě hledala spoluhráčku. Ta byla ale v moc velkém úhlu a branku už netrefila.
     
    41:31
    Vendula Přibylová se prohnala mezi několika soupeřkami, které ji zastavily nedovoleně a jdeme na přesilovku. Maria Bodrikovová (SKIF) – 2 minuty za hákování.
     
    40:27
    Pozor na zadní vrátka! Před Dvořákovou se zjevila Rantamäkiová, naštěstí nestihla zakončit důrazněji.
     
    39:24
    Rusky se tlačí do naší branky, jak to jenom jde. V posledních desítkách sekund nám přispěla i mizerná muška SKIFu, nyní je domácím odpískáno postavení v brankovišti.
     
    37:49
    Znovu třikrát bravo na adresu Barbory Dvořákové! Tváří v tvář vychytala nejnebezpečnější Rusku Sosinovou, za svá záda nepustila ani další šance domácích.
     
    35:20
    Karviná má obrovskou práci s velkým pohybem domácího týmu, ze kterého plynou další příležitosti. Bára Dvořáková teď před odkrytým koutem rychle vykopla pravý beton.
     
    34:24
    Ale to samé platí i na druhé straně. Dvořáková parádně zneškodnila ruské přečíslení, když se přesunula ke druhé tyčce, potom vyřešila i nepřehlednou situaci v brankovišti.
     
    33:41
    Obrana SKIFu se otevírá, teď za její záda pronikala Katka Bukolská! Soupeřka ale na poslední chvíli odpálila puk do bezpečí.
     
    32:21
    To je obrovská škoda, české hokejistky mohly přispěchat s gólovou reakcí! Vendula Přibylová se jako lasička obtočila kolem domácí obránkyně a pak zakončila, kotouč vyjel nějakých deset centimetrů od druhé tyčky!
     
    32:08
    Karviná znovu hraje v plném počtu, pak ale přišla hodně nepříjemná situace před boxem časoměřičů. Dominika Lásková se střetla se soupeřkou, dost možná to byl z ruské strany faul, ale to už je jedno. Lásková inkasovala úder do kolene a na střídačku jí musí pomoci spoluhráčky. Bohužel to s ní nevypadá vůbec dobře, to odhaduji už z jejího výrazu v obličeji.
     
    29:56
    Situace se bohužel znovu opakuje, Karviná se bude muset bránit v dalším oslabení. Dominika Lásková (KAR) odchází pykat za držení.
     
    29:34
    Až v samotném závěru přesilovky je nebezpečno v českém území. Střelu z mezikruží musela Dvořáková nejspíš vyškrábnout, aby skončila v ochranné síti!
     
    29:16
    Katka Kaplanová v oslabení vykroužila zpoza brány, ale Räisänenová zůstala přikována ke své tyčce! Dorážku pak její obrana zblokovala.
     
    27:45
    Bohužel ale hra pět na pět nevydržela dlouho a rozhodčí si vybírají další hříšnici z našeho výběru. Karolína Kovářová (KAR) je vyloučena za nedovolené bránění, nápor SKIFu bude pokračovat.
     
    26:15
    Teď už to zavánělo druhým gólem, ale skóre se nemění! Nejblíž byla dorážející Rantamäkiová, jenže Dvořáková nepustila kotouč za svá záda a pak jí na brankovišti pomohly spoluhráčky.
     
    25:16
    Navíc následuje oslabení. Klára Hudečková (KAR) se ohnala po soupeřce, které se její hokejka zaklínila mezi nohama, a je z toho menší trest za podražení.
    LICHAČEVOVÁ - 1:0
     
    24:22
    SKIF právě vstřelil branku!
    Po čtyřech minutách druhé třetiny se bohužel domácí hokejistky ujímají vedení. Stačil k tomu krátký nápor, kdy od modré čáry tvrdě vypálila Pečnikovová a Dvořáková výtečně zasáhla. Před ní ale čekala nehlídaná JEKATĚRINA LICHAČEVOVÁ, která dostala kotouč na bekhend a okamžitě zakončila do prázdného koutu naší svatyně – 1:0. Asistence: Maria Pečnikovová, Olga Sosinová.
     
