Pardubice – Zlín 2:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.) | Třinec – Liberec 2:3 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 15.11.2015, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:49
    Oceláři jsou v problémech, protože musejí do čtyř. Na trestnou lavici usedá na dvě minuty za hákování Adam Rufer (TRI). Liberec má šanci vstřelit rozdílový gól.
     
    41:15
    Bakoš byl u hrazení faulován, přesilovka pro Bílé Tygry. Dvěma minutami ze sekání je potrestán domácí kapitán Rostislav Klesla (TRI).
     
    33:24
    Josef Hrabal (TRI) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Třinec se bude muset bránit liberecké přesilovce.
     
    25:39
    Vysoká hůl v obličeji M. Doudery znamená další liberecké vyloučení. Dvěma minutami za vysokou hůl je potrestán Dominik Lakatoš (LIB). Oceláři se už ve výhodě usadili v útočné třetině, Schwarze ale neohrozili.
     
    17:53
    Michal Plutnar (LIB) nakonec Adamského fauloval a je vyloučen na dvě minuty za podražení. V ponechané výhodě střílel od modré čáry Klesla, Schwarz připraven.
     
    14:11
    Ocelářům pak před brankou Hamerlíka pořádně zatápěl Birner, kterého zablokoval čistým způsobem Plíhal, ale Rostislav Klesla (TRI) mu vysekl hokejku a odsedí si dvě minuty za sekání.
     
    12:29
    Petr Jelínek (LIB) zabrzdil přímo před Hamerlíkem a zasypal ho sprškou ledu. Josef Hrabal (TRI) si to s ním přijel vyříkat a odsedí si dvě minuty za hrubost. Jelínka postihne stejný trest plus dvě minuty za nesportovní chování. Přesilovku tedy po komerční přestávce rozehráli domácí.
     
    01:00
    Bílí Tygři špatně vystřídali a byli na ledě v šesti. Z toho rezultuje první přesilovka pro Třinec. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Dominik Lakatoš (LIB).
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Plíhal (M. Doudera), 23. Nosek (Růžička, Linhart) – 38. Krenželok (Bulíř, Valský), 40. Vlach (Stránský), 62. Radivojevič (Bulíř, Ševc)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 21. Hrubec) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Svačina, Klepiš, Dravecký – Adamský, Polanský (A), Irgl – Rufer, Plíhal, Rákos – Růžička, Kopecký, Matuš – Hrňa.
    Trenér: René Mucha.

    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Šimek, Ševc, Derner, Vitásek, Výtisk (C), Plutnar, Ulrych – Birner, Vampola (A), Řepík – Radivojevič (A), Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Lakatoš, Stránský.
    Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Robert Čech, Jan Hribik – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 4118 (79 % celkové kapacity)
    bahis siteleri