New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Středa 03.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    PHILADELPHIA FLYERS
    Philadelphia se letos nenachází v optimální formě, a opět to vypadá, že se Flyers nepodívají do play-off. Do konce základní části však zbývá ještě hodně času, a je zbytečné dělat předčasné závěry. Momentálně se Flyers nacházejí na třinácté příčce Východní konference se ziskem 50 bodů, a na postupovou osmičku ztrácejí pět bodů.

    V posledních zápasech se však Flyers příliš nedaří. Na ledě Pittsburghu sehráli vyrovnanou bitvu, nicméně nakonec odcházeli z ledu zklamaní po prohře 3:4. Na body Philadelphia nedosáhla ani v domácím utkání s Bostonem Bruins, který prohrála 2:3. V posledním zápase se však již svěřenci trenéra Hakstola dočkali výhry! Na ledě vedoucího týmu konference, Washingtonu Capitals, dokázali zvítězit 4:3. Potvrdí Philadelphia dobrý výkon i v dnešním utkání?
     
    MONTREAL CANADIENS
    Slavný kanadský klub měl výborný vstup do sezóny, a dlouho se držel na vítězné vlně. Canadies však nedokázali své výkony udržet, a postupně klesali tabulkou. Momentálně se nacházejí na jedenácté příčce Východní konference, a o postup do vyřazovací části budou muset ještě své pořádnou bitvu! Na osmý Pittsburgh ztrácejí tři body ...

    Canadiens se pauza během Utkání hvězd náramně hodila, neboť tým v posledních dvou zápasech nezískal ani bod. Nejprve se představil na ledě Columbusu, kde prohrál 2:5. Ten samý soupeř přijel i do Bell Centre, a shodou okolností vyhrál stejným poměrem! Canadiens tak doufají, že se proti Flyers dokáží chytnou, a konečně zvítězí!
     
    Příjemný večer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! NHL pokračuje po Utkání hvězd dalšími zápasy. My se společně zaměříme na souboj Philadelphie Flyers s Montrealem Canadiens. Úvodní vhazování je naplánováno ve Wells Fargo Center v 1:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
    Dvě největší hvězdy Flyers, Jakub Voráček a Claude Giroux, při cestě z rozbruslení
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Del Zotto, Streit (A), Schultz, Gudas, Medveděv – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Couturier, Gagner – White, Bellemare, VandeVelde – Read, Laughton, Raffl

    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – P.K. Subban, Markov, Petry, Beaulieu, Barberio, Gilbert – Weise, Desharnais, Pacioretty (C) – Gallagher, Plekanec (A), Galychenyuk – Smith-Pelly, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Lessio

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Devorski, Gawryletz.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    John Scott žije svůj sen!

     
    Ve Wells Fargo právě zní kanadská hymna, kterou bude následovat hymna USA. Následně již nic nebude bránit úvodnímu vhazování!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Úvodní vhazování vyhráli hostující Canadiens, kteří se hned usadili v útočném pásmu, nicméně do zakončení se kanadský celek nedostal.
     
    00:49
    Středem hřiště postupoval vpřed Jakub Voráček, který se pokoušel dostat do zakončení, avšak zkušený Markov jeho průnik zastavil.
     
    01:21
    Velká šance Canadiens! Do úniku se dostal Smith-Pelly, který najížděl na Masona z pravé strany. Domácí brankář však zakončení kanadského forvarda dokázal vyrazit!
     
    02:02
    Canadiens pokračují v aktivním vstupu do utkání. Osamocený Max Pacioretty si udělal prostor v útočném pásmu, a vyzkoušel pozornost Masona.
     
    02:39
    Hostující celek rozehrával z vlastní třetiny, nicméně přihrávka Barberia nebyla dostatečně přesná, a po špatném zpracování Mitchella jsou u kotouče Flyers.
     
    03:11
    Radko Gudas našel povedenou přihrávkou na levém křídle volného Gagnera, který si však na zakončení netroufl, a raději přihrával, což neměl dělat, neboť jeho pas byl zablokovaný.
     
    03:34
    Voráček najížděl před branku po levé straně, a následným svižným pasem hledal před brankou Girouxe. Kapitán Flyers však prudkou přihrávku nedokázal zpracovat.
     