    21:26
    Právě k Lédlové se nyní dostal kotouč po rychlé akci z levé strany, ale byla příliš tísněná, než aby dokázala zakončit.
     
    20:15
    Sosinová se hned hnala za volným kotoučem, ale parádní rybička Karolíny Kovářové zachránila situaci.
     
    18:51
    Jako tank se tlačila do zakončení Kateřina Solničková, v náročném souboji jedna na jednu ale neuspěla a její protivnice si situaci pohlídala.
     
    16:04
    Tentokrát zvládly Rusky své nahození dojet a byla z toho hodně horká situace před Dvořákovou. Spoluhráčky jí pomohly zblokovat šanci Bělovové vysoko nad!
     
    14:22
    Chvíli po buly čekala před brankovištěm na přihrávku z rohu Aneta Lédlová. Moc nechybělo, aby kotouč tečovala do ruské sítě!
     
    09:45
    Ale Bára Dvořáková drží čísté konto! První střelu vytěsnila, v nepřehledné situaci si kotouč našla i po dorážce ze dvou metrů.
     
    09:12
    Renáta Kytková (KAR) – 2 minuty za hákování. Karvinou čeká asi 40 sekund oslabení tři na pět.
     
    09:06
    Na druhé straně se do gólovky protahovala opět Olga Sosinová. Neuspěla, ale byla lehce faulována.
     
    07:52
    Situace zpřed krátké chvíle se bohužel opakuje, SKIF se znovu dostal ke kotouči a na trestnou míří česká hráčka. Konkrétně Vendula Přibylová (KAR) za držení.
     
    06:34
    Právě Olga Sosinová (SKIF) ale byla při dorážení příliš aktivní a vykoledovala si dvě minuty za sekání. Karviná jde na přesilovku.
     
    06:28
    S návratem vyloučené hráčky měly domácí hokejistky ještě další obrovskou šanci, při střele Sosinové nás zachránila tyčka!
     
    05:54
    SKIF už hraje přesilovku a mohl jít do vedení, naštěstí jedna z hráček netrefila kotouč před prázdnou brankou.
     
    05:16
    Tohle střídání patřilo Vendule Přibylové, která zakončovala karvinský tandem a moc jí nechybělo k dorážce! Pak zkoušela ještě jednou vykroužit do střelecké pozice, ale to už jí Rusky kotouč odebraly.
     
    04:22
    Přesilová hra trvala necelou minutu a už je bohužel minulostí. Na trestnou lavici putuje Katka Kaplanová (KAR) za hákování, budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    03:24
    Výborná práce Katky Solničkové! Pláchla po levém hrazení a Maria Pečnikovová (SKIF) ji zastavila nedovoleným bráněním, Karviná má první přesilovku.
     
    03:16
    Karoliina Rantamäkiová hledala zpoza branky svou spoluhráčku, ta naštěstí kotouč nedokázala trefit.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Lichačevová (Pečnikovová, Sosinová), 53. Rantamäkiová (Pečnikovová, Sosinová), 58. Timofejevová (Bodrikovová, Bělovová)


    SKIF Nižnij Novgorod: Räisänenová (Tarakanovová) – Pečnikovová, Kapustinová "C", Jalosuová, Smirnovová, Teplyginová, Bodrikovová – Rantamäkiová, Silinová, Sosinová – Faljachovová, Naděždinová, Lichačevová – Širjajevová, Timofejevová, Semenecová – Bělovová, Rachimovová. Trenér: Oleg Namestnikov.
    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková (Škodová) – Kovářová, Zíková, Výtisková, Brotánková, Hudečková – Gápová, Kaplanová, Přibylová – Lásková, Bukolská, Lédlová – Solničková, Kytková "C", Sadilková – Walicová. Trenér: Josef Štoudek.

    Rozhodčí: Bordeleauová (CAN), Hertrichová (GER) – Mogilnikovová, Šestakovová (obě KAZ).
    bahis siteleri