Kometa Brno – Pardubice 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | HC Litvínov – Jihlava 5:4 (kon.)
Slavia – Kladno 4:3 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:0 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Zlín – Chomutov 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Sobota 17.01.2015, 17:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přece jen se domácí prosazují. Přesilovka využita a naděje na zvrat stále žije. Přesnou střelou se prosazuje MICHAL GAGO. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    45:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka hostů je využita. Dubeň našel mezi kruhy volného MARTINA ŠŤOVÍČKA, ten zamířil a vymetl růžek zlínské branky. Haloda byl bez šance. Asistence: Lukáš Dubeň, Tadeáš Dvořák.
     
    21:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jak Chomutov první třetinu dobře skončil, tak stejně dobře začal tu druhou. Haloda zůstal po střele ležet v brankovišti, Macháček posunul puk na MIROSLAVA JIRUŠKA a ten pohodlně poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Petr Macháček, Martin Strunz.
     
    19:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přece jen jsme se v první třetině gólu dočkali. Hostům se podařilo vstřelil gól do šatny a to Zlín bude určitě hodně mrzet. Bednář poslal puk před branku, tam se k němu dostal FRANTIŠEK WÁGNER a parádní střelu do šibenice poslal Piráty do vedení. Asistence: Miroslav Bednář.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 50. Gago (Hladiš) – 20. Wágner (Bednář), 22. Jirušek (Macháček P., Strunz), 46. Šťovíček (Dubeň, Dvořák)


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Macharáček, Kužílek, Řezníček, Žabčík, Velčovský, Procházka, Talán – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Gago, Bumbál, Hladiš, Werbik.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Danylec) – Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Drobný, Kozák – Wágner, Šťovíček, Macháček A., Jirušek, Tupý, Dimitrov, Tatár, Bednář, Kellerstein, Huňady, Macháček P., Strunz.

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Švarc.
    bahis siteleri