Podbrezová – Senica 2:1 (kon.) | Košice – Myjava 2:0 (kon.) | Ružomberok – B. Bystrica 1:1 (kon.)
Trnava – Žilina 1:0 (kon.)
konec
MFK Košice
2:0 (2:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 14.03.2015, 14:30 • Lokomotíva Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Duel je na konci. Košičania v ňom mali jasne navrch a napokon vyhrali pohodlne 2:0. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok dňa. (16:17:24)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase vidíme aktivitu hostí, ale tým sa v útoku vôbec nedarí a v podstate sa už iba čaká na koniec zápasu.
     
    90
    Myjavčania napokon pri šestnástke vybojovali štandardku. Tú rozohrali nakrátko, ale zakončenie po nej neprišlo. Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby a domáci tím sa musel presunúť na obrannú polovicu. Hostia to v samom závere ešte obetavo skúšajú a radi by sa postarali aspoň o čestný gól, ale zatiaľ sa im vôbec nedarí.
     
    89
    Košičania majú zápas plne pod kontrolou a stále sa držia na útočnej polovici. Hostia sú bezradní, z Košíc dnes body neodvezú.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Ján Novák, prichádza Boris Gáll.
     
    87
    Po faule domáceho tímu vybojovali hostia priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov spred bránky. Myjavčanom ale odkop nevyšiel, pretože lopta skončila priamo v rukaviciach Stijakoviča.
     
    86
    Hostia už nemajú čo stratiť a pokúšajú sa dostať do zakončenia. S rozohrávkou im pomáhal aj Solnička, ktorý sa vysunul do svojej šestnástky a sleduje, čo jeho spoluhráči v útoku vymyslia.
     
    85
    Na opačnej strane sme ale z ničoho nič videli skvelú šancu hostí! V podstate iba nakopnutá lopta nebezpečne poskakovala pred Sijakovičoma jeden z Myjavčanov sa dokonca aj natlačil do zakončenia, no košický gólman a jeho obrana s poradili.
     
    84
    Košičania ešte ostali v útoku. Priamo spred bránky sa domáci tím snažil zakončovať, no hostia loptu zrazili na rohový kop, ktorý následne úspešný nebol.
     
    83
    Košičania si so súperom robia čo chcú. Domáci tím teraz poslal dlhú prihrávku na pravú stranu, za ktorou špritnoval Korijkov, no napokon proti nemu riskantne, ale obetavo vybehol Solnička a loptu mu odkopol.
     
    82
    Dnešné stretnutie sleduje 1520 divákov.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza František Pavúk.
     
    81
    V útoku to veľmi dobre urobil domáci Pačinda. Košický hráč oklamal obrancu, ktorého si v šestnástke zasekol a prudko pálil, no jeho strelu po zemi chytil pozorný Solnička do rukavíc.
     
    80
    Po rohovom kope síce hostia loptu zrazili, no iba za hranicu šestnástky, odkiaľ následne prišla prudká strela jedného z Košičanov. Aj tá sa ale ešte pri lete poodrážala a Solnička napokon so zákrokom problém nemal.
     
    79
    Košičania sa stále držia pri lopte a vybojovali ďalší rohový kop. Domáci tím je aj naďalej aktívny a súperovi nedáva takmer žiaden priestor na kontaktný gól.
     
    78
    V útoku to však teraz nevyšlo ani domácemu tímu a hra sa na moment upokojila. DO konca riadnej hracej doby ostáva ešte približne 12 minút.
     
    77
    Hostia rozohrali rohový kop nakrátko, ale do ďalšieho zakončenia sa nedostali. Naopak, loptu si prevzali Košičania a Spartak sa musí stiahnuť do defenzívy.
     
    76
    Obrovská šanca na kontaktný gól hostí! Na kopačke ju mal zrejme Pekár, ktorý zakončoval z ľavej strany, ale domáci tím v poslednej chvíli zakročil a loptu zrazil na roh.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 9. Huk, 28. Dimun

    Karty:   67. Pekár (MYJ)


    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun (63. Korijkov) – Pačinda, Šinglár, Kavka, Djordjevič – Novák (88. Gáll), Haskič (82. Pavúk).
    Náhradníci: Ružinský – Diaby, Pavúk, Korijkov, Gáll, Tóth, Hirjak.

    TJ Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Černáček, Pekár, Kuzma – Kolár (46. Ciprys), Častulín, Duga (46. Bílovský), Marček – Daniel, Švec (72. Peňaška).
    Náhradníci: Urminský – Jastráb, Kastelovič, Ciprys, Bílovský, Peňaška, Janco.

    Rozhodčí: Prešinský – Sluk, Poláček

    Diváci: 1520
    bahis siteleri