Magnitogorsk – Ufa 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Omsk – Barys 5:2 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.)
Petrohrad – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jokerit – Minsk 4:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 28.02.2015, 12:30 • Omsk Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr PEREŽOGIN - 5:2
     
    59:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další gól do prázdné branky! Po přihrávce Kolarika dovezl kotouč do prázdné klece ALEXANDR PEREŽOGIN a určil tak konečnou podobu výsledku. Asistence: Chad Kolarik.
    Konstantin PUŠKARJOV - 4:2
     
    59:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Přeci jen je tu ještě branka pro hosty! Po přihrávce Lakizy vypálil KONSTANTIN PUŠKARJOV a Barulin vyrazil kotouč do brusle jednoho ze spoluhráčů, který si srazil kotouč do vlastní branky. Asistence: Artemij Lakiza.
    Vadim CHOMITSKIJ - 4:1
     
    59:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! VADIM CHOMITSKIJ trefuje z vlastního pásma prázdnou branku Astany a zvyšuje na 4:1. Bez asistence.
     
    46:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Důležitý gól pro Omsk! Paršin ve střelecké pozici naznačil střelu, ale poté poslal puk pod sebe na VLADIMÍRA SOBOTKU, který tvrdou střelou překonává Laca. Asistence: Denis Paršin.
    Felix SCHUTZ - 2:1
     
    22:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se ve vlastním oslabení dostává do vedení! Sobotka vyslal do úniku po pravé straně FELIXE SCHUTZE, který se dostal s pukem nakonec až přímo před Laca, za něhož kotouč doslova procpal. Asistence: Vladimír Sobotka.
    Denis KULJAŠ - 1:1
     
    15:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk bleskově využívá dvojnásobnou přesilovku! Po vyhrané buly se k puku dostal Širokov, který našel přihrávkou do pravého kruhu DENISE KULJAŠE, jehož pohotová střela končí za Lacovými zády. Asistence: Sergej Širokov, Alexandr Popov.
    Konstantin PUŠKARJOV - 0:1
     
    05:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro domácí! Astana byla v úvodu zcela neškodná a rázem jde do vedení. Žajlauov našel přihrávkou napříč útočným pásmem u pravého mantinelu KONSTANTINA PUŠKARJOVA, který pohotovou ranou na bližší tyč propálil Barulina. Asistence: Talgat Žajlauov, Dmitrij Upper.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 16. Kuljaš (Širokov, Popov), 23. Schutz (Sobotka), 47. Sobotka (Paršin), 60. Chomitskij, 60. Perežogin (Kolarik) – 6. Puškarjov (Žajlauov, Upper), 60. Puškarjov (Lakiza)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Gustafsson, Blaťák, Gluchov, Kuljaš, Ljamin, Chomitskij, Kulik – Semjonov, Fisčenko, Gončarov – Širokov, Paršin, Kalinin – Sobotka, Musatov, Schutz – Popov, Perežogin, Kolarik – Neprjajev
    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluetkov) – Dallman, Lundin, Svčenko, Litviněnko, Semjonov, Bartulis, Lakiza, Ryspajev – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Puškarjov – Michailis, Kvaša, Romanov

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Alexej Ravodin – Dmitrij Sivov, Segej Šeljanin
    bahis siteleri