Trenčín – Piešťany 2:1 (2:1 po s.n.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Martin 5:1 (kon.)
Žilina – Nitra 6:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:5 (kon.)
konec
MsHK Žilina
6:3 (3:2, 2:0, 1:1)
HK Nitra
sk Středa 06.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Toto vylúčenie už nič nerieši, do štatistík sa ale zapíše. Na trestnej lavici sedí Mezei – 2 minúty, seknutie.
    Lukáš HANDLOVSKÝ - 6:3
     
    58:58
    Žilina dala gól!
    Je to spečatené! Žilina si dnes pripíše tri body, potvrdil to gólom do prázdnej bránky LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. Asistenciu si pripíše aj Tomek. Asistencie: Miroslav Zaťko, Tomáš Tomek.
     
    58:20
    Trenčan na striedačke, Nitra hrá power-play!
     
    55:10
    Drábek s Drevenákom sa teraz rútili do prečíslenia dvoch proti jednému a mohli definitívne spečatiť víťazstvo Žiliny, to sa im nepodarilo.
     
    51:10
    Tomek to teraz nevyriešil celkom ideálne, odrazený puk totiž takmer posunul na hokejku Beneho, pred ktorým čierny kotúč na poslednú chvíľu prikryl.
    Tibor KUTÁLEK - 5:3
     
    49:48
    Nitra dala gól!
    TIBOR KUTÁLEK dostal ideálny puk na ľavú stranu, kde mal dostatok času na to, aby si nasmeroval svoju strelu a vymietol pavučinu v rohu Tomekovej bránky. Krásny gól. Asistencie: Michal Novák, Peter Podhradský.
     
    49:32
    Brejčák (ZIL) – 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    43:20
    Tá mala veľké problémy, keďže domáci celok mohol pridať šiesty gól. Žilina šla do prečíslenia troch proti dvom, Trenčan si ľahol na ľad a betónom znemožnil zakončenie smerujúce do siete.
     
    39:50
    Vylúčenie na strane Žiliny. Na lavicu hanby smeruje Homér – podrazenie – 2 minúty.
     
    39:00
    Dobrá príležitosť Drevenáka, ktorý sa rútil osamotený proti Trenčanovi, 6. gól svojho tímu ale pridať neodkázal.
     
    36:30
    Napokon to bol práve Blackwater, ktorý dobre vypálil na Tomeka. Ten síce puk rukou zrazil, avšak len do vzduchu, odkiaľ padol opäť do bránkoviska. Tomášovi musela dopomôcť až obrana Žiliny.
     
    35:30
    Konečne sa udialo niečo zaujímavé, Štefanka chcel využiť chvíľkové nie celkom presvedčivé postavenie Tomeka, svojou ranou ale nechal vyniknúť práve len domáceho gólmana.
     
    32:07
    Brejčák (ZIL) – 2 minúty – podrazenie.
     
    30:00
    Milam (NIT) odchádza na trestnú lavicu, kde si odsedí 10-minútový trest za nešportové správanie. Milam podráždene buchol hokejkou po ľade, čo ho poslalo na lavicu hanby. Ak by hlavný arbiter Jonák videl, ako praskli Milamovi nervy aj na trestnej, mohol už sedieť hráč Nitry v kabíne.
     
    28:35
    Švec (ZIL) – 2+2 minúty za údery, Nitra tak bude hrať presilovú hru v trvaní dvoch minút.
     
    28:35
    Blackwater (NIT) – 2 minúty za údery.
     
    28:35
    Pästná výmena medzi Švecom a Blackwaterom, prvý menovaný vyprovokoval súboj, ktorý napokon prehral, Blackwater mu totiž uštedril jednu ranu do tváre, ktorou ho zložil na ľad.
    Jakub DRÁBEK - 5:2
     
    28:16
    Žilina dala gól!
    Deň otvorených dverí v obrane Nitry, Žilina pridáva piaty gól a zaslúžene vedie o tri góly. Gól si pripísal JAKUB DRÁBEK. Asistencie: Daniel Brejčák, Matej Valášek.
    Vladimír ŠKODA - 4:2
     
    27:46
    Žilina dala gól!
    Nitrania hľadali puk, ten však bol už dávno v bráne. Po Homerovej rane sa puk dostal ku Škodovi a VLADIMÍR ŠKODA si pripíše druhý gól v zápase. Asistencie: Ján Homer, Lukáš Handlovský.
     
    26:55
    Róbert Huna v dobrej príležitosti zlyhal, pred Trenčanom sa ocitlo v dobrej pozícii, napriek tomu ale gólmana Nitry neodkázal prekonať.
     
    26:20
    Blackwaterovo vrazenie na mantinel znamená dve trestné minúty.
     
