Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
HC Hvězda Praha
Pátek 13.03.2015, 18:20 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:12
    Hosté vůbec nezvládají zastavovat brodské protiútoky, další přečíslení 2 na 1 vyřešil až gólman Smíšek, který se skvěle roztáhl ve svém brankovišti a nepustil puk za svá záda!
     
    57:36
    A znovu se naskytla domácím slibná příležitost na navýšení už tak komfortního náskoku, ale střela zblízka a bez přípravy přeletěla horní tyčku!
     
    56:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská družina znovu jasně ukázala, jak silná je při přechodu do útoku! Nádherné sólo vysekl DAVID MICHÁLEK, který se prosmýkl až před bránu Hvězdy a jako takřka vždy se nemýlil, když vymíchal gólmana Smíška! Bez asistence.
     
    55:43
    Fantastický zákrok Míry Hanáka! Havlíčkobrodský gólman vyrazil střelu Jana Grima betony a poradil si i s následnou dorážkou ze vzduchu!
     
    54:50
    Jan Jelínek se ocitl ve slibné příležitosti, když v samostatném úniku nevyzrál na gólmana Smíška! Zkoušel ostrou kličku, ale ztratil rovnováhu a upadl na led!
     
    54:11
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Havlíčkobrodská obrana teď trochu zaspala a hned ji za to stihl ten nejkrutější možný trest! Puku se chopil TOMÁŠ GRIM, po ose hřiště si sjel blíže bráně a vypustil ze své hole úchvatnou střelu zápěstím, jež odrazem o horní tyčku skončila za Hanákovými zády! Bez asistence.
     
    53:08
    Teď už se však musel gólman Smíšek vytáhnout, ale ránu z mírného úhlu na pravé straně zneškodnil fantastickým zákrokem u své levé tyčky!
     
    47:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Svěřenci trenéra Adama hrají v neskutečné pohodě a vypadá to, že žádné drama už nedopustí, potupný "bůr" je na světě! Z hole Lukáše Berana docestoval puk k JAKUBU KRAUČUKOVI, jenž se objevil sám před bránou a udělal to krásně, když puk podél tyčky procpal do sítě! Asistence: Lukáš Beran.
     
    46:37
    A na havlíčkobrodské straně mohlo být ještě mnohem veseleji! Při přečíslení 2 na 1 se v levém kruhu zbavil krásnou zasekávačkou svého strážce Pavel Hendrych a hledal před bránou Daniela Králíčka, ale ten v tísni nastřelil jen ležícího gólmana Smíška!
     
    46:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako kdybych to svým předchozím příspěvkem přivolal, domácí vstřelili už svou čtvrtou branku! Kapitán Tomáš Cejpek se velmi dobře zorientoval v útočném pásmu a poslal puk na hůl osamoceného VOJTĚCHA VEVERKY, který se z bezprostřední blízkosti dokázal trefit krásnou střelou! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    40:40
    Dominik Suchý vypálil od modré čáry a i když mu rána vůbec nesedla, brankář Smíšek zasáhl betonem jen tak tak, když puk viděl na poslední chvíli!
     
    39:30
    David Novák (HVP) si pomohl v obranném pásmu nedovoleným bráněním.
     
    30:40
    A hosté mohli bleskově odpovědět, když se mezi kruhy ocitl po dobré přihrávce volný Daniel Čadek, ale v pádu minul levou Hanákovu tyčku!
     
    30:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je hodně důležitá branka pro havlíčkobrodské barvy, jež odskočily soupeři znovu do dvougólového trháku! Jakub Kraučuk ranou z mírného úhlu na pravé straně ještě vyprášil betony gólmana Smíška, ale puk se odrazil k JANU JELÍNKOVI, jenž se štěstím, když se jeho střela ještě odrazila o bránícího hráče Hvězdy, skóroval pod horní tyčku! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    29:08
    David Novák (HVP) vyhodil puk ze hřiště a dostal dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    28:10
    Na druhé straně mohl potrestat chybu v rozehrávce soupeře David Michálek, ale před gólmanem Smíškem si nesešteloval mířidla tak, jak by bylo potřeba! V ochozech to jen zklamaně zahučelo.
     
    27:58
    Hvězda se nebezpečně tlačila do předbrankového prostoru a z mezikruží dokázala vystřelit, ale jen mimo tři červené tyče Víta Kekuly!
     
    27:13
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Pozor, hosté z hlavního města snižují! Kekula nejprve dokázal zastavit střelu z pravého kruhu. Šance ale pokračovala a Tomáš Grim nabil kotouč na levý kruh, kde si srovnal mířidla FILIP ČMEJLA, který následně propálil přesouvajícího gólmana, jemuž poslal puk do protipohybu na zadní tyč. Asistence: Tomáš Grim.
     
    26:32
    Marek Bancíř (HBR) si musel pomoci faulem a Rebelové jdou po jeho hákování do tří!
     
    25:29
    Patrik Hrabaň (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    22:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ustáli své oslabení bez úhony a při hře v plném počtu bleskově udeřili! Od Michala Němce putoval puk k LUKÁŠOVI BERANOVI, který na první pokus ještě zblízka neuspěl, ale napodruhé z dorážky v pádu propasíroval kus černé gumy za Smíškova záda! Asistence: Michal Němec.
     
    19:49
    Tomáš Cejpek (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu, unikajícího protihráče zabrzdil na vlastní modré čáře hákováním.
     
    15:02
    Tohle byla obrovská šance, kterou domácí nevyužili! Vypadalo to na Tomáše Cejpka, jenž se do puku opřel mezi kruhy, ale jeho dělovka orazítkovala jen brankovou konstrukci!
     
    11:48
    Tomáš Cejpek (HBR) to přehnal s důrazem na útočné modré čáře a dopustil se podražení.
     
    08:03
    Lukáš Hruška (HVP) – 2 minuty – podražení.
     
    06:12
    Tak to byla šance jako hrom! Jeden z Rebelů, zřejmě to byl Daniel Králíček, se dostal za obranu Hvězdy, ale zezadu byl tísněn a v pádu trefil jen betony gólmana Smíška!
     
    02:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je krásný začátek pro havlíčkobrodské barvy! Rebelové se zabydleli v útočném postavení, Jan Jelínek nabil na modrou čáru JIŘÍMU KOPICOVI, jenž nádhernou ranou, jež se rozhodně nedala chytat, skóroval o vzdálenější tyčku! Asistence: Jan Jelínek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Kopic (Jelínek), 23. Beran (M. Němec), 31. J. Jelínek (Kraučuk), 47. V. Veverka (Cejpek), 48. Kraučuk (Beran), 57. Michálek – 28. Čmejla (T. Grim), 55. T. Grim


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 31. Hanák) – Suchý "A", Lacina, Hrabaň, Bancíř, M. Němec, Kopic – Beran, Jelínek "A", Kraučuk – V. Veverka, Abbrent, Michálek – Hendrych, Cejpek "C", Králíček.
    HC Hvězda Praha: Smíšek (Špirek) – J. Grim, Hruška, Čadek, D. Novák, O. Veverka, Svoboda, Hošták, F. Novák, Vidim, Piovarči "C", T. Grim, Čmejla.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri