New Jersey – Calgary 4:2 (kon.) | NY Rangers – Vancouver 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Toronto 2:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:6 (kon.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Tampa – Edmonton 6:4 (kon.)
Nashville – Chicago 1:4 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Vancouver Canucks
Středa 20.01.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:54 J. T. MILLER - 3:2
     
    63:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    J.T. MILLER odmítá samostatné nájezdy a rozhoduje v prodloužení o vítězství New Yorku Rangers 3:2!! J.T. Miller objel skvěle bránu a u pravé tyče zasunul puk vedle levého betonu Ryana Millera, který se k ní včas nestihl přesunout. Asistence: Ryan McDonagh, Derek Stepan.
     
    61:44
    Ben Hutton se dostal do samostatného úniku, v poslední chvíli mu ale znemožnil zakončit vracející se Mats Zuccarello a Henrik Lundqvist puk pravým betonem v pohodě vyrazil!
     
    56:29
    Chris Kreider tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Ryan Miller jeho střelu levým betonem vyrazil! To byl skvělý zákrok.
     
    55:09
    Dominic Moore se mohl stát hrdinou, když z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která orazítkovala tyč!
     
    54:39
    Ryan McDonagh na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Ryan Miller měl s jeho střelou letící těsně nad ledem potíže, nakonec ji ale dokázal vyrazit do bezpečí s přispěním Alexandreho Burrowse!
     
    54:01
    Radim Vrbata vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování, Henrik Lundqvist byl ale připraven a pravým betonem jeho pokus vyrazil!
    51:46 Mats ZUCCARELLO - 2:2
     
    51:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vancouver Canucks nedokázal vyhodit puk z obranného pásma a MATS ZUCCARELLO vyrovnává na 2:2!! Rick Nash zpoza brány přihrál do rohu ledové plochy Keithovi Yandleovi, který si vybruslil do prostoru a před bránou našel najíždějícího Matse Zuccarella, který do jeho přihrávky u pravé tyče vložil hůl a mezi betony Ryana Millera poslal puk do brány. Asistence: Keith Yandle, Rick Nash.
     
    48:59
    Hlavní rozhodčí Steve Miller byl po vhazování v obranném pásmu Canucks zasažen pukem do hlavy a skončil na ledě. Poté se ale zvedl a vysloužil si ovace hráčů i fanoušků. Krásné gesto.
     
    48:55
    J.T. Miller se těsně před bránou třikrát nebo čtyřikrát snažil puk dorazit za záda Ryana Millera, ani v jednom případě ale neuspěl!
     
    48:24
    Dan Girardi tvrdě vypálil od modré čáry a Ryan Miller jeho střelu s příklepem směřující nad ledem k levé tyči pravým betonem vyrazil!
     
    47:58
    New York Rangers vytvořil před bránou Vancouveru Canucks obrovský závar a Viktor Stalberg se u pravé tyče snažil puk dorazit do brány, Ryan Miller ale vleže na pravém boku jeho pokus zastavil a přerušil hru!
     
    43:12
    Rick Nash se vrátil zpět na led z trestné lavice a po nabrání rychlosti na pravém křídle se skvěle natlačil před bránu, puk se mu ale poté mezi betony Ryana Millera zasunout nepodařilo!
     
    41:12
    Jesper Fast se dostal v oslabení do samostatného úniku, který se pokusil zakončit bekhendovým blafákem, jeho následná střela ale zamířila vedle levé tyče! To byla obrovská šance.
     
    41:00
    Rick Nash (NYR) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    40:49
    J.T. Miller se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, puk se mu ale bekhendem nepodařilo poslat na vyrážečku Ryana Millera, který si v úvodu třetí části dnešního zápasu připsal skvělý zákrok!
     
    38:45
    Ryan McDonagh napřáhl od modré čáry ke krásné střele, která letěla těsně nad ledem a od pravé tyče se odrazila do té levé a poté ven!
     
    37:12
    Ryan McDonagh napřáhl na levém křídle od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Ryan Miller pravým betonem po krásném zákroku vyrazil mimo!
    36:11 Alexandre BURROWS - 1:2
     
    36:11
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS střílí gól a Vancouver Canucks se podruhé v zápase ujímá vedení, tentokrát 2:1!! Linden Vey odvedl v rohu útočného pásma skvělou práci a poté na pravém křídle našel Emersona Etema, který se neukvapil se zakončením a u levé tyče našel lépe postaveného Alexandreho Burrowse, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Emerson Etem, Linden Vey.
     
