Austria – Ried 0:1 (kon.) | Grödig – Rheindorf Altach 0:1 (kon.) | Sturm Graz – Admira 3:1 (kon.)
Wolfsberger – Salzburg 3:2 (kon.)
konec
SV Grödig
0:1 (0:0)
SC Rheindorf Altach
Sobota 21.03.2015, 18:30 • DAS.GOLDBERG Stadion • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Protože hlavní arbitr Lechner nastavil jedinou minutu, ale naprosto po právu a spravedlivě, tak si hosté vezou z Grödigu 3 body.
     
    88
    Grödigu se čas na vyrovnání nemilosrdně krátí, přitom v tomto zápase měli územní převahu. Jak řekl v tomto týdnu José Mourinho pro jednoho novináře: "Co je to převaha? Držení míče? Nikoliv, důležitý je výsledek a je to jediný směrodatný ukazatel zápasu." To znamená, jen za ten se berou body do tabulky.
     
    87
    Přímý kop z krásné pozice, avšak k němu se postavil levonohý hráč, přičemž by se kop hodil jednoznačně na praváka. Zakončení nebylo špatné, míč rotoval, ale mířil nad. (SV Grödig)
     
    84
    Altach přebral získaný míč, chvíli to vypadalo na brejk, to se ale změnilo v udržovací taktiku, přeloženo: hráči si nahrávali dozadu. Ano je to jistota, že neztratíte balón, ale zároveň se to může nehorázně vymstít, pokud ten poslední hráč s míčem na noze chybuje.
     
    83
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Schütz, přichází Djurič.
     
    83
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Roth, přichází Salomon.
     
    79
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Brauer, přichází Sunday.
     
    73
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Schreiner, přichází Zech.
     
    73
    Střídání v týmu Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Aigner, přichází Ngwat – Mahop.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Schütz (SV Grödig).
     
    70
    To bylo opravdu o kousek. Hosté nacentrovali krásně a hráč Altachu předvedl výtečný timing a výskok, což pramenilo ve střelu hlavou těsně mimo bránu. Chyběl maximálně metr.
     
    70
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Huspek, přichází Goiginger.
     
    64
    Centr do vápna po standardce Altachu, boxuje Stankovič a obránci pomáhají uklidit míč dod bezpečí, i když situace vypadala z jejich pohledu opravdu hrozivě a byla lidově řečeno cítit druhým inkasovaným gólem.
     
    62
    Rohový kop těsně po největší šanci zápasu, přinesl další skvělý zákrok Lukseho, jenž hasí chyby svých beků jako jeden z nejlepších brankářů na světě, kterým samozřejmě není i když bych ho nerad podceňoval.
     
    62
    Nádhera! fantazie, co předvedli domácí z Grödigu. Naprosto vědomý a chtěný centr a co víc přesný jako švýcarské hodiny dopadl na hlavu Gschweidla. Jenže to nesměl být na konci akce LUkse. Tasil zázračný zákrok a vyrazil míč nad bránu vynikajícím reflexem. Tleskám všem za předvedenou akci a brankáři za chycený míč.
    SCHREINER - 0:1
     
    56
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Přihrávka zleva na středového hráče, který prodlužoval kolmicí na naběhnuvšího EMANUELA SCHREINERA. Vidíte jak málo stačilo, ujmout se míče a přesně přihrát a Altach vede 1:0. Otěže zápasu nyní přebírá už doopravdy právě hostující mužstvo.
     
    49
    Po zásluze za to dostává Karner světle zbarvenou kartu, která značí první varování a tak trochu dává najevo: "pokud to budeš opakovat, půjdeš se sprchovat dřív než tví spoluhráči."
     
    40
    Kovačeč z Altachu vyslal střelu z levého úhlu na Stankoviče, ten vyrážel jen před sebe, kde stál další ofenzivní hráč hostů. Toho ovšem zaklínili obránci domácích a tak neměl možnost dorazit míč za brankovou čáru.
     
    29
    Hráčem provinivším se proti pravidlům je stoper Zwischenbrugger.
     
    24
    Velká šance Grödigu z bezprostřední blízkosti, byl v ní pokud jsem dobře viděl, rakouský pravý záložník Huspek. Ovšem naložil s touto šancí zle, nedobře. Trefil gólmana, střelou, která měla spíš razanci a mířená určitě nebyla.
     
    18
    Trestuhodně minul, ale takové označení není vhodné, protože to byla skvělá šance z levé strany útočícího hráče domácích. Minula jen těsně.
     
    17
    Pravý obránce Potzmann (GRD) si krásně přehodil na pravé útočné straně soupeře jednoho ze soupeřů a poté pokračoval směr vápno, jenže po skvělém uvolnění vyslal hodně nevydařenou střelu, která zaplachtila daleko od brány Lukseho.
     
    14
    Grödig měl možnost skórovat, ta však ztroskotala na špatném finálním řešením akce.

    Jan Volf

    Branky: 56. Schreiner

    Karty:   29. Zwischenbrugger (GRD), 49. Karner (GRD), 72. Schütz (GRD)


    SV Grödig: Stankovič – Potzmann, Karner, Maak, Martschinko – Brauer, Volkl – Huspek, Nutz, Schütz – Gschweidl
    Náhradníci: Djurič, Strobl, Hart, Kerchsabum, Strasser, Goiginger, Sunday

    SC Rheindorf Altach: Lukse – Ortiz, Jäger, Zwischenbrugger, Schreiner – Lienhart, Schreiner – Kovačeč, Prokopič, Roth, Bodul – Aigner
    Náhradníci: Kobras, Salomon, Luxbacher, Tajouri – Shradi, Zech, Ngwat – Mahop, Riverola

    Rozhodčí: Lechner – Brandner, Staudinger – 4. Altmann
    bahis siteleri