Boston – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – San Jose 1:2 (po pr.) | Toronto – Vancouver 4:2 (kon.)
Montreal – Colorado 1:6 (kon.) | Tampa – Florida 4:5 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Columbus – Arizona 5:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 7:0 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 4:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 15.11.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:03
    A právě Kyle Chipchura jde za hrubost na dvě minuty ven. Výhra Columbusu je pravděpodobně zpečetěna.

    Na vyloučení: 10-8.
    Vyšší tresty: 1-2.
    Brandon SAAD - 5:2
     
    55:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets střílí Arizoně bůra, a že to byl tedy krásný gól. BRANDON SAAD si po levé straně projel do pásma, vystřelil z levého kruhu a jeho dělovka se otřela o levý horní roh, odkud zamířila do branky. Na této brance má dobrým zásahem podíl Sergej Bobrovskij. Asistence: Boone Jenner, Sergej Bobrovskij.
    William KARLSSON - 4:2
     
    50:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide areně může počtvrté spustit svůj zvuk. Goloubef přenechal na modré puk pro Atkinsona, který z vrcholu pravého kruhu vystřelil. Jeho ránu nedokázal Smith zkrotit, ke kotouči se dostal WILLIAM KARLSSON, který ve druhé minutě dnešního zápasu prolomil střelecké prokletí a rázem přidává další gól. Asistence: Cam Atkinson, Cody Goloubef.
     
    43:49
    Elliott netrefil z pravé strany branku. K odraženému puku se na pravém kruhu dostal Domi, ale jeho pokus obětavě zblokoval Nick Foligno. Campbell však nevyhodil, na modré zachytil puk znovu Elliott, ovšem ani tentokrát nemířil přesně.
     
    42:39
    Spoluhráči nyní Mattu Calvertovi asi nepoděkují, protože zcela zbytečně v útočném pásmu vrazil na hrazení Brada Richardsona a jde ven. Další to šance pro Arizonu.

    Na vyloučení: 10-7.
    Vyšší tresty: 1-2.
     
    40:00
    Je to tak, Ryan Johansen je vyloučen na dvě minuty kvůli hrubosti a Arizona začne třetí třetinu přesilovou hrou.

    Na vyloučení: 9-7.
    Vyšší tresty: 1-2.
     
    39:42
    Emoce by se na konci druhé třetiny daly krájet. John Scott rovnou jede do šaten, dostává za tuto šarvátku dvě minuty, stejně tak jako Scott Hartnell. Kromě toho Boone Jenner odjíždí s desetiminutovým osobním trestem. Hostujícího Shane Doana již v zápase neuvidíme, protože se také zapletl do potyčky, byl v ní nejaktivnější a dostává trest do konce utkání.

    Na vyloučení: 8-7.
    Vyšší tresty: 1-2.
     
    38:40
    Rene Bourque, kde se vzal, tu se vzal, tvrdou ránu z vrcholu levého kruhu vyslal, jenže levou tyčku branky Smithe těsně netrefil.
     
    36:24
    Vyloučení také na straně Columbusu, protože Nicku Folignovi nezbylo nic jiného než přidržet unikajícího Doana.

    Na vyloučení: 7-6.
    Boone JENNER - 3:2
     
    36:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí to udělali velmi dobře. Johnson na modré nezištně poslal puk na levý kruh pro Johansena, který vystřelil zápěstím a BOONE JENNER tečoval kotouč za bezmocného Smithe. Asistence: Ryan Johansen, Jack Johnson.
     
    35:32
    Pojďme se podívat na tresty. Za domácí dostává pět minut Jared Boll a Kevin Connauton, na trestnou lavici usedají na pět minut Max Domi a Michael Stone. Všichni na pět minut a za hrubost. Domi navíc dostává další dvě minuty navíc a Columbus bude hrát přesilovku.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    35:16
    V situaci tři na dva se rázem ocitnuli domácí hráči. Celou akci zakončil Connauton pasem z levého kruhu před branku, kde dorážel puk Gregory Campbell a poté ještě šťouchnul do gólmana Smithe, což se nelíbilo hostím a už se to mele.
     
    33:42
    Steffan Elliott dostal za branou kotouč, ale vyslal jej pouze na Boona Jennera, který obrovskou chybu nepotrestal, když Smith napravil chybu spoluhráče a jeho pokus zblízka lapil.
     
    29:34
    Oliver Ekman-Larsson další ránou od modré jen těsně minul branku, stejně jako krátce nato dorážkou Stefan Elliott. Kojoti nyní válcují soupeře.
     
    29:04
    Arizona svírala svého soupeře jako kleště. Bobrovskij uspěl proti střele Stona od modré, ke kterému se dostal puk po tom, co Duclair před brankou nedosáhl na odražený kotouč.
    Olivera EKMAN-LARSSON - 2:2
     
    25:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    V Nationwide areně se začíná znovu a v mírné výhodě je Arizona. Duclairův pokus ještě Bobrovskij stihl zneškodnit, odražený puk ale přiťukl Martinook na levou stranu před branku pro OLIVERA EKMANA-LARSSONA a švédský obránce neměl problém dopravit puk zblízka do svatyně. Asistence: Jordan Martinook, Anthony Duclair.
     
