Poruba 2011 – Litoměřice 3:2 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Karlovy Vary B 9:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:2 (2:1, 5:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary B
Pátek 13.03.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ligy juniorů
Partner:
     
    57:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ NEDVÍDEK ukazuje své zkušenosti z Tipsport extraligy a má kontě již hattrick. Po odehrané buly pálil z první přímo do pravé šibenice. Asistence: Michal Procházka.
     
    43:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Desítka už je v dohledu. LUKÁŠ NEDVÍDEK si dobře stoupl před brankoviště, kam dostal přihrávku od Davida Gančarčíka, po které střelil kotouč nad pravý beton golmana. Asistence: David Gančarčík, Michal Procházka.
     
    33:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci to pořád nestačí a sází další góly. MICHAL PROCHÁZKA se zkusil prosadit sám přes beky protihráčů a blafákem mezi nohy golmana se mu to skutečně podařilo. Asistence: Aleš Krátoška.
     
    32:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí znovu využívají přesilovou hru. Jiří Uhlík objevil od pravé tyče hostující brány číhajícího MARTINA MATĚJČKA na levého kruhu, který střelil kotouč do horní části brány. Asistence: Jiří Uhlík, Aleš Krátoška.
     
    28:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Prudce zahraná bule a co to udělalo. Jan Priškin si vybruslil s pukem až před brankoviště, kde se pokusil zakončit. Jeho střelu odrazil golman před sebe, kde už neměl problém s dorážkou MAREK DIMITROV. Asistence: Jan Priškin.
     
    26:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield je k nezastavení, Lukáš Nedvídek si všiml najíždějícího MICHALA PROCHÁZKY, jenž už neměl problém skórovat střelou do odkryté brány. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    25:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Aleš Krátoška sjížděl ke bráně podél brankové čáry, kde si všiml volného ONDŘEJE KOVÁŘŮ, který dorážel do prázdné brány. Asistence: Aleš Krátoška, Lukáš Nedvídek.
     
    23:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield navyšuje svoje vedení. ALEŠ KRÁTOŠKA dostal kotouč od Martina Matějčka a střelou do pravého víka navyšuje vedení Východočechů. Asistence: Martin Matějček, Karel Plášil.
     
    08:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají poprvé v utkání vedení. Martin Matějček našel u pravého mantinelu volného ALEŠE KRÁTOŠKU, který pálil do odkryté brány. Asistence: Martin Matějček, Karel Plášil.
     
    05:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Michal Procházka hned po buly našel volného LUKÁŠE NEDVÍDKA, na jehož střelu neměl karlovarský golman nárok. Asistence: Michal Procházka.
     
    00:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! To je mi ale náhoda. JOSEF KLÍMA se dostal před Františka Veselého a po dorážce střílí první gól utkání. Bez asistence.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 6. Nedvídek (Procházka), 9. Krátoška (Matějček, Plášil), 24. Krátoška (Matějček, Plášil), 26. Kovářů (Krátoška, Nedvídek), 27. Procházka (Nedvídek), 33. Matějček (Uhlík, Krátoška), 34. Procházka (Krátoška), 44. Nedvídek (Gančarčík, Procházka), 58. Nedvídek (Procházka) – 1. Klíma, 29. Dimitrov (Priškin)


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Plášil, Košař, Hercig, Piegl, Suda, Skála, Matějček – Gančarčík, Kastner "C", Šeda, Miškář, Malinský, Krátoška, Bartoň, Procházka, Uhlík, Kovářů, Dudák, Kratochvíla, Nedvídek. Trenér:Aleš Krátoška.
    HC Energie Karlovy Vary B: Frček (od 36. Harakal) – Priškin, Kofka, Novák J., Pastier, Truhlář, Vávra, Klíma "C", Krejsa, Pfister, Novák M., Dimitrov, Hubáček, Sus, Juránek. Trenér:Milan Čejka.
    bahis siteleri