New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
Detroit Red Wings
Sobota 28.02.2015, 21:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Rinne pospíchal na střídačku zrovna, když Andersson vyrazil do útoku, tak mu nechal před tělem nohu, přes kterou hostující útočník ochotně přeletěl. Rinne (NSH) je vyloučen za podražení.
     
    59:38
    Neal (NSH) je vyloučen za sekání a to je veliká nepříjemnost pro Predators!
     
    58:46
    Gustavsson vyrazil puk jen k volnému Forsbergovi, ale švédský brankář se stihl přesunout a zasáhnout i podruhé!
     
    57:55
    Domácí to zkusí v šesti mužích v poli. Rinne je na střídačce!
     
    57:17
    Domácí dlouho hráli v signalizované výhodě, ale nakonec nic nevymysleli. Sheahan (DET) si odsedí trest za podražení.
     
    56:36
    Hosté ujížděli do přečíslení dvou na jednoho, ale nakonec vrátili puk ještě do druhé vlny Nyquistovi, kterého ale výtečně vychytal Rinne!
     
    54:22
    Josiho střelu ještě nadvakrát dorážel Neal z bezprostřední blízkosti, ale nejprve Gustavsson natáhl výborně beton a poté se ještě lépe přesunul!
     
    53:57
    Brendan Smith (DET) se znovu podívá na trestnou lavici poté, co se provinil nedovoleným bráněním.
     
    49:42
    Neal (NSH) zasáhl holí do tváře Brendana Smithe a odsedí si trest za hru vysokou holí.
    Tomáš TATAR - 3:4
     
    49:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hosté znovu strhávají vedení na svou stranu! Pavel Dacjuk krásně rozjel akci Red Wings, když přihrál na pravou stranu na TOMÁŠE TATARA, který se ještě pokusil vrátit zpět na ruského šikulu, ale Roman Josi srazil puk mezi ruku a beton vlastního brankáře! Asistence: Pavel Dacjuk a Niklas Kronwall.
     
    48:07
    Domácím se přehnané napadání nyní vymstilo. Fisher (NSH) je vyloučen za podražení.
     
    46:48
    Sheahan ujížděl s Nyquistem do přečíslení dvou na jednoho, ale druhý jmenovaný dostal špatně puk, a střela mu tak nesedla.
     
    44:37
    Domácí mohli jít rázem zpět do vedení, když po objetí branky zakončil Forsberg, který se rázem dostal i k dorážce, ale v pádu nedokázal usměrnit puk ke vzdálenější tyči!
    Alexej MARČENKO - 3:3
     
    43:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté si nyní krásně rozebrali obranu domácích a srovnávají! Niklas Kronwall nejprve jen přiklepl od modré na střed Justinu Abdelkaderovi, který ještě přihrál do jízdy ALEXEJI MARČENKOVI, který nádhernou střelou do bližšího růžku nashvillské brány střílí svoji první branku v NHL. Asistence: Justin Abdelkader a Niklas Kronwall.
     
    42:02
    Brendan Smith (DET) je vyloučen za nedovolené bránění a jeho soupeř Filip Forsberg (NSH) je vyloučen za nesportovní chování.
    Shea WEBER - 3:2
     
    36:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    A domácí přeci jen využívají přesilovou hru čtyř proti třem! SHEA WEBER obdržel puk z rohu od Mika Ribeira a poté svojí typickou pumelicí z první rozvlnil síť za Gustavssonovými zády a domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Asistence: Mike Ribeiro a Roman Josi.
     
    35:16
    Brendan Smith (DET) je vyloučen za držení protihráče.
     
    34:11
    Tatar (DET) se tak dlouho postrkával na buly s Wilsonem (NSH), až jsou oba borci vyloučeni za nesportovní chování.
     
    32:43
    Tatar dostal přihrávku na pravou stranu, kde byla spousta prostoru, ale jeho střelu vykopl betonem Rinne! Tatar se tak dostal k dorážce, ale proti té se znovu dokázal natáhnout, tentokrát lapačkou, brankář Rinne, který nyní skutečně drží svůj tým!
     
