Šaľa – Nitra 0:1 (kon.) | Šamorín – Nové Mesto n/V 1:1 (kon.) | Dolný Kubín – L. Mikuláš 0:0 (kon.)
MFK Zvolen – R. Sobota 0:0 (kon.) | Poprad – Michalovce 1:1 (kon.)
konec
FK Poprad
1:1 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 21.03.2015, 15:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Je koniec. Východniarske derby pod Tatrami sa skončilo remízou 1:1 a oba celky si body rozdelili.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok dňa. (17:16:20)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Riadny hrací čas vypršal, nadstavovať sa budú ešte 2 minúty.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Róbert Ujčík (FK Poprad).
     
    87
    Žltú kartu dostáva Jozef Tropp (FK Poprad).
     
    84
    Michalovce dali gól!
    Je vyrovnané! Postaral sa o to hosťujúci MICHAL HAMUĽAK.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Stanislav Danko.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Lukáš Kubus, prichádza Róbert Ujčík.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Tomáš Chovanec (MFK Zemplín Michalovce), ktorý iba pred malou chvíľkou prišiel na trávnik.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jozef-Šimon Turik, prichádza Tomáš Chovanec.
     
    71
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia! Postaral sa o to TOMÁŠ SEDLÁK.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2126 divákov.
     
    Vážení športoví priatelia, z technických dôvodov vám zo zvyšku stretnutia prinesieme iba informácie o zmenách stavu. Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme.
     
    67
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Erik Maliňák, prichádza Peter Melek.
     
    66
    Pavol Rams putoval s loptou po pravej strane hracej plochy, následne sa však zaplietol v súboji s Koscelníkom, ktorý od neho loptu ľahko získal.
     
    65
    Vidíme, že na domácej strane sa bude chystať striedanie, aktuálne však čakáme na pozastavenie priebehu hry.
     
    63
    Michalovce sa dostali do rýchleho protiútoku, Kunca vyštartoval po pravej strane, prihrával následne od bližšej žrde do vnútra šestnástky, ale nedokázal už preniesť loptu na jedného z dvojice svojich spoluhráčov.
     
    62
    Tomáš Sedlák fauloval na obrannej polovicu hostí Pereza, zdalo sa, že tento faul bol hodný žltej karty, ale hlavný rozhodca nič zo svojho vrecka nevyťahoval.
     
    61
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Samuel Garcia Bayon, prichádza Antonio Garcia Montero.
     
    61
    Bendík s istotou a defenzívne odkopol loptu z obrannej polovice smerom za postrannú čiaru, následne prichádza striedanie na michalovskej strane.
     
    59
    Poprad mal k dispozícii rohový kop, ktorý Ferenc odohral na vzdialenejšiu žrď. Tam sa priblížil Jozef Tropp, ale k zakončeniu sa nedostal.
     
    56
    Po chybe Galla na obrannej polovici získal loptu Lukáš Kubus, ktorý sa však následne práve cez michalovského kapitána nedostal do zakončenia. Gallo teda napravil svoju chybu okamžite.
     
    55
    Šimčák fauloval v strede poľa Ramsa, hlavný rozhodca okamžite bez váhania prisúdil loptu pre popradský tím.
     
    54
    Ramsovi sa po pravej strane už rozbiehal Jurčo, lenže Pavol Rams nedokázal cez Milana Šimčáka presunúť loptu práve na svojho spoluhráča.
     
    53
    Obrovská šanca pre Zemplín Michalovce! Samuel Garcia Bayon našiel šikovným centrom z pravej strany Martina Koscelníka. Ten si našiel priestor v šestnástke a zakončoval, ale lepší bol brankár Malec, ktorý rukami s istotou zachytil loptu do svojho náručia!
     
    52
    Marián Ferenc poslal smerom do malého vápna v šestnástke nebezpečný center, na ktorý si najlepšie nabehol Lukáš Janigloš, ale kopačkou ho iba tesne minul!
     
    51
    Popradskí futbalisti budú mať k dispozícii štandardku po ruke Marcosa Calera Pereza, ktorý zároveň za tento čin dostáva žltú kartu.
     
    50
    Kunca sa rozbehol prakticky po strede ihriska, následne chcel prihrávať lepšie postavenému Koscelníkovi. Žiaľ, lopta doputovala iba ku brankárovi Malecovi.
     
    49
    Samuel Garcia Bayon vysielal z pravej strany nebezpečnú loptu do vnútra šestnástky, ktorá len tak presvišťala ponad hlavy michalovských hráčov. Brankár Malec sa však napokon zaobišiel bez zákroku.
     
