Boston – Tampa 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – Dallas 3:5 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | Detroit – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:2 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Colorado – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 0:4 (kon.)
Arizona – Chicago 1:2 (kon.) | San Jose – Nashville 2:0 (kon.)
konec
HK Opava
4:6 (0:1, 3:4, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 13.03.2015, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Opavská power-play trvala přesně 10 sekund. Jiří Polák přiťukl puk ZDEŇKU SEDLÁKOVI A hostující veterán trefil odkrytou branku Opavy. Asistence: Jiří Polák.
     
    47:19
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se hlásí zpátky o slovo a stadion je na nohou! Lukáš Černý krásně zatáhl puk do útočného pásma, našel TOMÁŠE POLOKA, který podruhé v utkání překonává Vojtka! Asistence: Lukáš Černý.
     
    39:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Opavští stihli dvě sekundy před koncem druhé třetiny využít přesilovku! PATRIK MOSLER Dostal nabito na modrou čáru a puk po jeho tvrdé pumelici propadl do branky mezi betonem Vojtka a pravou tyčkou přerovské branky. Slezan ještě žije. Asistence: Tomáš Měch, Josef Tichý.
     
    36:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se přece jen dočkal snížení! Opavští pokračovali v akci, TOMÁŠ POLOK si vyměnil puk s Petrem Wolfem a propálil Vojtka – 2:5. Asistence: Petr Wolf, Pavel Baďura.
     
    32:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další zásah do opavské klece! Kudělka projel s pukem do pásma, předal jej VLASTIMILU DOSTÁLKOVI, který se s ničím nepáral a překonal Šafránka! Asistence: David Kudělka, Jiří Polák.
     
    31:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní ale přichází studená sprcha pro Opavské. Rychlou kombinaci hostů vedl Jan Kolář, který našel Radka Procházku, jenž zvyšuje na 4:1 pro Přerov. Asistence: Jan Kolář.
     
    31:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští snižují na rozdíl dvou branek! DANIEL KYSELA si nebojácně sjel s kotoučem před branku, zblízka zasunul puk za záda Vojtka a rychle využil přesilovku – 1:3! Asistence: Jakub Vítek, Tomáš Měch.
     
    26:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do tříbrankového trháku! Po hrubce v opavské obraně získal puk David Šťastný, předložil jej MICHALU POPELKOVI, který prostřelil Šafránka, a je to už 0:3. Asistence: David Šťastný, Zdeněk Sedlák.
     
    21:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zvyšují svůj náskok! Pala od modrá vypálil vedle, od mantinelu se puk odrazil k Davidu Šťastnému, ten jej předložil ZDEŇKU SEDLÁKOVI, který zblízka poslal puk do poloprázdné branky! Asistence: David Šťastný, Radomír Pala.
     
    5:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po nenápadné akci do vedení! Po opavské ztrátě v útočném pásmu se hra přesunula do třetiny Slezanu, kde kotouč na pravém kruhu zpracoval PETR SAKRAJDA a tvrdou pumelicí pod horní tyčku propálil Šafránka! Asistence: Jan Kolář, Radek Procházka.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 32. Kysela (Vítek, Měch), 37. Polok (Wolf, Baďura), 40. Mosler (Měch, Tichý), 48. Polok (L. Černý) – 6. Sakrajda (Kolář, Procházka), 22. Sedlák (D. Šťastný, Pala), 27. Popelka (D. Šťastný, Sedlák), 32. Procházka (Kolář), 33. Dostálek (Kudělka, Polák), 60. Sedlák (Polák)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Pavelek, Kysela, Tůma, Tichý, Mosler – Kocián, Měch, Vítek – Wolf, Chalupa, Baďura – L. Černý, Polok, Herman – Rousek, Vaněk, Hlista.
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Slovák) – Pala, Osina, Kudělka, Polák, Vlček, Janota, Zbořil, Andrýsek – Goiš, Sedlák, D. Šťastný – Popelka, Šebek, Dostálek – Kolář, Procházka, Sakrajda – Málek, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Fiala, Vaněk – Ganger, Konvička.
    bahis siteleri