Třinec – Liberec 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 16.02.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Branko RADIVOJEVIČ - 0:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třetí hřebík do rakve v podobě gólu do odkryté branky ještě přidávají Bílí Tygři! Jelínek vybojoval puk u hrazení a posunul jej po mantinelu. Mezi dva třinecké obránce vjel BRANKO RADIVOJEVIČ a bekhendem zamířil z prostoru okolo modré čáry přesně k tyčce – 0:3! Asistence: Petr Jelínek.
     
    59:03
    Oceláři to zkoušejí bez brankáře a se šesti bruslaři v poli. Jenomže Kopeckého střela byla zablokována a domácí mají starosti, aby se udrželi v útočné třetině.
    58:06 Lukáš KRENŽELOK - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec asi definitivně pohřbil třinecké šance na body! Domácí už sice byli v pěti, ale stále rozhozeni. Valský vybojoval puk za bránou a přihrál zadovkou LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, jenž zacílil přesně do levého horního růžku – 0:2! Asistence: Jakub Valský.
     
    57:54
    Galvas už byl na ledě, když Řepík z první vypálil vedle. Odražený puk přihrál Vampola Radivojevičovi, ale ani ten branku netrefil!
     
    55:50
    Polanského ránu po buly hosté zablokovali a v útočné akci si pak Vlach vykoledoval faul. Lukáš Galvas (TRI) fauloval okatě u mantinelu a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:06
    Kopecký se octl ve velké šanci před Schwarzem, ale netrefil puk dobře! Tvrdý boj o kotouč pokračuje za brankou Bílých Tygrů.
     
    48:12
    Také Matuš přihrál do ofsajdu Svačinovi a hra je znovu přerušena. Dokonce se bude vylučovat a dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Tomáš Plíhal (TRI). Další komplikace pro Oceláře.
     
    45:13
    Jenomže liberecká početní výhoda se brzy mění v rovnovážný počet hráčů. Michal Řepík (LIB) u mantinelu zbytečně podrazil Adamského a je vyloučen na dvě minuty. Hraje se ve čtyřech.
     
    44:41
    Mojžíš v útočné třetině přišel o puk, ale Liberec to mrzet nemusí, zahraje si totiž svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici odjel na dvě minuty za sekání Jiří Polanský (TRI).
     
    43:33
    Dravecký pohotově uvolnil Noska v útočné třetině. Střela třineckého obránce se odrazila ke Kopeckému, ale ani ten z prostoru mezi kruhy výborného Schwarze nepřekonal!
     
    41:43
    Čtvrté vyloučení v zápase, počtvrté na straně Liberce. Branko Radivojevič (LIB) odjíždí na lavici hanby na dvě minuty za podražení.
     
    34:25
    Hrabal posunul puk po mantinelu a Petr Vampola (LIB) pak přesekl rozehrávajícímu Kopeckému hokejku vejpůl. Někdejší reprezentační útočník si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    33:10
    Krenželok si zpracoval krásnou zadovku od Jelínka a středem kluziště jel na Hrubce. Křižoval ho Linhart, a tak rychle vypálil. Hrubec zasáhl vyrážečkou.
    29:23 Radim ŠIMEK - 0:1
     
    29:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    V polovině základní hrací doby se Liberec prosazuje a otevírá skóre utkání! Bakoš dojel vyraženou střelu a přihrál na modrou čáru RADIMU ŠIMKOVI. Reprezentační obránce nahodil na branku, Hrubec nemohl nic vidět přes dvojici Hrabal – Radivojevič a kotouč skončil v síti! Dočkali jsme se první branky – 0:1! Asistence: Martin Bakoš.
     
    29:10
    Odraz puku od mantinelu zaskočil třinecké obránce a Bílí Tygři vyrazili do přečíslení. Přihrávku Lakatoše před branku však zastavil Linhart a pak došlo k posunutí branky.
     
    27:18
    Neuvěřitelnou věc teď chytil Hrubec, na druhou stranu stoprocentní šanci spálil Vlach! Třinecký gólman vyrazil maskou ránu Dernera od modré čáry, kterou nepříjemně přizvedl M. Doudera. K dorážce se dostal Vlach, ale bekhendem poslal kotouč jen do lapačky ležícího Hrubce! Po senzačním zákroku třineckého gólmana následuje komerční přestávka.
     
    25:26
    Irgl odstavil od puku Dernera a přihrál před bránu volnému Draveckému! Ten měl dostatek času, aby zkusil bekhendovou kličku, ale pak už mu zakončení znepříjemnil vracející se Vampola a betonem znovu skvěle zasáhl Schwarz!
     
    22:26
    Hrubec chytil Ševcovu bombu od modré čáry a následně byl faulován dorážejícím hráčem. Michal Řepík (LIB) je potrestán dvěma minutami za sekání. Hrabal udržel nervy na uzdě, neoplácel a Oceláři si zahrají přesilovku.
     
    20:11
    Irgl se štěstím natřikrát překonal modrou čáru a puk se odrazil přímo do jízdy Kopeckému! Ten si kotouč srovnal, ale pak zakončil vedle a dorážkou z ostrého úhlu Schwarze nepřekvapil.
     
    19:02
    Na začátku dvacáté minuty se po pravé straně protáhl Svačina a přihrával před bránu Rákosovi! Už to vypadalo, že puk skončí v brance, ale Schwarz znovu dokázal zasáhnout.
     
    13:08
    Tentokrát už přechod přes modrou vyšel a Žejdl pohotově přihrál před branku Svačinovi. Ten byl úplně sám před Schwarzem, ale nepřekonal jeho beton!
     
    10:19
    Zároveň je však vyloučen Lukáš Derner (LIB) na dvě minuty za podražení. Oceláři si tak zahrají první přesilovku v zápase.
     
    05:14
    Polanský přihrál před branku Rákosovi, od něhož se puk odrazil k úplně volnému Ruferovi! Ani ten ale na Schwarze nedokázal vyzrát.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Šimek (Bakoš), 59. Krenželok (Valský), 60. Radivojevič (Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas, M. Doudera, Hrabal, Slovák, L. Doudera – Dravecký, Kopecký (A), Irgl (C) – Svačina, Žejdl, Matuš – Rufer, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský (A), Tybor – Jašek. Trenér: Jiří Dopita.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Ševc, Šimek, Derner, Mojžíš, Výtisk (C), Vitásek, Plutnar – Lakatoš, Vampola (A), Řepík – Radivojevič (A), Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Stránský, Ordoš. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: René Hradil, Robin Šír – Jaromír Bryška, Přemysl Skopal

    Diváci: 4 782 (92 % celkové kapacity)
    bahis siteleri