    47
    Matúš Bendík rozohrával loptu pre svoj tím z obrannej polovice, nakopol ju na hrot, kde ju čakal Kubus, ale úspešnejší bol Michalovčan Šimčák.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpili obe mužstvá bezo zmien, tréneri tak pravdepodobne vyčkajú na ťažšie chvíle počas tohto stretnutia.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodnom polčase sme videli pomerne sterilný futbal, málo gólových šancí. Možno sa niečo vylepší v druhom polčase, ktorý začne približne o 16:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Mohol ešte prísť gól do šatne, keď Bayon rozohrával smerom do pokutového územia, ale Podhorinova hlavička skončila v Malecovom náručí.
     
    44
    Hlavný rozhodca stretnutia prisúdil možno mierne neprávom loptu hosťom, ktorí následne rozohrávali a mohla z toho byť nebezpečná strela. Kunca však napokon proti Janiglošovi zlyhal, ale Zemplín má rohový kop.
     
    43
    Jurčo na útočnej polovici fauloval protihráča, čo znamená, že Michalovčania budú mať k dispozícii loptu, ktorou môžu iba prekvapiť súpera.
     
    42
    Domáci ju rozohrali nakrátko, keďže si Sedlák vhodne nabehol po pravej strane a následne prihrával do šestnástky. Dobre postavený tam bol Kubus, ale nedokázal už zakončiť do priestoru bránky.
     
    41
    Tentokrát bol už faul odpískaný, keď ten istý hráč Šimčák kopol do hrudníka Lukáša Kubusa. Poprad získava štandardku.
     
    40
    Erik Maliňák sa po pravej strane niekoľkými kľučkami pretláčal cez Milana Šimčáka, ktorý ho s určitou pravdepodobnosťou fauloval, ale hlavný rozhodca jasne ukázal gestom, že sa má hrať ďalej. Rozhodca Kráľovič teda nahneval popradské publikum.
     
    39
    Sedlák bol v strede ihriska faulovaný Bayonom, domáci teda získavajú loptu, ktorú budú z tejto nevýhodnej vzdialenosti rozohrávať iba nakrátko.
     
    38
    Spoza šestnástky sa do streleckej možnosti dostal Dominik Kunca, jeho prízemný pokus však brankár Malec bezpečne zachytil do svojich rúk.
     
    36
    Bendík bezpečne zasiahol proti Bayonovi, ktorý sa už blížil k popradskej bráne. Kapitán Popradu teda s istotou zabránil akcii Zemplína.
     
    35
    Sedlák zahrával z obrannej polovice loptu smerom na hrot, kde mu nabiehal Lukáš Kubus, napokon však loptu s istotou vybojoval Podhorin a rozohrával ju ďalej.
     
    33
    Odohral ju Samuel Garcia Bayon, ktorý trafil iba proti sebe stojaceho Ferenca. Bayon následne ešte reklamoval vzdialenosť Ferenca od lopty, ale napokon nič nedosiahol.
     
    32
    V tejto chvíli bol faulovaný Dominik Kunca a Michalovce získavajú štandardku, ktorý vyzerá zaujímavo.
     
    30
    Domáci hráč Filip Palutka tentokrát nepríjemne zastavil rozbehnutého Martina Koscelníka. Za tento nedovolený čin dostáva žltú kartu.
     
    29
    Zdalo sa, že domáci hráči spáchali nedovolený zákrok, a preto sa pískalo, no napokon bola celá situácia opačná. Faul vykonali hráči MFK.
     
    28
    Kubus vyslal do samostatného zakončenia Erika Maliňáka, ktorý vyšprintoval s loptou po ľavej strane, tesne v šestnástke ho však dokázal ubrániť Gallo, a tak mal brankár Kira iba minimum práce.
     
    27
    Stopér FK Poprad Ľubomír Jurčo je druhým potrestaným hráčom domáceho tímu, ktorý ju dostal takisto za nedovolený zákrok.
     
    26
    Prvá vážnejšia akcia zápasu! Michalovce zahrávali rohový kop, ktorého aktérom bol Bayon. V šestnástke dobre skákal na hlavičku Morlacchi, jeho zakončenie však Malec aj s natiahnutými rukami dokázal zachytiť.
     
    25
    Martin Koscelník si spracovával loptu na útočnej polovici, následne však bolo zistené, že sa vyskytol v ofsajdovom postavení, a tak majú loptu domáci hráči.
     
    24
    Morlacchi spadol na útočnej polovici, Zemplín v tejto chvíli získava štandardku, ktorá sa pravdepodobne bude riešiť centrom do pokutového územia.
     
