Motor ČB – Kadaň 3:2 (kon.) | Třebíč – Slavia 1:7 (kon.) | Most – Prostějov 1:2 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Havířov – Kladno 2:1 (1:0 po s.n.) | Litoměřice – Přerov 7:6 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
Sportovní klub Kadaň
Středa 23.09.2015, 17:30 • Budvar Aréna • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    25:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Kadaň dočkala. Hezkou hokejivou akci, kdy Chrpa od levého mantinelu přihrával na střed, zakončil přesnou ranou z první MARTIN ŠŤOVÍČEK. Hosté jsou tedy opět v zápase. Asistence: Jakub Chrpa.
     
    24:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    No tak to byla učebnicová akce v podání ostřílených bardů. Heřman udržel pásmo a poslal puk podél levého mantinelu do rohu na Nouzu. Ten si jen zkušeně počkal, až si před branku nabruslí kolega JOSEF STRAKA, který adresovanou přihrávku jednoduše proměnil v gól. Chyba jednoznačně na straně obránce Kadaně, který si nepokryl svého hráče před brankou. Asistence: Tomáš Nouza, Martin Heřman.
     
    22:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdu blesková odpověď a využitá početní výhoda v podání hostů. Kadaň vyhrála buly v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru k JAKUBU TREFNÉMU, který chvíli váhal, ale nakonec vypálil. Jeho pokus nevypadal nebezpečně a zřejmě byl ještě tečovaný, poté skončil za Bláhovými zády. Asistence: Robert Černý.
     
    21:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým střílí branku v oslabení! Heřman si sebral na modré čáře puk, který mířil ze třetiny, vypálil na Hanuljaka a ještě před gólmanem Kadaně puk šikovně tečoval TOMÁŠ NOUZA. Asistence: Martin Heřman.
     
    12:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí jsou tentokrát ve výhodě o jednoho muže úspěšní! Nouza si vybrusil od pravého mantinelu na pravý bod pro vhazování a jeho střelu na bránu za Hanuljakova záda tečoval MARTIN HEŘMAN. Asistence: Tomáš Nouza, Jakub Suchánek.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 13. Heřman (Nouza, Suchánek), 22. Nouza (Heřman), 24. Straka (Nouza, Heřman) – 23. Trefný (Černý), 26. Šťovíček (Chrpa)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Mucha, Zíb, Suchánek, Bohunický, Žovinec, Kříž – Žálčík, Pajič, Rob – Nouza, Straka, Heřman – Kuchejda, Škoda, Švihálek – Guman, Prokeš, Přibyl
    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (Ta. Dvořák) – Mrázek, Szathmáry, Charousek, Tejnor, Trefný, Černý, Rohan, To. Dvořák – Kůs, Račuk, Koblasa – Hlava, Hejcman, Chrpa – Wágner, Šťovíček, Veselý – Müller, Vrána, Vaněk

    Rozhodčí: Bejček – Jílek, Šperl

    Diváci: 4791
    bahis siteleri