New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Středa 03.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Matt READ - 4:2
     
    59:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A teď již přichází gól do prázdné branky, a o dnešním vítězi je rozhodnuto! Do úniku se dostal Couturier s MATTEM READEM, který nakonec celou akci zakončil, a potvrzuje vítězství svého celku! Asistence: Sean Couturier, Chris VandeVelde.
     
    58:42
    P.K. Subban poslal křížný pas, kterým našel Galychenyuka, ten však prázdnou branku minul, neboť se mu zakončení vůbec nepovedlo!
     
    58:00
    A nyní je už na řadě hostující hra bez brankáře!
     
    57:15
    Philadelphia předvedla parádní výkon v oslabení, ubránila pětiminutové oslabení, a Jakub Voráček je již zpět na ledě!
     
    56:51
    Další ránu Paciorettyho opět zablokoval jeden z domácích hráčů, a Flyers následně vyhazují!
     
    55:16
    Flyers jsou ve vlastním oslabení velmi nebezpeční, a do dalšího úniku se dostal tentokrát Couturier. Kanadský útočník byl při zakončení seknut Smithem-Pelleym, a svůj nájezd nedotáhl do úspěšného konce!
     
    53:53
    Bellemare skvěle napadal u modré čáry, a vybojoval kotouč pro VandeVeldeho. Americký útočník následně ze strany najížděl na Condona, a svou střelou trefil tyč!
     
    52:16
    Pozor, pozor! Radko gudas dostává za svůj zákrok na koleno Lessia pětiminutový trest, a výrazně oslabuje svůj celek! Montreal tak čeká dlouhá přesilová hra!
     
    52:16
    Teď však schytal ostrý hit hostující Lessio, který po zásahu od Radko Gudase zůstává ležet na ledě!
    51:56 Wayne SIMMONDS - 3:2
     
    51:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A Philadelphia se dostává ve třetí třetině do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! První formace Flyers se dlouho držela v útočném pásmu. Následně se za brankou dostal ke kotouči Jakub Voráček, který si jej krásně pokryl před obráncem Canadiens, vyjel před Condona, a následnou přihrávkou našel WAYNA SIMMONDSE, který poslal kotouč přesně k tyči! Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    44:51
    Daleko nebezpečnější byla přihrávka Whita, kterou hledal před brankou VandeVeldeho. Americký útočník se však nakonec do zakončení přes Subbana nedostal!
     
    40:53
    Hlavní rozhodčí nakonec vylučuje pouze českého útočníka, který bránil Simmondse poté, co kanadský útočník inkasoval od Subbana tvrdý úder zezadu. Canadiens si tak zahrají přesilovou hru!
     
    39:13
    Montreal se konečně usadil v útočném pásmu, a hned z toho byla obrovská šance! Vedle branky dostal přihrávku Galyschenyuk, který pohotovou křížnou přihrávkou našel Petryho, ten měl před sebou odkrytou branku, avšak trefil pouze Masona!
     
    38:10
    Ve vlastním oslabení se navíc mohl prosadit Sean Couturier, který ujel po pravé straně. Domácí forvard však Condona z úhlu nepřekonal, bude se však vhazovat v pásmu hostů!
     
    37:27
    A přesilovou hru si zahraje také Montreal! Tomáš Fleischmann alespoň částěčně odčinil své vyloučení, a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Matt Read za podražení.
     
    37:17
    Radko Gudas zavezl kotouč do útočného pásma, a následně našel před brankou VandeVeldeho. Americký útočník si však v tváří v tvář Condonovi poradit nedokázal, a brankář Canadiens si připsal další důležitý zákrok!
     
    35:04
    Obrovská šance domácího celku! Wayne Simmonds pospíchal za kotoučem do pravého rohu, avšak ten se mu nepovedl zpracovat. Brayden Schenn se tak rázem ocitl sám před Condonem, toho však překonat nedokázal!
     
    34:13
    A následně si domácí celek zahraje přesilovou hru, ve kterých jsou Flyers hodně silní! Na trestnou lavici putuje Tomáš Fleischamann, který nedokázal uhlídat svou hokejkou, a zasáhl Medveděva do obličeje!
     
    32:39
    Za brankou domácích se střetl mladý bek Gostisbehere s Gallagherem. Oba hráči, dle názoru rozhodčího fauloval, a odcházejí na trestnou lavici.
     
    32:22
    Jakub Voráček se dostal ke kotouči na pravé straně, a následně si najel mezi kruhy. Překvapivou přihrávkou našel vedle sebe Girouxe, jehož následná střela však byla zablokována Flynnem!
     
    29:25
    Rána Smitha-Pelleyho z pravé strany byla zablokovaná, a rázem šli Flyers do protiútoku. Celou akci táhl po pravé straně VandeVelde, který zvolil střelu. Ránu amerického útočníka Condon vyrazil před sebe, avšak následně dokázal kotouč lapit!
     
    27:55
    Wayne Simmonds se dostal na modré čáře pod tlak napadajících hráčů, i tak bekhendem nahodil kotouč na Condona, a po lehké teči Girouxe měl hostující brankář co dělat, aby kotouč vyrazil!
     
    25:28
    Domácím se zatím v přesilové hře tak nedaří, a dokonce mohli inkasovat! Ve vlastním oslabení ujel Max Pacioretty, nicméně Mason velmi dobře přečetl, co chce hostující kapitán udělat, a dokázal zasáhnout!
     
