Třinec – Liberec 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 16.02.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Branko RADIVOJEVIČ - 0:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třetí hřebík do rakve v podobě gólu do odkryté branky ještě přidávají Bílí Tygři! Jelínek vybojoval puk u hrazení a posunul jej po mantinelu. Mezi dva třinecké obránce vjel BRANKO RADIVOJEVIČ a bekhendem zamířil z prostoru okolo modré čáry přesně k tyčce – 0:3! Asistence: Petr Jelínek.
    58:06 Lukáš KRENŽELOK - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec asi definitivně pohřbil třinecké šance na body! Domácí už sice byli v pěti, ale stále rozhozeni. Valský vybojoval puk za bránou a přihrál zadovkou LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, jenž zacílil přesně do levého horního růžku – 0:2! Asistence: Jakub Valský.
    29:23 Radim ŠIMEK - 0:1
     
    29:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    V polovině základní hrací doby se Liberec prosazuje a otevírá skóre utkání! Bakoš dojel vyraženou střelu a přihrál na modrou čáru RADIMU ŠIMKOVI. Reprezentační obránce nahodil na branku, Hrubec nemohl nic vidět přes dvojici Hrabal – Radivojevič a kotouč skončil v síti! Dočkali jsme se první branky – 0:1! Asistence: Martin Bakoš.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Šimek (Bakoš), 59. Krenželok (Valský), 60. Radivojevič (Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas, M. Doudera, Hrabal, Slovák, L. Doudera – Dravecký, Kopecký (A), Irgl (C) – Svačina, Žejdl, Matuš – Rufer, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský (A), Tybor – Jašek. Trenér: Jiří Dopita.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Ševc, Šimek, Derner, Mojžíš, Výtisk (C), Vitásek, Plutnar – Lakatoš, Vampola (A), Řepík – Radivojevič (A), Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Stránský, Ordoš. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: René Hradil, Robin Šír – Jaromír Bryška, Přemysl Skopal

    Diváci: 4 782 (92 % celkové kapacity)
    bahis siteleri