Magnitogorsk – Ufa 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Omsk – Barys 5:2 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.)
Petrohrad – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jokerit – Minsk 4:1 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 28.02.2015, 15:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Oscar MÖLLER - 3:2
     
    61:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Tohle byl dost nešťastný gól pro hostující mužstvo. Kosticyn při střelbě z pravého kruhu zlomil hokejku a puk se najednou odrazil od zadního mantinelu ke druhé tyčce se štěstím na OSCARA MÖLLERA, který uklidil do prázdné sítě. Asistence: Sergej Kosticyn.
    Anatolij GOLYŠEV - 2:2
     
    22:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic vyrovnali stav. Z celkem náhodné akce se prosadil ANATOLIJ GOLYŠEV, který si najel před brankoviště a do branky usměrnil z první přihrávku z pravé strany od Garejeva. Asistence: Arťom Garejev, Sergej Jemelin.
    Igor MIRNOV - 2:1
     
    18:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Parádní akce domácího celku, díky níž otáčejí vedení na svou stranu. Vrána přihrál puk na modrou čáru na Rylova, ten svou střílenou přihrávku vyslal směrem dopředu a před Kovářem puk lehce do šibenice tečoval najíždějící si IGOR MIRNOV. Asistence: Jakov Rylov, Petr Vrána.
    Alexander SVITOV - 1:1
     
    07:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to je blesková odpověď domácího celku na úvodní branku soupeře. Vše sice museli přezkoumat rozhodčí, ale puk tečovaný bruslí nakonec podle nich skončil za brankovou čárou dle regulí hokejových pravidel. Branka je nakonec připsána ALEXANDEROVI SVITOVOVI. Asistence: Arťom Lukojanov.
    Tobias VIKLUND - 0:1
     
    07:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využili hned svou první přesilovou hru. Simakov z levé strany přihrál skrz celé brankoviště přesně na hůl TOBIASOVI VIKLUNDOVI, který zacílil bez problémů za Nilssona, jenž se nestačil přemístit. Asistence: Alexej Simakov, Anton Lazarev.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Svitov (Lukojanov), 19. Mirnov (Rylov, Vrána), 62. Möller (Kosticyn) – 8. Viklund (Simakov, Lazarev), 23. Golyšev (Garejev, Jemelin)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Rylov, Děnisov, Brookbank, Zacharčuk, Pajgin, Musin – Varnakov, Azevedo, Möller – Kolcov, Svitov, Lukojanov – Mirnov, Vrána, Kosticyn – Obuchov, Tkačev, Gluchov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Žuravlev, Trjamkin, Lepistö, Viklund, Megalinskij, Antonov, Gusev, Metljuk – Klimenko, Jemelejev, Palushaj – Simakov, Rybakov, Lazarev – Něstěrov, Lewandowski, Michnov – Garejev, Jemelin, Golyšev

    Rozhodčí: Bukin, Sergejev – Birin, Golovljov
    bahis siteleri