Boston – Tampa 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – Dallas 3:5 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | Detroit – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:2 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Colorado – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 0:4 (kon.)
Arizona – Chicago 1:2 (kon.) | San Jose – Nashville 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 13.03.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    A pozor, Poruba si zahraje ve dvojnásobné početní výhodě. Dvě minuty za podražení pro Ondráčka.
     
    58:46
    Budeme ještě svědky vyloučení, dvě minuty za vražení pro Tichého.
     
    57:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté korigují, kotouč se dostal na hůl DAVIDA ZACHARA, Hromada měl ztížený výhled a kotouč zapadl do vsetínské branky. Asistence: David Vajda, Aleš Kilnar.
     
    57:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branková radost pro zaplněný Lapač! Hrazdira pronásledován hostujícím obráncem si byl moc dobře vědom najíždějících spoluhráčů a kotouč poslal do volné plochy tak, aby jej mohl dojet ONDŘEJ SLOVÁČEK, jenž luxusně zavěsil. Asistence: David Hrazdira, Martin Ambruz.
     
    54:18
    Porubské naděje se komplikují, Chaloupka fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:54
    Rozhodčí vylučuje, ale dlouho mu trvalo než se odhodlal pravou ruku zdvihnout, nicméně dvě minuty pro Ambruze za podražení.
     
    47:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak takhle se bojuje v play-off! PETR HRUŠKA si svou branku odmakal od první chvil, dostal se s kotoučem do útočného pásma, zde jej s pomocí Vítka udržel, aby se jej pak ujal a zpoza branky zasunul za bezmocného Gleicha. Asistence: David Vítek.
     
    45:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši zaslouženě navyšují skóre! Tentokrát se do role nahrávače dostal Ondráček, všiml si volného MARTINA KUBO v předbrankovém prostoru, vsetínský útočník si kotouč zpracoval a vymetl růžek Gleichovy brány. Asistence: Filip Ondráček.
     
    44:35
    Valaši se nyní hnali do přečíslení dva na jednoho, Kubo přihrával Ondráčkovi, jeho koncovku Gleich zachytil betonem a drží porubské naděje!
     
    43:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Kolařík zavážel kotouč do útočného pásma, zdálo se, že byl faulován, rozhodčí však nechal hru běžet a mezitím si pro kotouč dojel Zúbek a nabídl jej JANU KOLAŘÍKOVI do mezikruží, odkud vsetínský kanonýr prostřelil Gleicha. Asistence: František Zúbek.
     
    42:58
    Bude se vylučovat na obou stranách, za Porubu Krayzel, dvě minuty nedovolené bránění. Za Vsetín Vítek, dvě minuty za naražení.
     
    41:06
    Dnešnímu utkání přihlíží 3123 platících diváků, jedná se o rekord letošní sezony ve skupině Východ!
     
    37:48
    Chvíle vzrušení na Lapači, Bůček z první trefil horní tyč vsetínské brány!
     
    31:23
    Hrazdira nyní zadovkou přenechal kotouč na střelu Slováčkovi, ten byl při svém zakončení faulován a Vsetíne dostane možnost početní výhody. Dvě minuty na straně Poruby fasuje za sekání Hulva.
     
    29:08
    S domácími mohlo být zle, na Hromadu se řítil osamocen Hulva, vsetínský brankář teď podržel domácí tým!
     
    28:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se radují z vyrovnávací branky! Poruba se na chvíli usadila v útočném pásmu a domácí obránci dali hostujícímu Zacharovi příliš prostoru, ten si nabruslil do předbrankového prostoru, vyslal kotouč na Hromadu a úspěšnou dorážku obstaral. JAN CHALOUPKA. Asistence: David Zachar.
     
    21:06
    Poměr sil na ledě se srovná, ale pouze na 11 vteřin. Krayzel se v souboji s Tesaříkem provinil vysokou holí a svůj tým oslabí na dvě minuty.
     
    19:17
    Rozhodčí se nyní po poradě odhodlali vylučovat, dvě minuty pro Grebenjuka za nedovolené bránění.
     
    17:51
    Porubská obrana znovu v troskách, Kolařík nahodil kotouč na branku, zde jej dorážel Kubo, neuspěl, pak se černé gumy chopil Daněk a trefil pouze obránce hostů, Tihlář se poté zorientoval a kotouč přikryl.
     
    14:57
    A Vsetínští si prožijí krušné chvíle, dvojnásobná početní výhoda hostů potrvá 47 vteřin, vyloučen Nedbálek za nedovolené bránění.
     
    13:44
    Jenže Vsetín se bude muset znovu bránit, ovšem toto vyloučení je sporné, Tesaříkovo vyhození mířilo vysoko, v žádném případě se však nedotklo stropu vsetínského stadionu, rozhodčí měli jiný názor a posílají Tesaříka na dvě minuty za zdržování hry.
     
    11:09
    Tihlář bude muset branku opustit, na jeho místo nastupuje Michal Gleich.
     
    10:18
    Další tutová šance v podání Vsetína, tentokrát vybízel Ambruz ke skórování Hrazdiru, také jeho pokus Tihlář vyrazil!
     
    09:40
    Dobývání porubské branky! Nejprve Kolařík posla kotouč Zúbkovi, ten ihned mířil do branky, ale Tihlář stačil vyrazit, k dorážce se dostal Vítek a po něm ještě Kolařík, Poruba kritickou chvíli se štěstím ustála!
     
    08:57
    A Valaši budou mít k dispozici dvojnásobnou početní výhodu, potrvá 71 vteřin a zapříčinilo ji hákování Červenky.
     
    08:08
    První přesilová hra utkání, zahraje si ji Vsetín, vyloučen Pavlačka.
     
    06:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poruba se snažila na Valachy vletět, ale radují se domácí! Daněk nahodil kotouč do útočného pásma, kde jej zachytil Kolařík a okamžitě jej posla před branku, kde měl hůl připravenou FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistence: Jan Kolařík, Josef Daněk.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Zúbek (Kolařík, Daněk), 44. Kolařík (Zúbek), 46. Kubo (Ondráček), 48. Hruška (Vítek), 58. Slováček (Hrazdira, Ambruz) – 29. Chaloupka (Zachar), 58. Zachar (Vajda, Kilnar)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Haloda, Grebenjuk, Báchor, Tichý – Zúbek, Daněk, Kolařík – Slováček, Hrazdira, Ambruz – Kubo, Ondráček, Kývala – Vítek, Podešva, Hruška.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář Gleich 12. – Buček, Ovšák, Javín, Slavík, Peslar, Puškár, Vajda – Seidler, Krayzel, Kilnar – Chaloupka, Zachar, Sedlář – Červenka, Pavlačka, Hulva – Vrána, Vaněk.

    Rozhodčí: Netopil, Vaněk – Blaha, Švarc

    Diváci: 3123
    bahis siteleri