    35:37
    Linden Vey nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist zřejmě s pomocí tyče vyrazil puk zpět do hry!
     
    35:01
    Jannik Hansen si na pravém křídle skvěle prohodil jednoho z hráčů Rangers a poté se snažil zamířit mezi betony Henrika Lundqvista, ten ale včas zavřel vrata a jeho střelu vyrazil!
     
    28:43
    Alex Biega (VAN) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    28:10
    Radim Vrbata nebezpečně vypálil z pravého křídla od mantinelu a Henrik Lundqvist nedokázal jeho střelu udržet! K dorážce se poté dostal Sven Baertschi, z blízkosti se mu ale druhý gól v dnešním zápase vstřelit nepodařilo.
     
    24:40
    New York Rangers mohl rychle otočit stav utkání, jeho tvrdá střela na pravém křídle od modré čáry ale podruhé v zápase skončila na levé tyči!
    24:18 Derek STEPAN - 1:1
     
    24:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN se prosazuje při signalizované výhodě a vyrovnává na 1:1!! Chris Kreider z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se snažil puk poslat mezi betony Ryana Millera z velké blízkosti Rick Nash, brankář Canucks ale jeho střelu vyrazil a puk poté u levé tyče dorazil do prázdné brány Derek Stepan. Asistence: Rick Nash, Chris Kreider.
     
    20:30
    Derek Stepan se u levé teče ocitl v obrovské šanci a mohl puk dorážet do prázdné brány, jenže Ryan Miller skvěle zareagoval a hokejkou přiloženou k ledu jeho pokus zastavil!
     
    18:32
    Derek Stepan si v pravém kruhu pro vhazování sjel na přihrávku svého spoluhráče zpoza brány a poté nebezpečně vypálil, Ryan Miller ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a ukryl puk ve své výstroji!
     
    17:54
    Vancouver Canucks mohl v závěru první třetiny navýšit své vedení střelou od modré čáry, která těsně nad ledem směřovala k pravé tyči, Henrik Lundqvist ji ale po krásném zákroku vyrazil levým betonem!
     
    15:46
    Na opačné straně ledové plochy se u pravé tyče snažit dorazit volný puk do prázdné brány Bo Horvat, včas k němu ale přijel jeden z hráčů Rangers a Henrik Lundqvist po rychlém zalehnutí a natažení rukou ukryl pod lapačkou!
     
    15:30
    Kevin Hayes se ocitl u levé tyče ve velké šanci, Ryan Miller ale jeho střelu po ledě pravým betonem vyrazil!
    09:02 Sven BAERTSCHI - 0:1
     
    09:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI skóruje a posílá Vancouver Canucks do vedení 1:0!! Bo Horvat na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány našel před brankovištěm Svena Baertschiho, který z blízkosti zamířil k levé tyči. Asistence: Bo Horvat.
     
    05:12
    Viktor Stalberg se dostal těsně před bránou k dorážce, Ryan Miller ale v rychlém sledu vytáhl dva skvělé zákroky!
     
    02:53
    Linden Vey se u pravé tyče snažil zamířit mezi betony Henrika Lundqvista, ten si ale připsal dobrý zákrok a následná dorážka útočníka Canucks zamířila nad!
     
    01:12
    Ryan Miller vyrazil střelu Rangers z pravého křídla pouze ke Kevinovi Hayesovi, který u levé tyče dorážek puk střelou po ledě do prázdné brány, brankář Canuks ale vytáhl úžasný zákrok a vleže jeho pokus zastavil nataženou rukou!
     
    00:23
    Keith Yandle napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele, která směřovala do pravého horního rohu, nakonec se ale od pravé tyče puk odrazil zpět do hry!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Stepan (Nash, Kreider), 52. Zuccarello (Yandle, Nash), 64. Miller (McDonagh, Stepan) – 10. Baertschi (Horvat), 37. Burrows (Etem, Vey)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, Staal (A), Boyle, Yandle, Girardi – Kreider, Stepan (A), Miller – Nash, Hayes, Zuccarello – Fast, Lindberg, Stalberg – Glass, Moore, Megna. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Edler, Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), McCann, Hansen – Baertschi, Horvat, Vrbata – Etem, Vey, Burrows (A) – Prust, Cracknell, Dorsett. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Dean Morton – Steve Miller, Jonny Murray
    bahis siteleri