Pardubice – Zlín 2:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.) | Třinec – Liberec 2:3 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 15.11.2015, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:38 Branko RADIVOJEVIČ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    61:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce Liberce už ale končí gólem a Bílí Tygři berou bonusový bod! Ševc rozjel akci středem kluziště a přihrál doleva Bulířovi. Ten pronikl okolo mantinelu, přihrál ke vzdálenější tyči BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI, který přehodil Hrubcův beton a rozhodl! Linhart slovenského útočníka ubránit nedokázal – 2:3 pp! Asistence: Michal Bulíř, Martin Ševc.
    39:38 Jaroslav VLACH - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    39:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec těsně před koncem druhé třetiny vyrovnává a ještě to bude pořádné drama ve třetí části! Oceláři chybovali při rozehrávce a Stránský vrátil puk do útočného pásma. JAROSLAV VLACH se v přečíslení dvou proti jednomu rozhodl pro střelu, která Hrubcovi propadla mezi betony – 2:2! Asistence: Jan Stránský.
    37:31 Lukáš KRENŽELOK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři v posledních okamžicích přitlačili Slezany a po zásluze snižují jejich náskok! Bulíř udržel puk v útočném pásmu a přihrál na LUKÁŠE KRENŽELOKA. Ten se s pukem otočil a z prostoru mezi kruhy propálil Linharta i Hrubce – 2:1! Asistence: Michal Bulíř, Jakub Valský.
    22:31 David NOSEK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z třineckých hráčů padá deka a po sedmatřiceti sekundách se prosazují podruhé v zápase! DAVID NOSEK si zpracoval přihrávku od Růžičky a dostal uprostřed kluziště mnoho prostoru. Překonal modrou čáru, zkusil vystřelit a kotouč prošel až za Schwarze – 2:0! Asistence: Marek Růžička, Tomáš Linhart.
    21:54 Tomáš PLÍHAL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střelecká nemohoucnost Ocelářů je u konce! Oceláři se usadili v útočném pásmu, TOMÁŠ PLÍHAL si udělal prostor mezi kruhy a napálil puk do horní části branky! Třinec čekal na gól 158 minut a 24 sekund – 1:0! Asistence: Milan Doudera.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Plíhal (M. Doudera), 23. Nosek (Růžička, Linhart) – 38. Krenželok (Bulíř, Valský), 40. Vlach (Stránský), 62. Radivojevič (Bulíř, Ševc)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 21. Hrubec) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Svačina, Klepiš, Dravecký – Adamský, Polanský (A), Irgl – Rufer, Plíhal, Rákos – Růžička, Kopecký, Matuš – Hrňa.
    Trenér: René Mucha.

    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Šimek, Ševc, Derner, Vitásek, Výtisk (C), Plutnar, Ulrych – Birner, Vampola (A), Řepík – Radivojevič (A), Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Lakatoš, Stránský.
    Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Robert Čech, Jan Hribik – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 4118 (79 % celkové kapacity)
    bahis siteleri