    04:14
    A bude se poprvé vylučovat! Na trestnou lavici putuje hostující Beaulieu, který nedovoleným způsobem zastavil pronikajícího Wayna Simmondse. Flyers tak čeká první přesilová hra v dnešním utkání!
     
    04:44
    První přesilovková formace Flyers se usadila v útočném pásmu, a nebezpečně kombinovala. Vše zakončil střelou od modré čáry Del Zoto, jehož ostrou střelu zblokovali hráči Canadiens do ochranné sítě.
     
    05:06
    Simmonds dostal přihrávku do levé straně, odkud hledal před brankou Schenna. Přihrávku však zablokoval P.K. Subban, který si velmi dobře lehl před Condona.
     
    05:28
    P.K. Subban zlomil hokejku, a Canadiens jsou v problémech!
     
    05:48
    Domácí se pokoušeli malé výhody využít, nicméně jejich střely skvěle blokovali hráči Canadiens. Nakonec vypálil Streit, nicméně jeho rána skončila v ochranné síti.
     
    06:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A Flyers nakonec přesilovou hru využívají, a tři sekundy před koncem trestu hostujícího rháče se dostávají do vedení! Celou akci rozjel Jakub Voráček, který následnou křížnou přihrávkou z pravého rohu našel Brayden Schenna, který pohotově přenesl hru před branku, kde stál připravený WAYNE SIMMONDS, a kanadský útočník měl již jednoduchou pozici! Asistence: Brayden Schenn, Jakub Voráček.
    06:11 Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    06:58
    Na druhé straně však mohl Montreal velmi rychle srovnat stav! Z levé strany vypálil Markov, a Mason nepředvedl ideální zákrok. Vše vyřešil pohotový Gostisbehere, který kotouč odpálil!
     
    07:18
    U střídačky hostujícího celku se střetl Couturier s Weisem, nicméně k nějakému konfliktu nakonec nedošlo. Následuje komerční přestávka.
     
    07:18
    U celé situace byl velmi aktivní domácí White s Weisem, a hlavní rozhodčí oba posílá na trestnou lavici za hrubost!
     
    07:57
    Hra však pokračuje pět na pět, a to zatím vyhovuje více hostujícímu celku. Plekanec našel před brankou Paciorettyho, tomu však zakončení nesedlo.
     
    08:38
    Velmi povedenou individuální akci předvedl Jakub Voráček, který se dokázal prokličkovat až mezi kruhy, nicméně následně kotouč ztratil.
     
    09:11
    Wayne Simmonds parádně napadal v útočném pásmu, a nakonec dokázal vybojovat kotouč. Jeho následná přihrávka směřoval k Schennovi, který kanadskému útočníkovi kotouč vracel, avšak přihrávka byla nepřesná.
     
    09:58
    Steve Mason zariskoval při rozehrávce, avšak nakonec mu risk vyšel, a domácí mohou rozehrávat svůj postupný útok.
     
    10:37
    Markov zachytil na modré rozehrávku Del Zotta, nicméně jeho následná střela byla zablokovaná, a Schultz otočil hru. Jeho rána od modré však přesná nebyla.
     
    11:13
    P.K. Subban dostal hodně prostoru od obránců Flyers, a málem se prokličkoval středem obrany až před Masona. Nakonec postup kanadského beka zastavil Schultz.
     
    11:46
    Jakub Voráček zatím hraje velmi povedený zápas, což potvrdil i před malou chvílí, kdy krásnou přihrávkou našel Simmondse. Střelec úvodní branky mohl jít do úniku, avšak si kotouč špatně zpracoval!
     
    12:21
    První útok Canadies pořádně zatopil domácí obraně! Nejprve z levé strany střílel Pacioretty, jehož ránu Mason vyrazil nad sebe. K pohotové dorážce se dostal Desharnais, jenže i jeho střelu dokázal výborný Mason vyrazit!
     
    13:03
    Nápor Montrealu pokračoval, a k další nebezpečné střele se dostal Desharnais. I jeho další střelu však dokázal Mason vyrazit!
     
    13:42
    Do útočného pásma vlétl Lars Eller, který se rázem ocitl přes Masonem, nicméně místo zakončení zvolil přihrávku mezi kruhy, kde číhal Markov. Rána ruského beka však skončila těsně mimo!
     
    14:17
    Canadiens mají v posledních minutách rozhodně více ze hry, avšak žádnou z velkých šancí nedokázali využít!
     
