Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 6:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
HC Hvězda Praha
Pátek 13.03.2015, 18:20 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Už ne, je konec! Ve třetí třetině se za Rebely trefili Vojtěch Veverka, Jakub Kraučuk a David Michálek, za hosty Tomáš Grim. Domácí tak vítězí 6:2 a na ledě slaví postup do extraligy. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:11:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Puk je ještě v pásmu Rebelů, stihnou hosté vystřelit?
     
    59:14
    Domácí ještě zkouší vstřelit jeden gól, probíhá poslední minuta nejen v tomto utkání, ale i při jejich působení v první lize!
     
    58:46
    Domácí obrana odrazila i další útok soupeře a po pravém křídle se ženou Rebelové znovu vpřed.
     
    58:12
    Hosté vůbec nezvládají zastavovat brodské protiútoky, další přečíslení 2 na 1 vyřešil až gólman Smíšek, který se skvěle roztáhl ve svém brankovišti a nepustil puk za svá záda!
     
    57:36
    A znovu se naskytla domácím slibná příležitost na navýšení už tak komfortního náskoku, ale střela zblízka a bez přípravy přeletěla horní tyčku!
     
    57:07
    Havlíčkobrodský tlak ještě nabírá na své intenzitě, vypadá to, že obrana Hvězdy si nevydechne ani v závěrečné fázi zápasu.
     
    56:45
    Zaskočená Hvězda neví, kam dřív skočit. Rebelové opět motají hlavy soupeřových obránců, ale brankář Smíšek stále odolává.
     
    56:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská družina znovu jasně ukázala, jak silná je při přechodu do útoku! Nádherné sólo vysekl DAVID MICHÁLEK, který se prosmýkl až před bránu Hvězdy a jako takřka vždy se nemýlil, když vymíchal gólmana Smíška! Bez asistence.
     
    56:06
    Rebelové získali puk a ženou se do protiútoku.
     
    55:43
    Fantastický zákrok Míry Hanáka! Havlíčkobrodský gólman vyrazil střelu Jana Grima betony a poradil si i s následnou dorážkou ze vzduchu!
     
    55:15
    Hvězda Praha se musí stále víc soustředit na obranu, což jí za stavu 5:2 rozhodně není příjemné.
     
    54:50
    Jan Jelínek se ocitl ve slibné příležitosti, když v samostatném úniku nevyzrál na gólmana Smíška! Zkoušel ostrou kličku, ale ztratil rovnováhu a upadl na led!
     
    54:11
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Havlíčkobrodská obrana teď trochu zaspala a hned ji za to stihl ten nejkrutější možný trest! Puku se chopil TOMÁŠ GRIM, po ose hřiště si sjel blíže bráně a vypustil ze své hole úchvatnou střelu zápěstím, jež odrazem o horní tyčku skončila za Hanákovými zády! Bez asistence.
     
    53:59
    Na ledě zůstal ležet otřesený hráč Hvězdy Praha David Novák, ale po chvíli se zvedl na nohy a odjel sám na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    53:36
    Děj hry se teď odvíjí poblíž středového kruhu, hosté se snaží přejít přes modrou čáru svého soupeře a ještě něco udělat s hodně nepříznivým průběžným stavem.
     
    53:08
    Teď už se však musel gólman Smíšek vytáhnout, ale ránu z mírného úhlu na pravé straně zneškodnil fantastickým zákrokem u své levé tyčky!
     
    52:43
    Havlíčkobrodský soubor má znovu výrazně navrch a kontroluje průběh hry, ale nedostává se vůbec do větších příležitostí.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Kopic (Jelínek), 23. Beran (M. Němec), 31. J. Jelínek (Kraučuk), 47. V. Veverka (Cejpek), 48. Kraučuk (Beran), 57. Michálek – 28. Čmejla (T. Grim), 55. T. Grim


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (od 31. Hanák) – Suchý "A", Lacina, Hrabaň, Bancíř, M. Němec, Kopic – Beran, Jelínek "A", Kraučuk – V. Veverka, Abbrent, Michálek – Hendrych, Cejpek "C", Králíček.
    HC Hvězda Praha: Smíšek (Špirek) – J. Grim, Hruška, Čadek, D. Novák, O. Veverka, Svoboda, Hošták, F. Novák, Vidim, Piovarči "C", T. Grim, Čmejla.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri