Vsetín – Poruba 2011 4:5 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Havlíčkův Brod 4:3 (po pr.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 11:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Břeclav 5:4 (po pr.) | Opava – Kopřivnice 3:4 (1:2 po s.n.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Technika Brno – SK Karviná 3:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
VHK ROBE Vsetín
4:5 (1:0, 0:2, 3:2 - 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 23.09.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba 2011.
    Autorem vítězné branky je PETR SEIDLER.
     
    64:21
    Krátkou přesilovku si vyzkouší také domácí. Za hákování si jde sednout Vrána.
     
    61:43
    Lukáš Vrba oslabuje svůj tým. Za zdržování hry míří do boxů trestoměřičů.
     
    58:58
    Zúbek byl kousek od hattricku. Po Kolaříkově nabídce se dostal do dobré příležitosti, ale puk se mu nepodařilo dostat za čáru.
     
    Dnešní utkání sleduje 1173 platících diváků.
     
    57:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Po Kolaříkově střele z velkého úhlu se k odraženému kotouči dostal FRANTIŠEK ZÚBEK a vstřelil v dnešním zápase svoji druhou branku. Asistence: Daniel Vaněk, Jan Kolařík.
     
    56:38
    Sled vyloučení nekončí. Na trestnou míří Kilnar za hákování.
     
    54:55
    Nedbálek měl na holi vyrovnání. Po Slováčkově přihrávce pálil z mezikruží jen o milimetry vedle.
     
    54:16
    Vaněk ukořistil puk před Hromadou a následně byl seknut Zacharem. Ostravský útočník již míří na dvouminutový odpočinek. Hraje se 4:3.
     
    53:45
    Další faul na straně Vsacanů. Nyní se provinil Hruška a jde si za Tesaříkem sednout kvůli sekání. Porubu čeká 51 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    52:36
    Radim Tesařík nedovoleně bránil unikajícího forvarda červenobílých a oslabuje tak svůj tým.
     
    49:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím se daří bleskurychle odpovědět. ONDŘEJ SLOVÁČEK ujel všem obráncům a bekendovým zakončením snižuje na 3:4. Asistence: Tomáš Vávra, Lukáš Vrba.
     
    48:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Lehké nahození Peslara jemně tečoval DAVID ZACHAR a puk se znovu třepotá ve vsetínské síti. Hostům dnes stačí minimum snahy v zakončení a i přesto takřka každý jejich pokus končí za brankovou čarou. Asistence: Jakub Peslar.
     
    46:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po velmi dlouhém střídání už chtěl jít JAN KOLAŘÍK střídat, nakonec se však rozmyslel na ledě ještě zůstat a dobře udělal. Po přesné přihrávce od Petra Dvořáka upaloval sám na Kubáně a střelou z vrcholu kruhu prostřelil ostravského mága mezi třemi tyčemi. Asistence: Petr Dvořák.
     
    44:21
    Po přihrávce Hrušky zpoza branky byl ve výborné šanci Ondráček, ale ani jeho blesková střela si cestu za záda Kubáně nenašla.
     
    41:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Úplně totožná situace jako před pár vteřinami se opakuje i tentokrát. S rozdílem, že už puk ale skončil v síti. Úspěšným střelcem se stává DAVID SYSALA. Asistence: David Ballner.
     
    41:35
    Poruba mohla jít do vedení po střele Sysala se dostal ještě k dorážce z bezprostřední blízkostí Sedlář, Hromada ale zatím drží akcie domácího týmu nad vodou.
     
    33:39
    Valaši zatlačili svého soka v jeho pásmu a nebyli daleko od vyrovnání. Pohromu v porubském týmu hasil na poslední chvíli Robin Malý, který si pomohl nedovoleným zákrokem a už míří na trestnou lavici.
     
    28:07
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kuriózním způsobem se Ostravané dostávají do vedení. Za brankou Hromady se odehrával boj mezi dvěmi hráči, z jejichž vzájemného souboje puk vylétl obloučkem přes branku, spadl za záda Hromady, odkud už neměl JAN CHALOUPKA problém jej doklepnout za čáru. Velmi šťastný zásah hostujícího celku. Asistence: Aleš Kilnar.
     
    27:19
    Poruba si zahraje další početní výhodu. Za vražení na hrazení míří za katr Lukáš Finsterle.
     
    22:00
    Vzápětí po vstřelené brance mohl vzít zpět vedení na stranu zelenožlutých David Jurík, jenže v samostatném úniku na Kubáně nevyzrál.
     
    21:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba vyrovnává skóre. Nahození Sedláře tečoval do protipohybu Hromady DAVID BALLNER, vsetínský brankář byl proti této teči zcela bez šance. Asistence: Marek Sedlář, David Sysala.
     
    16:27
    Stejskal se dokázal od mantinelu prosmýknout až k Hromadovi a byl faulován. Porubu čeká druhá početní výhoda. Za podražení si jde odpočinout Žák.
     
    15:32
    Nádherná akce v podaní Dvořáka.Ten dokázal vylákat mimo branku ostravského strážce svatyně, načež hledal dojíždějícího Vávru, který mohl zakončovat do zcela odkryté branky, avšak puk netrefil podle svých představ a poslal jej mimo.
     
    10:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nabídnutou početní výhodu rychle využívá. Tesařík šikovnou přihrávkou našel mezi kruhy najetého FRANTIŠKA ZÚBKA, který lehkou tečí poslal puk pod víko Kubáňovy branky. Asistence: Radim Tesařík, Daniel Vaněk.
     
    09:03
    Síly na ledě se vyrovnávají. Za nesportovní chování míří na lavici hanby Jan Chaloupka.
     
    07:33
    Máme zde první přesilovou hru a to pro hosty. Za hákování míří na trestnou lavici Tesařík.

    Pavel Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Zúbek (Tesařík, Vaněk), 47. Kolařík (Dvořák), 50. Slováček (Vávra, Vrba), 58. Zúbek (Vaněk, Kolařík) – 22. Ballner (Sedlář, Sysala), 29. Chaloupka (Kilnar), 42. Sysala (Ballner), 49. Zachar (Peslar), rozh. náj. Seidler

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Daněk (VSE)
    0:1   Seidler (POR)
    2. série:
    0:1   Slováček (VSE)
    0:1   Kilnar (POR)
    3. série:
    0:1   Kolařík (VSE)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Žák, Řezáč, Báchor, Žabčík – Zúbek, D. Vaněk, Kolařík – Slováček, Dvořák, Vávra – Jurík, Daněk, Ambruz – Finsterle, Ondráček, Hruška.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň – Slavík, Peslar, Buček, Ovšák, Vajda, Puškár, Šindelář, Malý – Zachar, Stejskal, Kilnar, Chaloupka, Sedlář, Vrána, Vaněk, Seidler, Gelnar, Sysala, Ballner

    Rozhodčí: Kubičík – Bojda, Konvička
    bahis siteleri