Novosibirsk – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Jokerit 4:0 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 1:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 13.03.2015, 14:30 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Zřejmě poslední opravdu vynikající zákrok předvedl Alexander Salák proti Timu Brentovi, který se pokusil zasunout puk mezi jeho betony! Gólman Sibiru nechal beton na ledě a tím zabránil snížení a pokažení čistého konta!
     
    58:18
    Košečkin míří na střídačku, Magnitogorsk v šesti proti pěti!
     
    50:32
    Hostům výrazně dochází trpělivost, budou se muset znovu bránit. Jan Kovář (MET) neudržel nervy na uzdě a za vražení na hrazení míří na trestnou lavici.
     
    50:12
    Sibir právě vstřelil branku!
    Dlouho se domácímu týmu přesilová hra nedařila, nakouknutí do útočné části hřiště a rychlá kombinace však přinášejí své ovoce! ALEXEJ KOPEJKIN dostal přesnou přihrávku na prostor mezikruží a z voleje uklidil puk za záda Košečkina, čímž vstřelil svoji první branku ve vyřazovacích bojích – 2:0! Asistence: Dmitrij Kugryšev.
     
    48:22
    Chris Lee (MET) se hodně zlobí, ale není mu to nic platné. Za sekání je poslán na trestnou lavici, což se v současné době Magnitogorsku vůbec nehodí.
     
    48:01
    Kugryšev s Koskirantou mohli zřejmě rozhodnout o osudu mače, první jmenovaný dostal od finského hokejisty chytrý pas před branku! Poprvé trefil stojící obránce, následně jeho ránu z bezprostřední blízkosti odrazil Košečkin do ochranné sítě!
     
    41:41
    Obrovská šance Metallurgu nekončí vyrovnávacím gólem! Díky komu? Alexander Salák předvedl další famózní zákrok, kterým udržel náskok Sibiru!
     
    37:51
    Arťom Vorošilo (SIB) si počínal u mantinelu hodně neohrabaně, za což bude dvě minuty pykat na trestné lavici.
     
    37:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Na druhé straně však došlo k zaváhání v obraně, které je trestuhodně potrestáno! DAVID ULLSTRÖM zůstal naprosto osamocený na brankovišti a bekhendem neomylně uklidil kotouč pod víko! Domácí fanoušci explodovali nadšením a slaví úvodní čtvrtfinálovou trefu – 1:0! Asistence: Jonas Enlund a Maxim Šalunov.
     
    21:15
    Přesilová hra dopadla pro Novosibirsk tragicky. Timkin předvedl dobrý pohyb v útočné třetině a vykoledoval si vyloučení. Ivan Verešagin (SIB) je poslán za katr za držení, pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    19:30
    Ve stejném čase je za krosček vyloučen hostující Tim Brent (MET). První přesilová hra čeká také domácí celek.
     
    19:30
    A v závěru první části se hodně výrazně připomenuli! Sannikov snad natřikrát dorážel puk z bezprostřední blízkosti, brankář Košečkin udržel naděje Magnitogorsku nad vodou!
     
    16:53
    Chris Lee si od modré čáry sjel až na hranici brankoviště, kde dostal prudkou přihrávku! Z první ale křižnou přihrávku svého spoluhráče promáchl!
     
    16:01
    Naopak se bude vylučovat na straně druhé, Magnitogorsk dostane možnost zahrát si první přesilovou hru. Dobrou práci předvedl Jan Kovář, kterého při průnik podrazil Maxim Šalunov (SIB). Podaří se třetímu týmu východní konference otevřít skóre v početní výhodě?
     
    09:49
    Na druhé straně si na kruhy hodně šikovně najel bývalý hráč pražského Lva Ullström, který z voleje těsně přestřelil branku Metallurgu Magnitogorsk!
     
    02:30
    Mnohem nebezpečněji již vypadala teč Jana Kováře, který vychýlil směr střely Mozjakina! Naštěstí pro Sibir puk se mezi tři tyče nevešel!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 38. Ullström (Enlund, Šalunov), 51. Kopejkin (Kugryšev)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Ožiganov, Hersley, Alexejev, Bělov, Meňšikov, Vereščagin, Ignatovič, Gimajev – Enlund (A), Ullström, Šalunov – Kopejkin (C), Koskiranta, Kugryšev – Sannikov, Gubin (A), Vorošilo – Šumakov, Bobrov, Butuzov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Birjukov (A), Antipin, Lee, Bartyšin, Maleňkich, Chabarov, Bereglazov, Těreščenko – Zaripov (A), Kovář, Mozjakin (C) – Platonov, Kameněv, Osala – Stapleton, Brent, Timkin – Jakucenja, Juňkov, Potěchin.

    Rozhodčí: Odinš, Gofman – Goljak, Dědulja (všichni Rusko)

    Diváci: 7 400
    bahis siteleri