    25:47
    Na druhé straně si sjel před branku Duclair a jeho střelu s obtížemi vyráží Bobrovskij.
     
    25:12
    Brandon Saad byl v obrovské šanci, když se po chybě Arizony na útočné modré řítil sám na Smithe. Zkusil to zblízka bekhendem, ale na gólmana si nepřišel.
     
    22:00
    Arizona se krásně a rychle dostala do pásma, to byla přímočará akce, na jejímž konci našel Vermette přihrávkou z pravého kruhu přesně mezi kruhy Maxe Domiho, kterého parádně vychytal Bobrovskij.
     
    17:45
    Dělovka Kevina Connautona vyprášila veškeré nečistoty z pravého betonu Mike Smithe, to byla tedy řádná rána!
     
    15:07
    Oliver Ekman-Larsson znovu předvedl, že tvrdá střelba mu rozhodně není cizí. Svojí pumelicí od modré přinutil Sergeje Bobrovského k dobrému zákroku.
     
    14:45
    Před brankou soupeře, přesněji mezi kruhy, se provinil podražením Matt Calvert, a to zcela zbytečně. Míří tak na trestnou lavici a hosté si zahrají druhou dnešní přesilovou hru.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    12:50
    Za domácí celek dostávají dvě minuty Jared Boll a Gregory Campbell, na opačné straně je to Kyle Chipchura a John Scott. Všichni čtyři míří ven za hrubost.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    12:50
    Po střele Stefana Elliotta od modré se do sebe pustilo několik hráčů. Viděli jsme dokonce pěstní souboj, jeden byl uhašen hned na začátku, druhý krátce poté, co si hráči vyměnili pár ran a poté se do sebe zaklínili.
    Anthony DUCLAIR - 2:1
     
    12:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí sice získali puk, ovšem bezhlavě se ve čtyřech vydali dopředu a na útočné modré kotouč ztratili. V situaci dva na jednoho poslal Rieder kotouč z pravé strany před branku puk na ANTHONYHO DUCLAIRA, proti jehož střele neměl marně se natahující Bobrovskij šanci. Asistence: Tobias Rieder, Martin Hanzal.
     
    10:45
    To Columbus byl v útoku mnohem nebezpečnější. Johansen před brankou těsně minul tři tyče a pokus Kevina Connautona mířil vedle pravé tyče. Po střele se Smith pouze ohlédl.
    Ryan JOHANSEN - 2:0
     
    05:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide aréně může podruhé vystřelit. Krátce po buly totiž střelu Johnsona zápěstím z mezikruží vyrazil Smith. K odraženému puku, který ještě lehce posunul Jenner, se na levé straně dostal RYAN JOHANSEN a pro zatím trápícího se snajpra Columbusu nebylo těžké zavěsit do klece, odkryté z poloviny. Asistence: Boone Jenner, Jack Johnson.
     
    04:44
    Přesilovka i pro Columbus. Oliver Ekman-Larsson naprosto jasně podrazil pronikajícího Cama Atkinsona a jde ven.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    02:33
    Domácí se budou bránit, protože Ryan Murray (CBJ) jde ven za podražení. Arizona bude vhazovat po levici Bobrovského.
    První gól Williama Karlssona v sezoně

    William KARLSSON - 1:0
     
    01:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se bleskově dostávají do vedení. Po pravé straně nabruslil do pásma Scotty Hartnell, poslal puk ke vzdálenější tyči branky, kde byl WILLIAM KARLSSON, který si počkal a zblízka propálil bezmocného Smitha. Jde o první gól Karlssona nejen v sezoně, ale za Columbus vůbec. Asistence: Scott Hartnell, David Savard.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Karlsson (Hartnell, Savard), 6. Johansen (Jenner, Johnson), 37. Jenner (Johansen, Johnson), 51. Karlsson (Atkinson, Goloubef), 56. Saad (Jenner, Bobrovskij) – 13. Duclair (Rieder, Hanzal), 26. Ekman-Larsson (Martinook, Duclair)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Tjutin, Murray, Connauton, Goloubef – Jenner, Johansen, Atkinson – Hartnell, Foligno, Saad – Calvert, Karlsson, Bourque – Rychel, Campbell, Boll. Trenér: John Tortorella
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Stone, Dahlbeck, Michálek, Elliott, Murphy – Rieder, Hanzal, Duclair – Domi, Vermette, Boedker – Martinook, Richardson, Doan – Scott, Gordon, Chipchura. Trenér: Dave Tippett

    Rozhodčí: Mike Leggo, TJ Luxmore – Darren Gibbs, Scott Cherrey

    Diváci: 13702
    bahis siteleri