    25:50
    Žilina sa vo vlastnom oslabení dostala do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré zakončoval Lukáš Handlovský, puk preletel ponad bránu.
     
    24:06
    Vylúčenie na strane Žiliny. Odchádza Škoda – 2 minúty – hákovanie.
    Václav STUPKA - 3:2
     
    19:16
    Žilina dala gól!
    Žilina pridáva pred sirénou aj piaty nádherný gól. Milo chyboval na modrej čiare, kde zabudol puk za korčuľou, tam sa ho zmocnil VÁCLAV STUPKA, ktorý sa v nájazde nemýlil.
    David LALIBERTÉ - 2:2
     
    11:32
    Nitra dala gól!
    Tak toto snáď inak ako gólom skončiť nemohlo. Blackwater puk zaviezol pred Tomeka, kde sa následne ocitol nikým nepokrytý DAVID LALIBERTÉ a hráč so zlatou prilbou na hlave už nemal problém zakončiť. Asistencia: Judd Blackwater.
     
    10:38
    Jonák je na ľadovej ploche, gól neplatí! Hlavný arbiter si neodpustil zopár srandičiek, kedy v boxe časomeračov do ruky ešte niekoľkokrát uchopil telefón s výrazom, že si ešte niečo bude potrebovať vybaviť.
     
    10:38
    Jonák stále sedí s kamennou tvárou a telefónom prilepeným o ucho v boxe časomeračov, túto situáciu si musí videorozhodca ešte niekoľkokrát detailne prezrieť.
     
    10:38
    Hlavný arbiter Jonák odchádza celú situáciu prekonzultovať s videorozhodcom, uvidíme, ako celú situáciu páni v pruhovanom vyriešia.
     
    10:20
    Neuveriteľné šance Žiliny! Brejčák mal teraz dve obrovské príležitosti, zdalo sa, že puk možno aj skončil v bránke, tam ale stalo príliš veľa korčuliarov, preto to bolo len veľmi ťažké posúdiť.
     
    09:50
    Veľký tlak Žiliny, pred bránkou sa objavil Richard Huna aj Brejčák, obaja sa dobre pokúšali stečovať strely Zaťka do bránky – neúspešne.
     
    08:35
    Nitra – Mezei – dve minúty za údery.
     
    07:20
    Obrovská príležitosť na opačnej strane klziska! Pred Tomekom sa ocitol osamotený Piačka, ten ale padajúceho gólmana prepáliť nedokázal!
    Václav STUPKA - 2:1
     
    06:34
    Žilina dala gól!
    Gólová prestrelka môže pokračovať. Žilina sa opätovne ujíma vedenia, o čo sa postaral VÁCLAV STUPKA, ktorý bol pozorný a odrazenú strelu Homera upratal za chrbát Trenčana. Asistencie: Ján Homer, Lukáš Handlovský.
     
    05:48
    Nitra sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje Blackwater – 2 minúty, hákovanie.
    Tibor KUTÁLEK - 1:1
     
    03:42
    Nitra dala gól!
    Tak toto je úvod ako hrom! V obrane prepadli aj domáci, ktorí na modrej čiare pozabudli na Kutálka a práve TIBOR KUTÁLEK bol tým, ktorý chladnokrvne zakončil do rohu Tomekovej svätyne. Asistencia: Peter Podhradský.
    Vladimír ŠKODA - 1:0
     
    01:18
    Žilina dala gól!
    Ale pozor! Žilina sa rýchlo dostáva do vedenia, o ktoré sa postaral VLADIMÍR ŠKODA. Nitra to teraz v obranných radoch absolútne nezvládla a pred bránkou nechala voľného Škodu, ktorý nemal problém zasunúť puk vyrazený Trenčanom do siete. Asistencie: Václac Stupka, Lukáš Handlovský.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Škoda (Stupka, Handlovský), 7. Stupka (Homer, Handlovský), 20. Stupka, 28. Škoda (Homer, Handlovský), 29. Drábek (Brejčák, Valášek), 59. Handlovský (Zaťko, Tomek) – 4. Kutálek (Podhradský), 12. Laliberté (Blackwater), 50. Kutálek (Novák, Podhradský)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Ondruš, Leško, Mendrej, Makovský – Novotný, Ró. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Drevenák, Valášek, Drábek – Švec, Rehák, Rohoň
    HK Nitra: Trenčan – Mezei, Milam, Ordzovenský, Podhradský, König, Milo, Kuzma, M. Novák – Blackwater, M. Slovák, Laliberté – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, Macík – Piačka, Bene, Šuba

    Rozhodčí: Jonák – Kollár, Holienka
    bahis siteleri