Liberec – Třinec 3:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:1 (3:2 po s.n.)
K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Středa 30.12.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rastislav DEJ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to přesně jak jsem říkal, nerozhodné skóre do sirény nevydrží, protože Hradec si počkal a teď se dočkal! Druhé formaci stačilo osm sekund po buly. Jaroslav Bednář nahrál od zadního hrazení RASTISLAVU DEJOVI, který se do puku opřel z první a prostřelil Čiliaka! Dej je dneska hradeckým hrdinou, ale Kometa má ještě čas najít odpověď – 2:1! Asistence: Jaroslav Bednář.
    40:34 Jan HRUŠKA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je to tady, hned po startu třetí části nabídl Hradec Kometě vyrovnání! Kudrna nejdřív zbytečně zavezl puk do svého pásma, kde o něj přišel, potom se za brankou nedohodli Knotek s Jankem. Využil toho Hynek Zohorna, který posunul puk JANU HRUŠKOVI, jenž obkroužil tyčku a parádním bekhendem zakončil přesně do bližšího růžku – 1:1! Asistence: Hynek Zohorna.
    06:29 Rastislav DEJ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, tak tohle byla nádherná střela! Hradec Králové využívá aktivnější vstup do zápasu a v sedmé minutě se zaslouženě ujímá vedení. Martin Pláněk vyslal po levé straně dopředu RASTISLAVA DEJE, který se trochu natlačil před brněnského obránce a pak vyslal střelu. Přestože byl stále v poměrně těžkém úhlu, trefil ji s milimetrovou přesností do druhého růžku a Čiliakova lapačka máchla do prázdna – 1:0! Asistence: Martin Pláněk, René Vydarený.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Dej (Pláněk, Vydarený), 57. Dej (Bednář) – 41. Hruška (H. Zohorna)


    Mountfield HK: Svoboda (Kacetl) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Jank – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Köhler, Švagrovský, Kopta. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kuboš, Kaberle, Trška, Malec, Štindl, Stehlík – Vondráček, Hruška, Ostřížek – Dostálek, Němec, Káňa – Dočekal, Čermák "C", Raška – H. Zohorna, Koreis, Burian. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Horák, Hejduk – Flegl, Polonyi.

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    bahis siteleri