    23
    Tomáš Sedlák dostáva za faul na Samuela Garciu Bayona žltú kartu a je teda prvým kartovo potrestaným hráčom v tomto stretnutí.
     
    22
    Palutka hľadal centrom do pokutového územia súpera Maliňáka, ktorý si tam hľadal priestor. Napokon však futbalisti Zemplína Michalovce situáciu bezpečne vyriešili.
     
    21
    Garcia Bayon rozohrával štandarku pre Michalovce z okolia postrannej čiary na ľavej strane. V šestnástke skákalo na hlavičku viacero hráčov, ale napokon lopta po zakončení od Hamuľaka skončila mimo brány.
     
    19
    Diváci teraz mierne vypískali čiarových rozhodcov, ktorí si nevšimli na prvýkrát jasný aut pre Poprad. Po druhý raz to už vyšlo a Podtatranci získali vytúžené autové vhadzovanie.
     
    18
    Domáci futbalista Tomáš Sedlák bol faulovaný v strede poľa, Poprad teda má loptu a môže sa pokúsiť o okamžitú akciu smerom vpred.
     
    16
    Ferenc to skúšal tentokrát po ľavej strane opäť, snažil sa Galla prekabátiť typický bicyklom a následne zasadiť jasličky, ale michalovský kapitán si dal na tieto pohyby pozor a loptu popradskému futbalistovi odobral.
     
    15
    Samuel Garcia Bayon si pýtal pohybom prihrávku na pravú stranu ihriska, no napokon však celé jeho úsilie bolo márne, pretože sa vyskytol v ofsajde.
     
    14
    Marián Ferenc chcel zaútočiť po ľavej strane, rozbehol sa smerom po lopte, ale bezpečne zasiahol hosťujúci Gallo, ktorý loptu odkopol až poza tribúnu.
     
    13
    Bayon spadol na obrannej polovici v súboji s Palutkom, hlavný rozhodca len poľahky zapískal a prenechal loptu Michalovčanom.
     
    12
    Palutka nerozohral úspešne akciu na útočnej polovici, hostia s prehľadom odvrátili za postrannú čiaru, a preto budú môcť domáci pokračovať vo svojej akcii aj naďalej.
     
    11
    Domáci hráči si vybojovali rohový kop, na ktorý prišiel Sedlák, jeho lopta však bola veľmi dlhá. Popradčania ju nezastihli, ale ešte si však dokázali vybojovať autové vhadzovanie na opačnej strane.
     
    10
    Samuel Garcia Bayon hľadal centrom v šestnástke Dominika Kuncu, ale center bol nepresný, a tak celú situáciu s prehľadom vyriešil brankár Malec.
     
    9
    Dominik Kunca sa snažil po pravej strane predrať do útočnej akcie, zastavil ho však s prehľadom Matúš Bendík. Michalovčania však s loptou budú pokračovať po autovom vhadzovaní.
     
    8
    Ferenc vysielal svojím kolmým pasom do behu Erika Maliňáka, útočník Popradu však príliš nereagoval na spoluhráčov podnet. Loptu nakoniec získal brankár Kira a odkopával.
     
    7
    Hra sa v tejto chvíli mierne ustálila, loptu majú k dispozícii futbalisti Zemplína, keďže jeden z domácich hráčov spáchal nedovolený zákrok.
     
    6
    Na trávniku ostal nehybne ležať popradský obranca Lukáš Janigloš, ktorý za pomoci lekára odchádza mimo ihriska, kde by mal byť ošetrený.
     
    5
    Michalovčania predviedli šikovnú kombináciu, keď Koscelník pekne pätičkou dával do behu v šestnástke Hamuľakovi. Ten sa už však cez Jurča do zakončenia nedostal.
     
    4
    Kubus si spracoval loptu v strede ihriska pri postrannej čiare, dobre obranne však zasiahol Oliver Podhorin, ktorý ponúkol domácemu mužstvu autové vhadzovanie.
     
    3
    Poprad zahrával ďalší rohový kop v poradí, Ferenc to však s razanciou mierne prehnal, keďže Tropp nedokázal pri opačnej žrdi dostihnúť loptu.
     
    2
    Popradskí futbalisti mali k dispozícii rohový kop, ktorý zahrával Sedlák. Nič vážneho sa však nenaskytlo, súper bez problémov odvrátil loptu na útočnú polovicu.
     