    14:44
    Na modré čáře se kotouč odrazil k Petrymu, který neváhal, a nahodil kotouč směrem na Masona. Pohotový Gudas však kotouč ztečoval mimo tři tyče!
     
    15:20
    Teď však bude mít obrana Flyers možnost na odpočinek, neboť domácí celek čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Max Pacioretti, který nedovoleně bránil Gagnera.
     
    15:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers potřebovali šest sekund na to, aby využili svou druhou přesilovou hru! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou, kde se nacházel Gostisbehere. Jeho následná přihrávka našla na pravém křídle Jakuba Voráčka, který velmi chytře poslal kotouč před branku na teč pro BRAYDONA SCHENNA, po jehož teči skončil kotouč v brance! Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostisbehere.
    15:26 Braydon SCHENN - 2:0
     
    16:14
    Flyers přežili velké šance soupeře, a rázem vedou o dvě branky! Domácí navíc pokračují v aktivní hře, a pokoušejí se vstřelit další branku.
     
    16:42
    Útoční White najížděl do útočného pásma po levé straně, avšak jeho následná rána nebyla přesná.
     
    16:47
    Přesilovou hru si zahraje také hostující Montreal! Za "katr" míří domácí VandeVelde, který nestíhal v souboji s Barberiem, a hostujícího beka podrazil. Flyers využili dvě přesilové hry, co na to hosté?
     
    16:58
    Hned na začátku přesilové hry se dostal ke střele P.K. Subban, nicméně kanadský bek nemířil přesně, a Mason zasahovat nemusel.
     
    17:21
    Braydon Schenn výborně pracoval mezi kruhy, a po zaváhání Markova vyhazuje kotouč z pásma ven.
     
    17:52
    Domácím zatím vychází oslabení výborně, a kotouč je opět ve středním pásmu!
     
    18:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak, i Canadiens se dočkali využité přesilové hry, a v závěru první třetiny snižuje na rozdíl jediné branky! Canadiens výborně kombinovali v útočném pásmu, a kotouč se dostal na pravé křídlo, odkud tvrdě vypálil Galychenyuk. Jeho rána se odrazila od mantinelu před branku, odkud se z ostrého úhlu dokázal prosadit ANDREJ MARKOV! Mason se velmi rychle přesunul, avšak gólu již nedokázal zabránit. Asistence:
    18:18 Andrej MARKOV - 2:1
     
    18:56
    Domácí celek je rázem mírně zaskočený, a do dalšího útoku se hnal Canadies. Přechod přes modrou čáru však z hostující strany nebyl ideální, a je odpískán ofsajd.
     
    19:23
    Giroux společně s Voráčkem se pokoušeli zakombinovat ve středním pásmu, nicméně jejich spolupráce k ničemu kloudnému nevedla.
     
    19:53
    Voráček ještě vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, a v posledních sekundách se pokoušel jít do útoku, avšak to již nestihl ...
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního střetnutí nabídla velmi pohledný hokej a hlavně góly! Flyers vstoupili do dnešního utkání jako favorit, a to také začali potvrzovat. V sedmé minutě byl na konci krásné kombinace Wayne Simmonds, a Philadelphia vedla! Následně měl však dobrou část zápasu Montreal, který měl velké šance, avšak Steve Mason svůj tým podržel. Následně dostali Flyers možnost přesilové hry, a po přihrávce Voráčka se prosadil Braydon Schenn. Přesilovou hru však v závěru využili i Canadiens, když se prosadil Andrej Markov!

    Před druhou třetinu tak sice vedou domácí, avšak zápas je stále otevřený! Druhá perioda začne ve Wells Fargo přibližně v 2:01!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Úvodní vhazování druhé třetiny vyhráli Canadiens, kteří se hned dostali do útočné třetiny, nicméně zatím z toho žádná střela nebyla.
     
    20:48
    Desharnais najel před branku z levé strany, a následnou přihrávkou hledal Paciorettyho, nicméně přihrávku výborně zablokoval Del Zotto!
     
    21:21
    Pacioretty si prodloužil střídání, a měl velkou šanci! Kapitán Canadiens dostal mezi kruhy přihrávkud od Weise, nicméně jeho pohotovou střelu dokázal Mason vyrazit levým betonem!
     
    21:41
    Hostujícímu celku vůbec nevyšla rozehrávka, a nahození Barberia trefilo Galychenyuka. U kotouč jsou tak domácí, kteří míří do útočné třetiny.
     
