Novokuzněck – Soči 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 4:1 (kon.)
N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.) | Riga – Záhřeb 1:2 (kon.)
Minsk – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 23.09.2015, 18:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Ve třetí části se Dinamo opět snažilo, ovšem přáno mu nebylo. Definitivní pojistku bodového zisku pro hosty přidal Igor Bortnikov. Jugra tak zvítězila na půdě Minsku v poměru 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střelky na branku: 31:19 (20:47:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Dinamo dohrává utkání v útočném pásmu, ovšem bezmyšlenkovité kombinace symbolizují zmar domácího celku v kontextu celého zápasu.
     
    58:24
    Postavení mimo hru v podání domácích. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže hostující svatyni.
     
    57:41
    Nyní to hokejisté v bílém s razancí přehnali, puk letí přes všechny čáry. Dění se tak vrací před Fokina.
     
    57:09
    Jugra již pouze vyhazuje a vyčkává na konec duelu. Není divu, náskok hosté je velice solidní. Dinamo se nemůže dostat do kloudné šance.
     
    56:11
    Zdálo se, že se domácí dostanou do další zajímavé pozice, ovšem protentokrát defenziva Chanty-Mansijsku zafungovala na jedničku.
     
    55:49
    Ellison se teď ocitl v obrovské možnosti, když dostal přihrávku do jízdy. Z mezikruží ale nechal vyniknout Fokina, který si povyjel a vynikajícím zásahem udržel nadále čisté konto. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    55:23
    Snaha Minsku je sympatická, ovšem Jugra si jako favorit utkání drží své nabyté vedení. Kvalita je dnes zkrátka na hostující straně.
     
    54:31
    Jugra již pouze konsolidovaně brání. Nyní si Fokin připsal další zásah, a to proti nepříliš nebezpečné ráně Pavloviče. Ten odjíždí poněkud zklamaně na střídačku.
     
    53:46
    Hosté jsou v plném počtu, ani tentokráte nedokázala družina v modrých dresech, tedy domácí, nic kloudného vymyslet. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke konci.
     
    53:06
    Stále trvá sevření Mansijsku, který je pod velkým tlakem. Ulevuje mu ale Fokin, který eliminuje Ellisonovu ránu od modré. Následuje komerční přestávka.
     
    52:21
    Domácí sice kombinují, avšak z tribun se ozývá nespokojený pískot. Není divu, Minsk doposud neohrozil Fokina. Jugra navíc vyhodila přes všechny čáry.
     
    51:46
    Nyní se již bude vylučovat. Stoupající aktivita domácí ekipy donutila soupeře k nedovolenému zákroku. Vinou hákování odjíždí na dvě minuty podruhé v této periodě Oleg Jašin (JUG).
     
    50:28
    Dinamo nadále operuje v útočném pásmu, kde se nakonec dostalo do zakončení. Velký závar ale hosté ustáli a touš ve své síti nedopustili. Následně došlo k menší strkanici, avšak vylučovat se nebude.
     
    49:58
    Cheechoo se prodral do zakončení po pravé straně, avšak z poměrně velkého úhlu Fokina nepřekonal. Ten posléze raději přerušil hru.
     
    49:11
    Paul Ščechura přejel útočnou modrou čáru příliš rychle, a tak je odpískáno postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    48:04. Igor BORTNIKOV - 0:3
     
    48:04
    Jugra právě vstřelila branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto o osudu duelu. Hosté uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešili bravurně. Po přihrávce z pravé strany doslova "vykoupal" gólmana domácích IGOR BORTNIKOV. Asistence: Konstantin Panov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 22. Medveděv, 35. Gusev (Panov, Želdakov), 49. Bortnikov (Panov)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Bailen, Nogačjov, Krajíček, Znacharenko, Goroško, Usenko – Kaljužnij, Gavrus, Ščechura – Cheechoo, Ellison, Vesce – Matěruchin, Pavlovič, Meleško – Drozd, Bujnitskij, Michaljov, Ambrožejčik
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov, Seleznjov, Antonov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Jašin, Volkov, Ivanov – Čibisov, Buljanskij, Taraťuchin – Yacenko, Medveděv, Varfolomejev

    Rozhodčí: Buturlin, Ovčinnikov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 9483
    bahis siteleri