New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Dallas Stars
4:5 (0:0, 2:1, 2:3 - 0:0)
Colorado Avalanche
Sobota 28.02.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    O'REILLY - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Colorado Avalanche.
    Autorem vítězné branky je RYAN O'REILLY.
    LANDESKOG - 4:4
     
    53:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado vyrovnává na 4:4! Hodně podobná situace jako u třetího gólu hostů. Barrie nahazoval kotouč na bránu, ale tentokrát ho místo Iginli dokázal tečovat GABRIEL LANDESKOG, který nedal Lehtonenovi takřka žádnou šanci puk chytit. Hostující kapitán tak zaznamenal hodně důležitou branku. Asistence: Tyson Barrie, Ryan O'Reilly.
    ROUSSEL - 4:3
     
    51:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Cody Eakin byl nejrychleji u odraženého kotouče a všiml si mezery mezi oběma obránci Avalanche. Dlouhou a prudkou přihrávkou vyslal ANTOINEA ROUSSELA, který měl dost času na zakončení a rozhodl pro prudkou střelu zápěstím, což se ukázalo jako nejlepší řešení. Kotouč přešel brankovou čáru pod betonem Varlamova. Asistence: Cody Eakin, Kari Lehtonen.
    GUENIN - 3:3
     
    46:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A branka je uznána, Colorado vyrovnává. Barrie na modré čáře posunul kotouč na colorádského kapitána, který šikovně naznačil střelu z první, ale místo ní přišla prudká nahrávka na NATEA GUENINA, který měl problémy se zpracováním, ale nakonec vystřelil a ačkoli se Lehtonen hodně rychle přesunul, srazil si kotouč za brankovou čáru. Asistence: Gabriel Landeskog, Tyson Barrie.
    IGINLA - 3:2
     
    45:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A hostům se tlak přeci jen vyplatil! Po vyhrané buly se kotouč dostal ke Gueninu, který ho jen chytře nahazoval na Lehtonenovu bránu. JAROME IGINLA na poslední chvíli dokázal kotouč šikovně tečovat a propasírovat jej za záda domácího brankáře. Asistence: Nate Guenin, Matt Duchene.
    EAKIN - 3:1
     
    43:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars navyšují svůj náskok na dvě branky! Domácí se opět dostali do tlaku a Varlamov čelil sérii střeleckých pokusů. CODY nejprve vystřelil a Varlamovi prošel kotouč mezi betony a jen těsně nezaplul za brankovou čáru. Poté se domácí hráč dostal ke kotouči znovu a tentokrát přesně trefil levý roh Varlamovy brány. Bez asistence.
    SPEZZA - 2:1
     
    30:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla blesková odpověď v podání domácí první úderné formace. Přesně dvacet devět sekund stačilo JASONU SPEZZOVI ke vstřelení branky. Cole dobře zapracoval v brankovišti a zmátl Varmalova, kotouč se po té dostal na čepel domácího snipera, který se nemýlil a vstřelil tak rozdílovou branku. Asistence: Erik Cole, Trevor Daley.
    BARRIE - 1:1
     
    29:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté z čista jasna vyrovnávají na 1:1. TYSON BARRIE odčinil své zaváhání. Duchene vyvezl kotouč do útoční třetiny a přenechal jej zpětní nahrávou prvnímu jmenovanému, který tvrdou ránou nad lapačku Lehtonena vyrovnává. Asistence: Matt Duchene, Nate Guenin.
    EAKIN - 1:0
     
    22:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v obraně Colorada! Garbutt s Rousselem vlétli do útočné třetiny jako hladoví psi a první jmenovaný vybojoval kotouč, Roussel odstavil obránce a CODY EAKIN dostal přesný pas a tvrdou ránou propálil Varlamova. Asistence: Ryan Garbutt.

    Radek Francouz

    Branky a nahrávky: 23. Eakin (Garbutt), 31. Spezza (Cole, Daley), 44. Eakin, 52. Roussel (Eakin, Lehtonen) – 30. Barrie (Duchene, Guenin), 46. Iginla (Guenin, Duchene), 47. Guenin (Landeskog, Barrie), 54. Landeskog (Barrie, O'Reilly), rozh. náj. O'Reilly

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   O'Reilly (COL)
    0:1   Spezza (DAL)
    2. série:
    0:1   Duchene (COL)
    0:1   Benn (DAL)
    3. série:
    0:1   Tanguay (COL)
    0:1   Fiddler (DAL)


    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Goligoski, Klingberg, Jokipakka, Daley, Jo. Benn, Demers – Cole, Spezza, Hemský – Ja. Benn, Eakin, Ritchie – Roussel, Fiddler, Garbutt – McKenzie, Horcoff, Sceviour.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Guenin, Barrie, Hejda, Redmond, Stuart, Holden – Landeskog, O'Reilly, MacKinnon – Talbot, Duchene, Iginla – Tanguay, Mitchell, Evenberg – McLeod, Cliche, Briere.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, O’Halloran – Sharrers, Gibbs
    bahis siteleri