    22:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens jsou za skvělý vstup do třetiny řádně odměněni, a vyrovnávají na 2:2! Nájezd Ellera do branky ještě nevyšel, nicméně následně dostal na modrou přihrávku JEFF PETRY, který si sjel až na hranici levého kruhu, a přesnou střelou prostřelil Masona. Asistence: Nathan Beaulieu.
    22:30 Jeff PETRY - 2:2
     
    23:07
    Philadelphia se rázem mohla dostat zpět do vedení, neboť mířila do přečíslení tři na jednoho. Celou akci táhl Giroux, kterému však nevyšla přihrávka na Gotisbegereho, a je po akci ...
     
    23:51
    Flyers však pochopili, že s tak pasivní hrou zjevně dnes neuspějí, a opět aktivně kombinují v útočném pásmu.
     
    24:03
    A Flyers si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující bek Barberio, který u mentinelu nestíhal Simmondse, a kanadského útočníka přidržel. Využijí Flyers i třetí přesilovou hru v tomto zápase?
     
    24:26
    Simmond dostal přihrávku do levého rohu, a najel si až před Condona. Brankář Canadiens však jeho střelu z ostrého úhlu dokázal vyrazit!
     
    24:44
    Giroux vyhrál vhazování v útočném pásmu, a následně se od Gostisbehereho dostal kotouč k domácímu kapitánovi zpět. Giroux natáhl ke střele, nicméně Condon dokázal zasáhnout!
     
    25:28
    Domácím se zatím v přesilové hře tak nedaří, a dokonce mohli inkasovat! Ve vlastním oslabení ujel Max Pacioretty, nicméně Mason velmi dobře přečetl, co chce hostující kapitán udělat, a dokázal zasáhnout!
     
    25:57
    V závěru přesilové hry se ještě domácí usadili v útočném pásmu, avšak kotouč je zatím za brankou, a na nějakou střelu to už nevypadá.
     
    26:21
    Canadiens úspěšně zvládl své oslabení, a vyloučený Barberio je již zpět na ledě. Momentálně jsou hosté v útočném pásmu, a kombinují.
     
    26:39
    Hostující celek dostal svého soupeře pod tlak, a Radko Gudas po nepřesné rozehrávce vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    26:54
    V rohu kluziště se dostal ke kotouči White, který pohotovou přihrávkou hledal mezi kruhy VandeVeldeho. Americký útočník však promáchl!
     
    27:31
    Domácí celek velmi dobře napadal v útočném pásmu, a Raffl vybojoval kotouč pro Reada, který prokličkoval až za branku, a následnou přihrávkou hledal Laughtona, ten se ke kotouči nedostal.
     
    27:55
    Wayne Simmonds se dostal na modré čáře pod tlak napadajících hráčů, i tak bekhendem nahodil kotouč na Condona, a po lehké teči Girouxe měl hostující brankář co dělat, aby kotouč vyrazil!
     
    28:23
    Voráček hledal křížnou přihrávkou na levé straně Del Zotta, nicméně domácí bek zaspal při nájezdu, a kotouč nestihl.
     
    28:54
    Kobminace domácí první formace v útočném pásmu vůbec nevyšla, a po nepřesné přihrávce Voráčka může vpřed zamířit Montreal.
     
    29:07
    Hostující celek se hnal do zajímavého útoku, nicméně přihrávku Ellera již Andrej Markov nestihl v útočném pásmu, a velmi správně odpískán ofsajd!
     
    29:25
    Rána Smitha-Pelleyho z pravé strany byla zablokovaná, a rázem šli Flyers do protiútoku. Celou akci táhl po pravé straně VandeVelde, který zvolil střelu. Ránu amerického útočníka Condon vyrazil před sebe, avšak následně dokázal kotouč lapit!
     
    29:48
    Druhý útok Canadiens se hnal do zajímavého útoku, nicméně předávka mezi Galychenyukem a Plekancem nebyla ideální, a u kotouč je domácí celek.
     
    30:23
    Po levé straně najížděl do útočného pásma Brayden Schenn, který vzal celou akci na sebe, a tvrdě vystřelil. Jeho rána však mířila těsně vedle!
     
