New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
NED Hockey Nymburk
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
HC Děčín
Sobota 28.02.2015, 17:00Play-off 2. ligy, skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:15
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jen co se domácí vrátili zpět do pěti hráčů, přidávají pátý gól. LUKÁŠ KRÁL si dobře najel do blízkosti děčínské branky, kde poté překonal brankáře Děčína. Zřejmě tak pečetí výhru svého celku, neboť takový náskok si domácí už ujít nenechají. Asistence: Stanislav Eis, Filip Velechovský.
     
    49:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se přeci jen prosazují. V přesilové hře si vytvořili před domácí brankou drtivý tlak, který poté přetavují ve vůbec svou první branku. JAN KALTENBÖCK se v obrovské skrumáži před Brázdilem nejlépe zorientoval a poslal puk za jeho záda. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    23:48
    Nymburk právě vstřelil branku!
    LUBOŠ BRZÁK ujel ve vlastním oslabení, když obral o puk jednoho z děčínských obránců a svou samostatnou akci dotáhl až do konce. Jeho tým tak na začátku druhé třetiny vede už čtyřbrankovým rozdílem. Medvědi jsou zaskočeni a zatím tedy hledají způsob, jak ohrozit domácí branku. Bez asistence.
     
    17:49
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty pořádná sprcha. Domácí se v krátkém sledu znovu prosazují a jdou do tříbrankového trháku. MARTIN ŠIMEK tak posílá puk znovu za bezmocného Lavingera. Asistence: Karel Bičiště.
     
    17:38
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Znovu se domácí prosazují. První branka je evidentně nakopla a ti se tak nebáli jít do dalšího útoku. STANISLAV EIS tak podruhé překonává brankáře hostí a jeho zásluhou se Nymburk dostává do dvoubrankového náskoku. Asistence: Aleš Knesl.
     
    16:25
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale domácím podařilo. Z následné akce se dokázal prosadit DAVID PROTIVNÝ a svým přesným zásahem otevírá účet dnešního prvního duelu v sérii. Asistence: Martin Šimek, David Kulich.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Protivný (Šimek, Kulich), 18. Eis (Knesl), 18. Šimek (Bičiště), 24. Brzák, 55. Král (Eis, Velechovský) – 50. Kaltenböck (Chamrád)


    NED Hockey Nymburk: Brázdil – Knesl, Kříž, Kulich, Bičiště, Rittig, Herna – Velechovský, Král, Eis – D. Protivný, Dulovec, Šimek – Pokorný, Dvořák, Brzák
    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Filipovský, Molnár, Hříbal, Kaltenböck, Klement, Strnad, Kvaček, Havlíček – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Fojt – Drnec, Chládek, Chamrád – Chovanec, Kment

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Špringl
    bahis siteleri