    24:44
    Giroux vyhrál vhazování v útočném pásmu, a následně se od Gostisbehereho dostal kotouč k domácímu kapitánovi zpět. Giroux natáhl ke střele, nicméně Condon dokázal zasáhnout!
     
    24:03
    A Flyers si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující bek Barberio, který u mentinelu nestíhal Simmondse, a kanadského útočníka přidržel. Využijí Flyers i třetí přesilovou hru v tomto zápase?
     
    23:07
    Philadelphia se rázem mohla dostat zpět do vedení, neboť mířila do přečíslení tři na jednoho. Celou akci táhl Giroux, kterému však nevyšla přihrávka na Gotisbegereho, a je po akci ...
    22:30 Jeff PETRY - 2:2
     
    22:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens jsou za skvělý vstup do třetiny řádně odměněni, a vyrovnávají na 2:2! Nájezd Ellera do branky ještě nevyšel, nicméně následně dostal na modrou přihrávku JEFF PETRY, který si sjel až na hranici levého kruhu, a přesnou střelou prostřelil Masona. Asistence: Nathan Beaulieu.
     
    21:21
    Pacioretty si prodloužil střídání, a měl velkou šanci! Kapitán Canadiens dostal mezi kruhy přihrávkud od Weise, nicméně jeho pohotovou střelu dokázal Mason vyrazit levým betonem!
    18:18 Andrej MARKOV - 2:1
     
    18:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak, i Canadiens se dočkali využité přesilové hry, a v závěru první třetiny snižuje na rozdíl jediné branky! Canadiens výborně kombinovali v útočném pásmu, a kotouč se dostal na pravé křídlo, odkud tvrdě vypálil Galychenyuk. Jeho rána se odrazila od mantinelu před branku, odkud se z ostrého úhlu dokázal prosadit ANDREJ MARKOV! Mason se velmi rychle přesunul, avšak gólu již nedokázal zabránit. Asistence:
     
    16:47
    Přesilovou hru si zahraje také hostující Montreal! Za "katr" míří domácí VandeVelde, který nestíhal v souboji s Barberiem, a hostujícího beka podrazil. Flyers využili dvě přesilové hry, co na to hosté?
    15:26 Braydon SCHENN - 2:0
     
    15:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers potřebovali šest sekund na to, aby využili svou druhou přesilovou hru! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou, kde se nacházel Gostisbehere. Jeho následná přihrávka našla na pravém křídle Jakuba Voráčka, který velmi chytře poslal kotouč před branku na teč pro BRAYDONA SCHENNA, po jehož teči skončil kotouč v brance! Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostisbehere.
     
    15:20
    Teď však bude mít obrana Flyers možnost na odpočinek, neboť domácí celek čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Max Pacioretti, který nedovoleně bránil Gagnera.
     
    13:42
    Do útočného pásma vlétl Lars Eller, který se rázem ocitl přes Masonem, nicméně místo zakončení zvolil přihrávku mezi kruhy, kde číhal Markov. Rána ruského beka však skončila těsně mimo!
     
    12:21
    První útok Canadies pořádně zatopil domácí obraně! Nejprve z levé strany střílel Pacioretty, jehož ránu Mason vyrazil nad sebe. K pohotové dorážce se dostal Desharnais, jenže i jeho střelu dokázal výborný Mason vyrazit!
     
    07:18
    U celé situace byl velmi aktivní domácí White s Weisem, a hlavní rozhodčí oba posílá na trestnou lavici za hrubost!
     
    06:58
    Na druhé straně však mohl Montreal velmi rychle srovnat stav! Z levé strany vypálil Markov, a Mason nepředvedl ideální zákrok. Vše vyřešil pohotový Gostisbehere, který kotouč odpálil!
    06:11 Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    06:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A Flyers nakonec přesilovou hru využívají, a tři sekundy před koncem trestu hostujícího rháče se dostávají do vedení! Celou akci rozjel Jakub Voráček, který následnou křížnou přihrávkou z pravého rohu našel Brayden Schenna, který pohotově přenesl hru před branku, kde stál připravený WAYNE SIMMONDS, a kanadský útočník měl již jednoduchou pozici! Asistence: Brayden Schenn, Jakub Voráček.
     
    05:28
    P.K. Subban zlomil hokejku, a Canadiens jsou v problémech!
     
    04:14
    A bude se poprvé vylučovat! Na trestnou lavici putuje hostující Beaulieu, který nedovoleným způsobem zastavil pronikajícího Wayna Simmondse. Flyers tak čeká první přesilová hra v dnešním utkání!
     
    01:21
    Velká šance Canadiens! Do úniku se dostal Smith-Pelly, který najížděl na Masona z pravé strany. Domácí brankář však zakončení kanadského forvarda dokázal vyrazit!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Simmonds (Schenn, Voráček), 16. Schenn (Voráček, Gostisbehere), 52. Simmonds (Voráček, Giroux), 60. Read (Couturier, VandeVelde) – 19. Markov (Galychenyuk, P.K. Subban), 23. Petry (Beaulieu)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Del Zotto, Streit (A), Schultz, Gudas, Medveděv – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Couturier, Gagner – White, Bellemare, VandeVelde – Read, Laughton, Raffl
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – P.K. Subban, Markov, Petry, Beaulieu, Barberio, Gilbert – Weise, Desharnais, Pacioretty (C) – Gallagher, Plekanec (A), Galychenyuk – Smith-Pelly, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Lessio

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Devorski, Gawryletz
    bahis siteleri