    30:55
    Domácí celek skvěle zapracoval ve středním pásmu, Couturier vybojoval kotouč, a Philadelphia momentálně rozehrává z vlastní třetiny.
     
    31:07
    Domácí se hnali do zajímavého protiútoku, nicméně přechod přes modrou čáru nebyl ideální, a je odpískán ofsajd. Následuje druhá přesilová hra ve druhé třetině.
     
    31:33
    Streit dokázal výborně udržet kotouč v útočném pásmu, a dostal kotouč na pravou stranu, kde se nacházel Laughton. Mladý útočník si však na střelu netroufl, a Flyers pokračují v akci.
     
    31:49
    Canadiens vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, a Andrej Markov zvolil jednoduchý lob přes všechny hráče Flyers do středního pásma.
     
    32:22
    Jakub Voráček se dostal ke kotouči na pravé straně, a následně si najel mezi kruhy. Překvapivou přihrávkou našel vedle sebe Girouxe, jehož následná střela však byla zablokována Flynnem!
     
    32:39
    Za brankou domácích se střetl mladý bek Gostisbehere s Gallagherem. Oba hráči, dle názoru rozhodčího fauloval, a odcházejí na trestnou lavici.
     
    32:49
    Desharnais dostal přihrávku vedle branky Masona, kotouč si šikovně stáhl před branáře Flyers, a zakončil. Mason však dokázal zasáhnout, a přerušuje hru.
     
    33:17
    Read pokazil přihrávku z levého rohu na modrou, a dopředu mohl zamířit Pacioretty. Hostující kapitán však nezvládl přejít přes Del Zotta, a kotouč mají domácí.
     
    34:04
    Claude Giroux hledal ve středu hřiště Radko Gudase, který si dovolil menší "parádičku", ta mu však nevyšla, a dopředu šel Fleischmann. Následná střela českého útočníka však byla zablokována!
     
    34:13
    A následně si domácí celek zahraje přesilovou hru, ve kterých jsou Flyers hodně silní! Na trestnou lavici putuje Tomáš Fleischamann, který nedokázal uhlídat svou hokejkou, a zasáhl Medveděva do obličeje!
     
    34:22
    Hned na začátku přesilové hry vyslal tvrdou střelu obránce Stereit, jehož dělovka zasáhla Condona do masky, a od té se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    34:45
    Flyers nebezpečně kombinují v útočném pásmu, nicméně zatím se nemohou dostat do zakončení!
     
    35:04
    Obrovská šance domácího celku! Wayne Simmonds pospíchal za kotoučem do pravého rohu, avšak ten se mu nepovedl zpracovat. Brayden Schenn se tak rázem ocitl sám před Condonem, toho však překonat nedokázal!
     
    35:33
    Voráček se pokoušel zatáhnout kotouč do útočného pásma, což se mu nakonec také povedlo. Následně však chyboval Giroux, a Subban vyhazuje!
     
    36:09
    V samotném závěru přesilové hry to ještě zkoušel Jevgenij Medveděv, nicméně jeho pokus od modré čáry skončil mimo!
     
    36:43
    Oba týmy již sice hrají v plném počtu, nicméně Flyers pokračují ve svém aktivním výkonu, a nadále kombinují v útočném pásmu.
     
    37:17
    Radko Gudas zavezl kotouč do útočného pásma, a následně našel před brankou VandeVeldeho. Americký útočník si však v tváří v tvář Condonovi poradit nedokázal, a brankář Canadiens si připsal další důležitý zákrok!
     
    37:27
    A přesilovou hru si zahraje také Montreal! Tomáš Fleischmann alespoň částěčně odčinil své vyloučení, a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Matt Read za podražení.
     
    37:54
    Flyers však zahájili přesilovou hru velmi dobře, a hned dvakrát po sobě se domácím podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    38:10
    Ve vlastním oslabení se navíc mohl prosadit Sean Couturier, který ujel po pravé straně. Domácí forvard však Condona z úhlu nepřekonal, bude se však vhazovat v pásmu hostů!
     
    38:19
    Claude Giroux to udělal skvěle! Domácí kapitán vyhrál vhazování, a hned vystřelil. Condon kotouč lapil, a pohotově rozehrál na obránce.
     
    38:43
    Domácí celek však opět vyhazuje kotouč do pásma svého soupeře, a do konce trestu domácího hráče už zbývý pouze necelá minuta.
     
