New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Středa 03.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:16
    Pozor, pozor! Radko gudas dostává za svůj zákrok na koleno Lessia pětiminutový trest, a výrazně oslabuje svůj celek! Montreal tak čeká dlouhá přesilová hra!
     
    40:53
    Hlavní rozhodčí nakonec vylučuje pouze českého útočníka, který bránil Simmondse poté, co kanadský útočník inkasoval od Subbana tvrdý úder zezadu. Canadiens si tak zahrají přesilovou hru!
     
    37:27
    A přesilovou hru si zahraje také Montreal! Tomáš Fleischmann alespoň částěčně odčinil své vyloučení, a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Matt Read za podražení.
     
    34:13
    A následně si domácí celek zahraje přesilovou hru, ve kterých jsou Flyers hodně silní! Na trestnou lavici putuje Tomáš Fleischamann, který nedokázal uhlídat svou hokejkou, a zasáhl Medveděva do obličeje!
     
    32:39
    Za brankou domácích se střetl mladý bek Gostisbehere s Gallagherem. Oba hráči, dle názoru rozhodčího fauloval, a odcházejí na trestnou lavici.
     
    24:03
    A Flyers si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující bek Barberio, který u mentinelu nestíhal Simmondse, a kanadského útočníka přidržel. Využijí Flyers i třetí přesilovou hru v tomto zápase?
     
    16:47
    Přesilovou hru si zahraje také hostující Montreal! Za "katr" míří domácí VandeVelde, který nestíhal v souboji s Barberiem, a hostujícího beka podrazil. Flyers využili dvě přesilové hry, co na to hosté?
     
    15:20
    Teď však bude mít obrana Flyers možnost na odpočinek, neboť domácí celek čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Max Pacioretti, který nedovoleně bránil Gagnera.
     
    07:18
    U celé situace byl velmi aktivní domácí White s Weisem, a hlavní rozhodčí oba posílá na trestnou lavici za hrubost!
     
    04:14
    A bude se poprvé vylučovat! Na trestnou lavici putuje hostující Beaulieu, který nedovoleným způsobem zastavil pronikajícího Wayna Simmondse. Flyers tak čeká první přesilová hra v dnešním utkání!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Simmonds (Schenn, Voráček), 16. Schenn (Voráček, Gostisbehere), 52. Simmonds (Voráček, Giroux), 60. Read (Couturier, VandeVelde) – 19. Markov (Galychenyuk, P.K. Subban), 23. Petry (Beaulieu)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Del Zotto, Streit (A), Schultz, Gudas, Medveděv – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Couturier, Gagner – White, Bellemare, VandeVelde – Read, Laughton, Raffl
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – P.K. Subban, Markov, Petry, Beaulieu, Barberio, Gilbert – Weise, Desharnais, Pacioretty (C) – Gallagher, Plekanec (A), Galychenyuk – Smith-Pelly, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Lessio

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Devorski, Gawryletz
    bahis siteleri