    1
    Úvodného výkopu dnešného stretnutia sa ujali domáci futbalisti, ktorí sa okamžite rýchlou akciou snažili dostať do útoku, ale defenzíva hostí pozorne odvrátila loptu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -2
    Zo šatní už vychádzajú oba tímy za sprievodu trojice rozhodcov. Domáci odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch a hostia budú bojovať o tri body v žltých dresoch. NTC v Poprade sa nezaplňuje do posledného miesta, ale ľudí je tu na prvý pohľad vcelku dosť. Z Michaloviec pricestoval 32-členný fanklub, ktorý bude zase svojich poháňať dopredu.
     
    -10
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Malec – Jurčo, Bendík ("C"), Janigloš, Tropp, Rams, Palutka, Sedlák, M. Ferenc, Kubus, Maliňák
    Náhradníci: Huszárik – Melek, Šuľa, Orenič, Ondruš, Ujčík, Durkot

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Šimčák, Gallo ("C"), Calero Perez, Turik, Kunca, Morlacchi, Garcia Bayon, Podhorin, Hamuľak, Koscelník
    Náhradníci: Raška – Garcia Montero, Grič, Chovanec, Leško, Danko, Streňo

    Rozhodca: Kráľovič – Sluk, Hrmo.
    Rozcvička je v plnom prúde.


     
    Prajem Vám príjemné popoludnie a vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu zo stretnutia 21. kola DOXXbet ligy Východ. FK Poprad dnes v Národnom tréningovom centre privíta MFK Zemplín Michalovce. Zápas sa začína o 15:00 a jeho priebehom Vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    FK Poprad
    Po dvoch odohraných zápasoch v jarnej časti patrí popradským futbalistom postupová 6. priečka so ziskom 27 bodov a gólovým skóre 30:35. Podtatranci majú náskok na siedmu Rimavskú Sobotu v počte troch bodov a zároveň strácajú na piaty Tatran Prešov sedem bodov. S postavením v tabuľke pred poslednými dvomi zápasmi základnej časti môžu byť spokojní. Určite však nemôžu byť spokojní s aktuálnou formou. Veď Popradčania zatiaľ v jarnej časti ligy nevyhrali žiaden zápas. Pred dvomi týždňami prehrali doma s Liptovským Mikulášom 0:3 a sedem dní nato zase vonku podľahli Dolnému Kubínu 2:0. Ak chce Poprad svoje tabuľkové postavenie ešte vylepšiť, bude musieť vyhrať tento zápas a aj nasledujúci, ktorý odohrá na ihrisku B-mužstva MFK Košice.

    MFK Zemplín Michalovce
    Líder tabuľky z Michaloviec má už jednoznačne zaručený postup do nadstavbovej časti, keďže sa na prvom mieste nachádza so ziskom 47 bodov a desaťbodovým náskokom na druhý Zvolen. Zemplín má najlepšie skóre spomedzi všetkých tímov DOXXbet ligy, keďže strelil aj najviac gólov z celej súťaže (44) a aj najmenej inkasoval (10). Michalovčania na úvod jarnej časti prehrali s tabuľkovým susedom zo Zvolena tesne 1:0, následne si však napravili chuť v zápase proti Moldave nad Bodvou, ktorú doma porazili jasne 4:0. Posledný zápas základnej časti budú hrať Michalovčania doma s Dolným Kubínom.

    Oba tímy sa už v priebehu aktuálnej sezóny stretli. Stalo sa tak 27. septembra 2014, keď Zemplín doma zdolal Poprad 3:1.

    Toľko o tímoch, ak teda chcete byť informovaní o dianí on-line, sledujte od tretej hodiny popoludní náš prenos na webe Onlajny.eu. Želám Vám pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 71. Sedlák – 84. Hamuľak

    Karty:   23. Sedlák (PPD), 27. Jurčo (PPD), 30. Palutka (PPD), 87. Tropp (PPD), 89. Ujčík (PPD) – 51. Calero Perez (MIC), 74. Chovanec (MIC)


    FK Poprad: Malec – Jurčo, Bendík ("C"), Janigloš, Tropp, Rams, Palutka, Sedlák, M. Ferenc, Kubus, Maliňák
    Náhradníci: Huszárik – Melek, Šuľa, Orenič, Ondruš, Ujčík, Durkot

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Šimčák, Gallo ("C"), Calero Perez, Turik, Kunca, Morlacchi, Garcia Bayon, Podhorin, Hamuľak, Koscelník
    Náhradníci: Raška – Garcia Montero, Grič, Chovanec, Leško, Danko, Streňo

    Rozhodčí: Kráľovič – Sluk, Hrmo

    Diváci: 2126
    bahis siteleri