    39:13
    Montreal se konečně usadil v útočném pásmu, a hned z toho byla obrovská šance! Vedle branky dostal přihrávku Galyschenyuk, který pohotovou křížnou přihrávkou našel Petryho, ten měl před sebou odkrytou branku, avšak trefil pouze Masona!
     
    39:27
    I domácí celek své oslabení zvládl na jedničku, a vyloučený hráč je zpět na ledě. Mezitím pálil z levé strany Pacioretty, avšak jeho rána skončila mimo branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina podobné gólové hody nenabídla, nicméně jsme se opět nenudili. Do prostřední periody vstoupil lépe Montreal, který po necelých třech minutách vyrovnal zásluhou gólu Jeffa Petryho. Oba týmy měly následně k dispozici přesilové hry, avšak ani jeden se prosadit nedokázal. V závěru třetiny zahrozil nejprve Schenn, který selhal ve velké šanci, a to samé se dá říci i o Petrym, který ve vyložené šanci trefil jen Masona!

    Třetí třetina začne ve Wells Fago Center přibližně v 2:59.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Hned na začátku třetí třetiny vyslal nebezpečnou střelou Galychenyuk, nicméně jeho svižná střela prolétla mimo Masonovu branku.
     
    40:41
    Voráček hledal rychlým pasem ve středním pásmu Girouxe, ten však kotouč nedokázal zpracovat.
     
    40:53
    Jakub Voráček vyhlášeným rváčem rozhodně není, nicméně tentokrát ho zjevně naštval P.K. Subban, a český útočník si nechtěl nechat nic líbit. Na pěstní souboj však nakonec nedošlo ...
     
    40:53
    Hlavní rozhodčí nakonec vylučuje pouze českého útočníka, který bránil Simmondse poté, co kanadský útočník inkasoval od Subbana tvrdý úder zezadu. Canadiens si tak zahrají přesilovou hru!
     
    41:17
    Montrealu se však zatím při přesilové hře nedaří, a domácím se již dvakrát podařilo kotouč vyhodit ze třetiny ven.
     
    41:44
    Teď už je však Montreal nastěhovaný v útočném pásmu. Následně to od modré zkoušel Andrej Markov, jehož střelu však Steve Mason dokázal lapit!
     
    41:54
    Flyers vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, a Claude Giroux následně vyhazuje kotouč až k brance Condona.
     
    42:24
    A další vyhození... Přesilová hra Montrealu rozhodně povedená není, a trest Jakuba Voráčka se blíží ke svému konci.
     
    42:56
    Montreal ještě nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, nicméně domácí se dokázali ubránit, a Jakub Voráček je zpět na ledě!
     
    43:22
    Domácím se příliš nepovedla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Claude Giroux po odpískání strčil do Subbana, a zdá se, že se domácí kanadskému bekovi souboj Simmondsem jen tak neodpustí.
     
    43:51
    Domácí celek má konečně možnost se také podívat do útočné třetiny, a také trochu potrápit brankář Condona.
     
    44:14
    Do zajímavého protiútoku se hnala druhá formace domácího celku. Celou akci nakonec táhl po pravé straně Streit, avšak jeho průnik nakonec velmi rychle skončil.
     
    44:51
    Daleko nebezpečnější byla přihrávka Whita, kterou hledal před brankou VandeVeldeho. Americký útočník se však nakonec do zakončení přes Subbana nedostal!
     
    45:33
    Obránce Gilbert chyboval ve středním pásmu, a následně poslal k zemi Schenna. Hlavní rozhodčí však pouští hru, a vylučovat se nebude.
     
    46:02
    Velmi tvrdý souboj o každý metr ledu pokračuje, a oba týmy si nic nedarují! Momentálně mají kotouč domácí ve vlastním pásmu.
     
    46:37
    Rozehrávku hostujícího celku si vzal na starost P.K. Subban, nicméně kanadský bek neposlal ideální přihrávku pro Fleischmanna, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    46:46
    Hned po vhazování v pásmu Montrealu se dostal ke kotouči Simmonds, který se obtočil, a vystřelil. Jeho ránu však zblokovala jeden z hráčů Canadiens do ochranné sítě. Následuje komerční přestávka.
     
    47:11
    Pacioretty se dostal ke kotouči v útočném pásmu, a následnou přihrávkou hledal před brankou Weise. Hostující útočník však na kotouč nedosáhl.
     
