Olomouc – PZ Kladno 8:0 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Vsetín – Kladno 5:3 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 5:3 (kon.) | Slavia – Vítkovice 6:4 (kon.) | K. Vary – Sparta 4:3 (po pr.)
Pardubice – Zlín 6:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:5 (po pr.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:8 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 0:6 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Písek – HC Litvínov 1:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Rytíři Kladno
Sobota 28.02.2015, 12:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Jeden z hostujících hráčů teď neunesl jednak výsledek a jednak to, že byl v posledních sekundách tvrdě atakován Rýparem a po zaznění sirény domácího hráče přetáhl svou holí nesportovně zezadu přes lýtka. Vše se však událo přímo před zraky hlavního rozhodčího, kladenského hráče tak čeká trest, nejspíš dvouminutový.
     
    58:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže domácí drama odmítají. MICHAL BÁRTEK prostřel Stahla z mezikruží a domácí se radují. Asistence: Matěj Dubnický.
     
    58:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR PATYK uvádí – drama v posledních minutách! Hostující hráč si udělal ze vsetínského beka solný sloup, poté se natlačil před Hermana, kterého naznačením kličky odlákal od vnitřní tyče a následně právě tam zavěsil svou střelu. Asistence: Vincent Keszi, Yuya Okegawa.
     
    55:55
    Tutovky na obou stranách a v hlavních rolích nejlepší hráči svých celků. Nejprve se Petr Lainka protáhl mezi beky, samostatný únik však zakončil do brankářova betonu. Hosté pak okamžitě poslali kolmici vpřed kde číhal Petr Patyk. Ten byl při svém brejku lehce atakován obráncem a bekhendovou střelu poslal jen do Hermana.
     
    53:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A VINCENZ KESZI chladnokrevně prostřelil Hermana k pravé tyči. Hosté tak přeci jen ještě dramatizují závěr duelu.
     
    53:27
    Teď byli domácí ale až moc suverénní. Právě Lainka si nechal v útočném pásmu uzmout puk, Keszi v rychlém výpadu ukázal záda obráncům a těm nezbylo než faulovat. nařízené trestné střílení je naprosto bez debat.
     
    48:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V samém závěru ale dvojnásobnou přesilovku přeci jen využívají. Z pravého kruhu napřáhl PATRIK AUGUSTIN a trefil se přesně nad pravé brankářovo rameno. Asistence: Jiří Weintritt.
     
    47:24
    Další hostující prohřešek. Malý je vyloučen za hákování, Vsetín čeká dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    46:46
    Pejchal vyloučen za hákování, VHK čeká další přesilovka.
     
    43:33
    Teď však byl nejlepší domácí hráč v utkání sestřelen nevybíravým krosčekem Havelky. Hostující hráč míří po právu na lavici hanby, Lainka si chvíli poležel na ledě, teď však již v předklonu míří na střídačku.
     
    41:16
    Kubík projel mezi vsetínskými obránci jako nůž máslem, Herman ho ale, i s trochou štěstí, vychytal.
     
    37:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští ujeli do přečíslení tři na jednoho. Kombinace se jim sice vůbec nevyvedla, Rytíři se však vraceli ke své bráně tak ledabyle, že si Valaši nakonec na několikátý pokus přeci jen dokázali předat puk, PETR LAINKY si ho ještě hodil do protipohybu brankáře a pak bekhendem, pod Stahlovým tělem, doslova propasíroval touš do brány. Lainka tak svou dorosteneckou kariéru zakončuje hattrickem. Asistence: David Kovář.
     
    30:15
    Domácí střídají brankáře, příležitost zachytat si v posledním zápase sezóny dostává i týmová dvojka David Herman.
     
    27:58
    Teď ale domácí hrubě zaspali a Kladenští jeli sami dva na Bechného. Janeček těsně před brankářem poslal puk Patykovi, jeho zakončení do prázdné ale skvělým zákrokem betonem zastavil Bechný. Hosté teď spálili opravdu 100% šanci.
     
    22:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale rychle snižují. Keszi se vřítil do útočného pásma, z hranice brankové čáry odkud přistrčil puk PETRU PATYKOVI a ten rychlou střelou po letě překonal Bechného. Asistence: Vincent Keszi.
     
    21:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín svou přesilovku záhy využívá. Po skrumáži před kladenskou brankou přistrčil Tydlačka puk PETRU LAINKOVI a ten mezi rukou a tělem brankáře propasíroval puk do sítě. Asistence: Ondřej Tydlačka, David Kovář.
     
    20:34
    Kovář byl mimo hru podražen Čermákem, což však neuniklo pozornosti sudího a VHK si tak vyzkouší první přesilovku v utkání.
     
    15:37
    Janeček teď vyškolil domácího obránce a následně se řídil sám na Bechného, domácí branku ale přestřelil. Nutno přiznat, že byl při své střele podseknut jedním z vracejících se hráčů VHK, rozhodčí ale bez váhání ukázal, že se o faul nejednalo.
     
    10:56
    Kladnu se nabízí velká šance na vyrovnání. Augustin totiž vyhodil puk na tribunu a za zdržování hry míří za katr. Čeká nás přesilovka pět na tři.
     
    09:49
    První přesilovku si zahrají hosté. Bártek je potrestán za faul kolenem.
     
    08:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A hned z protiútoku se prosazují domácí. Rytíři nedokázali odklidit neposedný puk z předbrankového prostoru, čehož využil PETR LAINKA a pohotovou střelou nedal gólmanovi hostů šanci. Asistence: Ondřej Tydlačka.
     
    08:15
    Krásná akce Janečka, který se po levém křídle proháčkoval až před Bechného, jeho zakončení ale s největší pravděpodobností zastavila tyč.
     
    05:34
    A znovu to byl Patyk, kdo mohl poslat Kladno do vedení. Z úhlu totiž protlačil touš mezi Bechného betony, hrozící se pohromu ale odvrátil jeden z beků VHK, který kotouč odpálil z brankové čáry. Následnou střelu od modré si již Bechný dokázal pohlídat.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 9. Lainka (Tydlačka), 22. Lainka (Tydlačka, Kovář), 38. Lainka (Kovář), 49. Augustin (Weintritt J), 59. Bártek (Dubnický) – 23. Patyk (Keszi), 54. Keszi, 59. Patyk (Keszi, Okegawa)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Herman) – Bártek, Weintritt J., Augustin, Vítek, Nadymáček, Rýpar – Toman, Dubnický, Lainka, Humplík, Tydlačka, Gharibyar, Weintritt M., Španko, Kovář, Janošek
    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka, Malý, Šíma, Balcar, Chládek, Smrž – Řepka, Patyk, Okegawa, Keszi, Čermák, Janeček, Hrabík, Borkovec, Kubík, Pejchal.

    Rozhodčí: Libiger – Novák, Smilek
    bahis siteleri