    31:44
    Kindlovu střelu si vypíchl přímo do jízdy Fisher, který si obhodil i druhého obránce a vypálil, ale Gustavsson byl včas na ledě!
     
    31:28
    Přesilovou hru si vyzkoušejí i hosté. Josi (NSH) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    30:16
    Domácí krásně odstřelovali branku Gustavssona, až si všimli vlevo volného Fransona. Tomu ale střela příliš nevyšla a místo k bližší tyči zamířila do středu, kde byl připravený Gustavsson!
     
    28:17
    Kindl (DET) je vyloučen za hákování.
     
    28:13
    Santorelli si proskočil mezi dvěma obránci a ujížděl sám na Gustavssona! Švédský gólman ale střelu nashvillského forwarda lapil!
    Mike FISHER - 2:2
     
    26:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    A domácí svůj tlak přeměňují ve srovnání! Franson nahodil puk chytře jen na zadní mantinel, odkud se puk odrazil přímo před bránu, kde byl volný MIKE FISHER, který už se trefil nad Gustavssonovo rameno! Asistence: Cody Franson a Matt Cullen.
    Matt CULLEN - 1:2
     
    22:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pouhá půlminuta dělí od sebe tyto dva góly! Po střele Romana Josiho se kotouč zůstával povalovat v brankovišti, kde se nejlépe zorientoval MATT CULLEN, který snižuje náskok Detroitu! Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    Drew MILLER - 0:2
     
    22:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tomáš Jurčo nastartoval z rohu kluziště na zteč DREWA MILLERA, který se rozjel po pravém křídle a chytrou střelou mezi Rinneho ruku a tělo zvyšuje náskok hostí na již dvoubrankový! Asistence: Tomáš Jurčo.
     
    19:59
    Glendening (DET) a Ribeiro (NSH) jsou vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    19:59
    V posledních vteřinách měl Rinne skutečně spoustu práce a jen díky němu neprohrávají domácí již o více než jednu branku! Po posledním Glendeningově zakončení se strhává strkanice před brankou domácích.
     
    16:20
    Z mezikruží zamířila dělová rána chumlem těl přímo na bránu, ale Rinne excelentně vyráží!
     
    16:09
    Andersson se ocitl s kotoučem úplně volný před Rinnem, ale domácí gólman byl včas na ledě a kryje jeho pokus!
    Brendan SMITH - 0:1
     
    07:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté si nyní krásně rozebrali obranu hostí, když Andersson našel ze druhé vlny si sjíždějícího BRENDANA SMITHE, který nádhernou střelou pod víko posílá Detroit do vedení! Rinne neměl šanci na tuto střelu dosáhnout. Asistence: Joakim Andersson a Drew Miller.
     
    04:39
    Weiss dostal od modré čáry střílenou přihrávku přímo na hůl a kotouč zamířil málem mezi Rinneho betony! V následném závaru už si nashvillský gólman poradil.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 23. Cullen (Smith, Josi), 27. Fisher (Franson, Cullen), 37. Weber (Ribeiro, Josi) – 8. Smith (Andersson, Miller), 23. Miller (Jurčo), 44. Marčenko (Abdelkader, Kronwall), 50. Tatar (Dacjuk, Kronwall)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber "C", Josi, Franson, Ekholm, Bartley, Jones – Neal "A", Ribeiro, Forsberg – Cullen, Fisher "A", C. Smith – Santorelli, Jarnkrok, Wilson – Bourque, Gaustad, Nystrom
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Kronwall "A", Ericsson, DeKeyser, Kindl, Marčenko, B. Smith – Helm, Dacjuk "A", Tatar – Abdelkader, Sheahan, Nyquist – Pulkkinen, Glendening, Weiss – Jurčo, Andersson, Miller

    Rozhodčí: Martell, Jackson – Cvik, Grandt
    bahis siteleri