    47:33
    Ve středním pásmu se sice dostal ke kotouči Brayden Schenn, avšak autor druhé domácí branky byl na ledě dlouho, a tak pouze nahodil kotouč do třetiny.
     
    48:07
    Wayne Simmonds hodně ostře napadal ve středu hřiště Subbana, nicméně elitní bek Canadiens nakonec situaci zvládl, a kotouč udržel.
     
    48:37
    Flyers pokračovali v agresivním napadání, a dokázali vybojovat kotouč v útočném pásmu. Následně vystřelil Gagner, nicméně Condon jeho střelu vyrazil.
     
    49:15
    Lajna Montrealu potřebovala vystřídat, a tak Smith-Pelly pouze nahodil kotouč za branku Masona, a hostující hráči míří na střídačku.
     
    49:53
    Weise vybojoval v útočném pásmu kotouč pro Subbana, který byl však velmi pozorně bráněn Gudasem, a ke kotouči se nakonec dostal český bek.
     
    50:33
    Na pravé straně dostal dostatek prostoru Gagner, který však něchtěl nic vymýšlet, a tak prostě vystřelil. Jeho rána však přesná nebyla ...
     
    50:57
    Domácí celek se udržel v útočném pásmu, a o další střelecký pokus se postaral Del Zotto. Tentokrát už Condon musel zasahovat, nicméně situaci zvládl.
     
    51:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A Philadelphia se dostává ve třetí třetině do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! První formace Flyers se dlouho držela v útočném pásmu. Následně se za brankou dostal ke kotouči Jakub Voráček, který si jej krásně pokryl před obráncem Canadiens, vyjel před Condona, a následnou přihrávkou našel WAYNA SIMMONDSE, který poslal kotouč přesně k tyči! Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
    51:56 Wayne SIMMONDS - 3:2
     
    52:16
    Teď však schytal ostrý hit hostující Lessio, který po zásahu od Radko Gudase zůstává ležet na ledě!
     
    52:16
    Lessio je již v péči lékaře, a odjíždí na střídačku!
     
    52:16
    Pozor, pozor! Radko gudas dostává za svůj zákrok na koleno Lessia pětiminutový trest, a výrazně oslabuje svůj celek! Montreal tak čeká dlouhá přesilová hra!
     
    52:46
    Montreal svou pětiminutovou přesilovou hru neodstartoval ideálně, a domácím se podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    53:23
    Andrej Markov dostal kotouč na hranici levého kruhu na Paciorettyho, který pohotově vypálil, nicméně Mason jeho ránu dokázal vyrazit.
     
    53:53
    Bellemare skvěle napadal u modré čáry, a vybojoval kotouč pro VandeVeldeho. Americký útočník následně ze strany najížděl na Condona, a svou střelou trefil tyč!
     
    54:26
    Flyers pokračují ve velmi dobrém výkonu při oslabení, a opět vyhazují kotouč!
     
    54:45
    Pacioretty se postaral o další střelu svého týmu, nicméně kapitán Canadiens pouze nastřelil bránícího Laughtona!
     
    55:16
    Flyers jsou ve vlastním oslabení velmi nebezpeční, a do dalšího úniku se dostal tentokrát Couturier. Kanadský útočník byl při zakončení seknut Smithem-Pelleym, a svůj nájezd nedotáhl do úspěšného konce!
     
    55:39
    Bellemare skvěle zapracoval u modré čáry, a málem dokázal dostat kotouč zase na VandeVeldeho. Tentokrát si však amerického útočníka dokázal pohlídat Subban.
     
    55:59
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Tomáš Plekanec, který vzal celou akci na sebe, a zakončil. Jeho ránu z hranice pravého kruhu však dokázal Mason lapit!
     
    56:13
    Do konce dlouhé přesilové hry Canadiens zbývá již pouze minuta! Mezitím vypálil od modré P.K. Subban, nicméně jeho rána skončila v náruči Masona.
     
    56:33
    Montreal je usazený v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje. Flyers se však zatím velmi dobře brání!
     
    56:51
    Další ránu Paciorettyho opět zablokoval jeden z domácích hráčů, a Flyers následně vyhazují!
     
    57:15
    Philadelphia předvedla parádní výkon v oslabení, ubránila pětiminutové oslabení, a Jakub Voráček je již zpět na ledě!
     
