Třinec – Liberec 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 16.02.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:50
    Polanského ránu po buly hosté zablokovali a v útočné akci si pak Vlach vykoledoval faul. Lukáš Galvas (TRI) fauloval okatě u mantinelu a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:12
    Také Matuš přihrál do ofsajdu Svačinovi a hra je znovu přerušena. Dokonce se bude vylučovat a dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Tomáš Plíhal (TRI). Další komplikace pro Oceláře.
     
    45:13
    Jenomže liberecká početní výhoda se brzy mění v rovnovážný počet hráčů. Michal Řepík (LIB) u mantinelu zbytečně podrazil Adamského a je vyloučen na dvě minuty. Hraje se ve čtyřech.
     
    44:41
    Mojžíš v útočné třetině přišel o puk, ale Liberec to mrzet nemusí, zahraje si totiž svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici odjel na dvě minuty za sekání Jiří Polanský (TRI).
     
    41:43
    Čtvrté vyloučení v zápase, počtvrté na straně Liberce. Branko Radivojevič (LIB) odjíždí na lavici hanby na dvě minuty za podražení.
     
    34:25
    Hrabal posunul puk po mantinelu a Petr Vampola (LIB) pak přesekl rozehrávajícímu Kopeckému hokejku vejpůl. Někdejší reprezentační útočník si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    22:26
    Hrubec chytil Ševcovu bombu od modré čáry a následně byl faulován dorážejícím hráčem. Michal Řepík (LIB) je potrestán dvěma minutami za sekání. Hrabal udržel nervy na uzdě, neoplácel a Oceláři si zahrají přesilovku.
     
    10:19
    Zároveň je však vyloučen Lukáš Derner (LIB) na dvě minuty za podražení. Oceláři si tak zahrají první přesilovku v zápase.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Šimek (Bakoš), 59. Krenželok (Valský), 60. Radivojevič (Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas, M. Doudera, Hrabal, Slovák, L. Doudera – Dravecký, Kopecký (A), Irgl (C) – Svačina, Žejdl, Matuš – Rufer, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský (A), Tybor – Jašek. Trenér: Jiří Dopita.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Ševc, Šimek, Derner, Mojžíš, Výtisk (C), Vitásek, Plutnar – Lakatoš, Vampola (A), Řepík – Radivojevič (A), Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Stránský, Ordoš. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: René Hradil, Robin Šír – Jaromír Bryška, Přemysl Skopal

    Diváci: 4 782 (92 % celkové kapacity)
    bahis siteleri