Magnitogorsk – Ufa 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Omsk – Barys 5:2 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.)
Petrohrad – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jokerit – Minsk 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 28.02.2015, 15:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vhazování před Kasutinem. To je poslední možnost jak srovnat. vyhrává Petrohrad, puk má za bránou útočník první formace, posílá ho před Kasutina, tam je závar, ale obránci vytvořili hradbu a vyhodili puk na modrou, kde už jen pálí sekundu před koncem bek domácích. Na to aby zapadl za Kasutina už je pozdě, navíc míří vedle.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí části ne-li zápasu. Petrohrad je obrovsky zoufalý a bezradný. Ve srovnání s včerejším představením jako vyměněný.
     
    58:17
    Oddechový čas pro domácí. Bykov se na to už nemohl dál dívat a svolal týmovou poradu, která potrvá třicet vteřin. Moc možností, jak ovlivnit utkání, očividně už nemá.
     
    55:00
    Petrohradu zbývá už jen 5 minut do konce třetí třetiny. Prohrává 1:2 a pokud chce pomýšlet na výhru bude muset vyvinout větší úsilí a aktivitu. Novgorod je dnes ale zdatným sokem. Jeho defenziva oproti včerejšku téměř bezchybná.
     
    48:59
    Novgorod si tři vteřinky zahraje ve třech a pak bude opět zatlačen ve svém pásmu. 2 minuty totiž odsedí vybraný hráč za celý tým, jelikož hrál Novgorod v pěti při oslabení.
     
    48:40
    Za stálého obléhání brány Kasutina, je stav pořád nezměněn – 1:2. Hosté držejí tzv. obranný čtverec a domácí hledají cestičku k brance velmi těžko.
     
    47:02
    K nespokojení a povyku domácích příznivců byl faulován Ketov. Bernackij (NNO) si odsedí dvě dlouhé minuty. Prohřešek – hákování.
     
    44:50
    Martensson vystřelil z levé strany. Potřeboval by ale seřídit mířidla, protože trefil zadní mantinel.
     
    41:39
    Koskinen kryje nájezd Krasnoslobodceva zpoza brány. Teď na něj ovšem, po střetu několika hráčů, padá jeho branka. Nicméně bude v pořádku.
     
    39:50
    Petrohrad sice kombinoval v pásmu hostů, ale nebyl dostatečně aktivní jak střelecky, tak s hledáním volných prostorů v útočné třetině.
     
    38:21
    Novgorod bude hrát další oslabení. Vyloučeným je Vladimír Galuzin, kapitán mužstva teď totiž vyhodil puk mimo kluziště a to znamená dvě minuty za zdržování hry.
     
    35:44
    Zase šance třetí formace domácích. Kasutin, kterému vypomohli z velké míry obránci, puk pokryl.
     
    30:32
    Je vidět, že ani při přesilovce si nedovolí Novgorod příliš riskovat, je si totiž vědom enormní ofenzivní síly domácího celku. Ten má na soupisce tři nebezpečné útoky, ne-li čtyři.
     
    29:44
    Petrohrad si zahraje první oslabení. Na trestnou odjel hráč s číslem 71 Anton Burdasov. Dvě minuty za podražení.
     
    28:30
    Utkání se stává méně koukatelným. Drama je to pořád, avšak to zběsilé tempo, kdy hráči vyjížděli přímočaře do útoku už nevidíme. Pokyny trenéra Skudry zřejmě zněly jasně a to neinkasovat a pokusit se zklidnit hru a zaměřit se na bráněni středního pásma, jak trenéři rádi říkají: "prostě ho zavřít."
     
    22:57
    Stoljarov prověřil prostor mezi Koskinenovou pravou tyčí a jeho vyrážečkou. Prováděl totiž průzkum, jestli se tam ona "černá guma" vejde. Zjištění bylo nemilé, nevešla. důvodem byla rychlá reakce Koskinenovi vyrážečky.
     
    19:05
    Ještě víc do hry dostala domácí nedávná přesilovka, kterou přežili hosté jen s obrovský štěstím. Petrohrad nahrával, pálil a vymýšlel kombinace z učebnice přesilových her. Ale na vyrovnání to nestačilo.
     
    17:08
    Domácí útočník zavezl do třetiny, naznačil střelu, potáhl puk ještě kousek dále a vyjel s ním až zpoza brány, kde hledal dalšího forvarda, ten, ale nedokázal zakončit přesně a ani netrefil branku, poté co se Kasutin roztáhl v brankovišti.
     
    16:17
    Vladimír Malevič vyloučen za sekání na dvě minuty. To bude asi velký tlak domácích, kterým přesilovky jdou.
    Roman RUKAVIŠNIKOV - 1:2
     
    11:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ROMAN RUKAVIŠNIKOV rychle odpovídá a nenechává domácí fanoušky dlouho smutné. Rukavišnikov se dlouho nerozmýšlel co s pukem, hodil ho na bližší tyč střelou zápěstím, gólmanovi propadl za záda do brankoviště, kde si ho Rukavišnikov opět vyhledal a poslal do sítě. Asistence: Jevgenij Ketov
    Arťom BLAŽJEVSKIJ - 0:2
     
    09:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    ARŤOM BLAŽJEVSKIJ skóruje při hře 4 na 4. Dostal pěkně nabito na prostor mezi kruhy a pálil zápěstím pod lapačku, velice obtížně chytatelné pro jakéhokoliv brankáře. Asistence: Vladimír Malevič, Gennady Stoljarov
     
    09:08
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Červenka (nedovolené bránění) a Immonen (hrubost). 2 minuty každý.
    Jevgenij MOZER - 0:1
     
    07:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    JEVGENIJ MOZER je střelcem úvodní branky utkání a posílá hosty překvapivě do vedení. Nahození od modré, velký závar před Koskinenem, vyústil v několik ošemetných situací a puk přepadl přes záda finského gólmana na hokejku MOZERA a skóroval dorážkou. Asistence: Dmitrij Kazjonov

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 12. Rukavišnikov (Ketov) – 8. Mozer (Kazjonov), 10. Blažjevskij (Malevič, Stoljarov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Rukavišnikov, Kutějkin, Alexandrov, Bělov, Čudinov, Jermakov, Judin – Červenka, Ericsson, Kovalčuk – Dadonov, Ketov, Šipačjov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kablukov, Burdasov, Chochrjakov
    Trenér: Vjačeslav Bykov

    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Birjukov) – Hietanen, Pepeljaev, Blažjevskij, Bernackij, Aljajev, Malevič, Makarov –Galuzin, Filatov, Krasnoslobodcev – Salminen, Immonen, Wolski – Mozer, Dmitrij Kazjonov, Stoljarov – Savinainen, Dvurečenskij, Denis Kazjonov
    Trenér: Peteris Skudra

    Rozhodčí: Bulanov, Olejnin – Misjur, Raming

    Diváci: 12336
    bahis siteleri