Košice – Piešťany 1:3 (kon.) | Nitra – Martin 9:2 (kon.)
konec
HC Košice
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Sobota 28.02.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil. Zvíťaziť dokázali hostia, ktorí sa zároveň ujali vedenia v celej štvrťfinálovej sérii.
     
    59:56
    Piešťany dali gól!

    DUŠAN PAŠEK spečatil víťazstvo Piešťan strelou do prázdnej bránky! Bez asistencií.
     
    59:04
    Piešťany ustáli ťažkú situáciu pred svojou bránkou a Pašek dostal puk z tretiny. Hostia sa zatiaľ bránia statočne.
     
    58:49
    Oddychový čas domácich.
     
    58:32
    Hylák je na striedačke, Košičania hrajú powerplay!
     
    57:28
    V Steel aréne to len tak zahučalo! Hosťujúci brankár opäť predviedol neuveriteľný zákrok a stále drží svoj tím nad vodou.
     
    51:37
    Domáci hokejisti sa ihneď usadili v pásme. Puk od modrej čiary nahodil na bránku Černák, ale jeho pokus bol ešte zrazený a napokon h v zmätku zastavila iba pravá žrď Šúrekovej svätyne.
     
    51:20
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie protihráča Martin Leško.
     
    46:20
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Tomáš Brňák.
     
    46:07
    Ďalšia obrovská šanca domáceho tímu! Priamo pred bránku sa natlačil Bondra, ktorý však nezakončil dostatočne dôrazne. Šúrek sa presunul k ľavej žrdi a jeho pokus chytil.
     
    45:04
    Domáci tím ostal v pásme a nebyť Šúreka, už by bolo vyrovnané! Od modrej čiary opäť pálil Jánošík, ale brankár hostí predviedol opäť raz iba úspešný zákrok lapačkou.
     
    44:36
    Domáci hokejisti ostali v pásme a dostali sa do obrovskej príležitosti! Z pravého kruhu pálil Jenčík, Šúrek jeho puk iba s veľkými problémami vytesnil a zdalo sa nám, že dokonca iba do konštrukcie bránky.
     
    43:24
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie v hre Michal Peško.
    Peter SOJČÍK - 1:2
     
    42:42
    Košice dali gól!

    Hostia napokon obrannú činnosť pred svojou bránkou nezvládli a nechali tam úplne osamoteného PETRA SOJČÍKA. Ten si rýchlo spracoval prihrávku a nekompromisne puk napálil do siete. Asistencia: Matej Češík.
     
    35:47
    A napokon z toho bola veľká šanca hosťujúceho tímu! Do zakončenia sa dostal Klempa, ale jeho pokus bol iba zblokovaný tesne vedľa bránky Hyláka.
     
    29:21
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolení bránenie v hre Samuel Petráš.
     
    24:17
    Tak toto je veľmi nepríjemná situácia! Domáci Češík bránil svoju bránku a zakončujúci piešťanský hráč mu nechtiac napálil puk priamo do tváre. Bojovník Matej sa ale z ľadu pozbieral a so zakrvavenou tvárou odišiel na vlastnú striedačku. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    22:01
    Domáci hokejisti sa dostali do skvelého úniku. V prečíslenní boli dvaja a neskôr aj traja košickí korčuliari. Z pravej strany pred odkrytú časť bránky prihrával Cebák, ale bol to zrejme Sojčík, kto sa pred zakončením pošmykol a skončil na ľade.
     
    18:55
    Košičania sa napokon do pásma vrátili a roztočili tam svoj presilovkový kolotoč. Po zrazenej strele nikto nevedel, kde je puk a napokon sa z ničoho nič ocitol na Černákovej hokejke. Ani jeho pokus o dorážku ale úspešný nebol a Šúrek odolal.
     
    18:03
    Piešťany sa budú brániť! Za nedovolené bránenie odchádza na trestnú lavicu Michal Peško.
     
    17:24
    Košičania sa usadili pred bránkou súpera a poriadne to tam roztočili! Všetko ale napokon vyriešil obetavý Kotaška, ktorý spred bránky puk v poslednej chvíli odpálil.
     
    16:05
    Domáci Košičania si puk prevzali na svoje hokejky a sami sa presunuli do pásma. Tam sa priamo pred bránku natlačil Bicek, no jeho zakončenie vychytal skvelý Šúrek!
     
    13:55
    Košičania sa už v plnom počte presunuli do útočnej tretiny a dostali sa aj do zaujímavého zakončenia. Z pravej strany sa pod hornú žrď pokúšal puk zavesiť Jánošík, ale bránku napokon minul.
     
    11:16
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu by mal odísť Martin Štrbák za podrazenie, ale ten je zrejme zranený a krívajúc odchádza priamo do šatne. Pevne veríme, že pre skúseného obrancu to nebude nič vážne! Trest odpyká Gabriel Spilar.
     
    11:04
    Domáci hokejisti sa presunuli do útoku. Tam sa priamo pred bránku presunul Jenčík, ale jeho zakončenie napokon Šúrek bezpečne zneškodnil.
    Samuel PETRÁŠ - 0:2
     
    09:43
    Piešťany dali gól!

    Domáci hokejisti sa dopustili opäť rovnakej chyby ako pred niekoľkými sekundami a prehrávajú rozdielom dvoch gólov! Priamo pred bránkou ostal nikým nebránený mladík SAMUEL PETRÁŠ, ktorý tentokrát prihrávku zúžitkoval úspešne. Asistencie: Jozef Haring, Michal Peško.
     
    09:17
    Hostia sa ale napokon do pásma vrátili a vypracovali si skvelú príležitosť! Domáci tím pred bránkou zabudol Petráša, ale ten v rýchlosti napálil iba Hylákove betóny.
     
    08:26
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie v hre Juraj Cebák.
    Ján ROMÁNEK - 0:1
     
    06:34
    Piešťany dali gól!

    Hostia vo vlastnej obrannej tretine zblokovali strelu súpera, prevzali si puk a presunuli sa do útoku. Tam prišla prudká rana z ľavej strany od mantinelu hokejky JÁNA ROMÁNKA, na ktorú domáci gólman nestihol zareagovať. Asistencia: Tomáš Bučka.
     
    05:20
    Tesne po návrate vylúčeného hráča sa Košičania dostali do dobrej príležitosti. Priamo pred bránku sa natlačil Jánošík, no hostia ho napokon z dobrej pozície v poslednej chvíli vytesnili a zakončenie neprišlo.
     
    03:18
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Michal Peško.
     
    03:10
    Máme za sebou prvú veľkú šancu tohto zápasu! Priamo pred bránku hostí sa natlačil Bartoš, ale napokon v rýchlosti zakončil iba do Šúreka. Rozhodca má ale zdvihnutú ruku a domáci budú hrať presilovku.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 43. Sojčík (Češík) – 7. Románek (Bučka), 10. Petráš (Haring, Peško), 60. Paše


    HC Košice: Hylák (Mielicherčík) – Štrbák, Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Lapšanský, Rachůnek, Bicek – Hrnka, Chovan, Kuálek – Sojčík, Češík, Bondra – Suja
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Rybár) – Lappänen, Brňák, Škadra, Šedivý, Kotaška, Leško, Rais, Bučka – Haring, Peško, Petráš – Holovič, Pašek, Stupka – Klempa, Mišura, Konečný – Hudec, Vaculín, Románek

    Rozhodčí: Müllner, Stano – Bednár, Gajan
    bahis siteleri