Havlíčkův Brod – Krkonoše 1:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:11 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
HC Krkonoše
Neděle 04.01.2015, 11:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:46
    A pozor, Rebelové to zkoušejí hned bez brankáře!
     
    57:46
    Ale pozor, tohle je šance pro havlíčkobrodské barvy. Filip Krsek (KRK) se provinil zdržováním hry, domácí si hned berou oddechový čas.
     
    53:07
    To je neuvěřitelné! Vojtěch Holenda si udělal z protihráčů slalomové tyčky a před gólmanem Dvořákem zkusil bekhendový blafák, ale minul!
     
    51:35
    Brankář Arbelovský opět zamezil jisté pohromě! Jako nůž máslem opět prošel brodskou obranou Tomáš Mistr a z mírného úhlu na pravé straně nastřelil Arbelovského bok, od kterého kotouč těsně minul vzdálenější tyč!
     
    50:37
    Kdepak, Rebelům není nakloněna ani paní Štěstěna. Po ráně z mezikruží zacinkala za Dvořákovými zády tyčka!
     
    35:17
    Jakub Jirman (KRK) – 2 minuty – podražení.
     
    34:27
    Obrovská škoda pro Rebely! Hosté ztratili ve středním pásmu puk a do přečíslení 2 na 1 se hnali Jan Petržílek s Vojtěchem Holendou. Prvně jmenovaný nechal kličkou projet obránce a našel před bránou svého parťáka, ale ten si vylámal zuby na Dvořákových betonech!
     
    32:22
    Po hodně ostrém zákroku zůstal ležet za brodskou bránou jeden z hráčů Krkonoš a Tomáš Lachman (HBR) dostává po právu 2 minuty za napadení.
     
    31:25
    To byla tutovka! Radim Pejchal z rohu pásma naservíroval kotouč do předbrankového prostoru na volného Richarda Cachnína, jenž zblízka jen vyprášil Dvořákovy betony!
     
    29:58
    Výborně brankář Arbelovský! Krkonošští útočníci teď na něj doráželi jako vosy z bezprostřední blízkosti, když ho jeho obrana nechala na chvíli na holičkách, ale maskovaná opora Rebelů si i v leže poradila!
     
    25:22
    Jakub Cerman (KRK) – 2 minuty – podražení.
     
    25:04
    Vyrovnání měl na holi Václav Piskač, který se ocitl úplně sám mezi kruhy, ale jeho prudká rána zápěstím přeletěla horní tyčku!
     
    18:55
    Michal Teplý si kličkou položil gólmana Dvořáka na led a z úhlu zkoušel přehodit jeho beton, jenže to se mu nepovedlo, maskovaná opora horalů opět čarovala!
     
    17:32
    Mladí Rebelové se v hojném počtu natlačili před brankoviště, ale nikdo z nich nedokázal za rozhozenou krkonošskou obranou poslat puk na bránu! Hosté vyhodili na icing.
     
    15:40
    Michal Teplý ujel do přečíslení 2 na 1 a nahrál před branku, ale zde nedokázal jeho spoluhráč dostrkat kotouč za záda pozorného brankáře Dvořáka!
     
    11:17
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Havlíčkobrodská obrana je zatím děravá jako ementál a toho rychlonozí útočníci Krkonoš s chutí využívají! Kotouč ukořistil ve středním pásmu DANIEL VAŇÁT, prohnal se kolem brodských beků a z mírného úhlu na pravé straně při přečíslení 2 na 1 procedil puk přes Arbelovského betony! Bez asistence.
     
    10:30
    Dominik Březák (KRK) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    07:39
    Tak to byla šance jako hrom! Havlíčkobrodská obrana trestuhodně propadla a do samostatného úniku se dostal Matěj Poul, který střílel zblízka, ale minul levou Arbelovského tyč!
     
    05:51
    A nakonec z toho bylo nebezpečí! Před brankou se procpal ve skrumáži k puku Jakub Jirman, ale o kousek minul pravou Arbelovského tyč!
     
    03:57
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    A radovat se mohou i Krkonoše, které přesilovku rychle využily a srovnaly se svým soupeřem z Vysočiny krok! Tomáš Mistr předložil povedený pas před bránu volnému TOMÁŠOVI ŠLAICHEROVI, který z mírného úhlu na pravé straně svižnou střelou prostřelil brankáře Arbelovského! Asistence: Tomáš Mistr.
     
    03:18
    Tomáš Lachman (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když podrazil před brankovištěm Daniela Vaňáta, který už se chystal střílet.
     
    01:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový start mladých Rebelů, kteří jdou do bleskového vedení! Radim Pejchal nabil na levé křídlo MICHALU TEPLÉMU, který nabral rychlost a zápěstím předvedl parádní ránu, jíž z mírného úhlu na levé straně poslal odrazem o tyčku za Dvořákova záda! Asistence: Radim Pejchal.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Teplý (Pejchal) – 4. Šlaicher (Mistr), 12. Vaňát


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Horák – Petržílek, Holenda, Piskač, Pejchal, Cachnín, Teplý, Pokorný, Přibyl, Tecl, Kulhánek, Kohout.
    HC Krkonoše: Dvořák – Tříska, Krsek, Jirman, Cerman, Jos. Šimkovič, Řehák, Kynčl, Šlaicher, Jan Šimkovič, Poul, Mistr, Krištof, Březák, Vaňát, Ryšavý, Valášek.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Jakub Capouch, Jiří Kopic
    bahis siteleri