    57:41
    Montreal má rázem na vyrovnání již pouhé dvě minuty, a lze očekávat, že za malou chvíli půjde Condon ven z branky!
     
    58:00
    Přesně dvě minuty před koncem třetí třetiny zavezl kotouč do útočného pásma Desharnais, který se dostal k zakončení, nicméně Steve Mason byl opět na místě!
     
    58:00
    A nyní je už na řadě hostující hra bez brankáře!
     
    58:18
    Voráček dokázal vybojovat ve vlastním pásmu kotouč pro Simmondse, který postupoval do středního pásma, avšak jeho následná rána mířila mimo.
     
    58:34
    Montrealu se nedařilo dostat do útočného pásma, když už se to povedlo, přišla ztráta. Gostisbehere to však neudělal moc dobře, a kotouč skončil v hledišti. Naštěstí pro domácí to bylo s tečí!
     
    58:42
    P.K. Subban poslal křížný pas, kterým našel Galychenyuka, ten však prázdnou branku minul, neboť se mu zakončení vůbec nepovedlo!
     
    59:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A teď již přichází gól do prázdné branky, a o dnešním vítězi je rozhodnuto! Do úniku se dostal Couturier s MATTEM READEM, který nakonec celou akci zakončil, a potvrzuje vítězství svého celku! Asistence: Sean Couturier, Chris VandeVelde.
    59:18 Matt READ - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Radko Gudas (PHI) – 0+0, 2 střely, TOI – 16:15
    Jakub Voráček (PHI) – 0+3, 2 střely, TOI – 19:17
    Tomáš Plekanec (MTL) – 0+0, 3 střely, TOI – 21:24
    Tomáš Fleischmann (MTL) – 0+0, žádná střela, TOI – 11:47

    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ
    1. Steve Mason (PHI)
    2. Wayne Simmonds (PHI)
    3. Jakub Voráček (PHI)

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Dnešní utkání je u konce! Philadelphia Flyers předvedla v domácím prostředí výborný výkon a Montreal Canadiens porazila 4:2!

    První třetina dnešního střetnutí nabídla velmi pohledný hokej a hlavně góly! Flyers vstoupili do dnešního utkání jako favorit, a to také začali potvrzovat. V sedmé minutě byl na konci krásné kombinace Wayne Simmonds, a Philadelphia vedla! Následně měl však dobrou část zápasu Montreal, který měl velké šance, avšak Steve Mason svůj tým podržel. Následně dostali Flyers možnost přesilové hry, a po přihrávce Voráčka se prosadil Braydon Schenn. Přesilovou hru však v závěru využili i Canadiens, když se prosadil Andrej Markov!

    Druhá třetina podobné gólové hody nenabídla, nicméně jsme se opět nenudili. Do prostřední periody vstoupil lépe Montreal, který po necelých třech minutách vyrovnal zásluhou gólu Jeffa Petryho. Oba týmy měly následně k dispozici přesilové hry, avšak ani jeden se prosadit nedokázal. V závěru třetiny zahrozil nejprve Schenn, který selhal ve velké šanci, a to samé se dá říci i o Petrym, který ve vyložené šanci trefil jen Masona!

    Ve třetí třetiny byl stav dlouho nerozhodný. V 52. minutě se však prosadil po krásné asistenci Jakuba Voráčka Wayne Simmonds, který poslal svůj tým do vedení! Zanedlouho však předvedl ostrý zákrok Radko Gudas, za který inkasoval trest pět plus do konce utkání. Flyers však oslabení velmi dobře ubránili, a v závěru potvrdil výhru gólem do prázdné branky Matt Read! (03:47:29)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Simmonds (Schenn, Voráček), 16. Schenn (Voráček, Gostisbehere), 52. Simmonds (Voráček, Giroux), 60. Read (Couturier, VandeVelde) – 19. Markov (Galychenyuk, P.K. Subban), 23. Petry (Beaulieu)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Del Zotto, Streit (A), Schultz, Gudas, Medveděv – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Couturier, Gagner – White, Bellemare, VandeVelde – Read, Laughton, Raffl
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – P.K. Subban, Markov, Petry, Beaulieu, Barberio, Gilbert – Weise, Desharnais, Pacioretty (C) – Gallagher, Plekanec (A), Galychenyuk – Smith-Pelly, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Lessio

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Devorski, Gawryletz
    bahis siteleri