NY Rangers – Chicago 3:5 (kon.) | Colorado – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Minnesota 3:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 18.02.2016, 02:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Za vzájemnou potyčku jsou vyloučeni Martinsen a Gallagher,oba dostávají tresty za hrubost, pokračovat se bude se čtyřmi hráči na obou stranách.
    57:57 Jarome IGINLA - 3:2
     
    57:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, beru zpět, Colorado se ujímá vedení! Grigorenko získal puk ve vlastním pásmu a rozjel rychlou akci domácích, při které kotouč putoval po ose Duchene-Grigorenko až před branku na zcela volného JAROMEA IGINLU, kterému jen stačilo nastavit hůl, aby usměrnil puk za brankovou čáru! Asistence: Michail Grigorenko, Matt Duchene.
     
    Dnešní utkání sleduje 16.271 diváků.
     
    53:55
    Mitchell dobrou přihrávkou před sebe vyslal před branku Lessia, který se pokusil o blafák, jenže byl těsně bráněný jedním z domácích beků. Akce hostů však pokračovala, protože kotouč byl stále ve hře volně ležící před brankou a do zakončení se tak dostal důrazný Smith-Pelly, Varlamov si ale dokázal poradit i s touto situací a puk za svá záda nepustil díky výbornému zákroku pravým betonem!
    36:46 Jarome IGINLA - 2:2
     
    36:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle využívají početní výhodu a podruhé v dnešním zápase srovnávají krok se svým soupeřem! Barrie poslal puk od modré čáry do prostoru levého kruhu, kde prudce napřáhl JAROME IGINLA a tvrdou ranou pod rukavici Scrivense poslal puk do sítě! Výbornou práci odvedl před Scrivensem stínující Landeskog, i tak se ale možná bude hostující gólman za svůj neúspěšný zákrok trochu červenat. Asistence: Tyson Barrie, Matt Duchene.
     
    36:37
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Lars Eller – 2 min., držení protihráče).
     
    33:51
    Jarome Iginla (COL) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za předchozí faul na brankáře Scrivense, kterým bylo nedovolené bránění.
     
    33:51
    Červené světlo svítí za hostující brankou, jenže gól si domácí na své konto nepřipíší! Johnson pálil tvrdě od modré čáry, Scrivens sice dokázal puk vyrazit jen vedle sebe, jenže při svém zákroku byl na hranici brankoviště faulován!
     
    30:55
    Mohlo být znovu vyrovnáno, jenže Scrivens byl zásadně proti! Bigras krásným pasem přes celé kluziště našel najetého Johna Mitchella, který ač byl velice natěsno bráněn ještě dokázal zakončit, hostující brankář ale dokázal puk výtečným zákrokem vytěsnit mimo tři tyče své branky!
     
    28:08
    Lucas Lessio (MTL) vyloučen na dvě minuty za podražení, domácí mohou srovnat stav zápasu v přesilové hře.
    26:38 Lars ELLER - 1:2
     
    26:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Zaváhání domácí brankáře Semjona Varlamova končí druhý pukem v jeho síti! Ruský gólman se jal rozehrát za vlastní branku, tam jej však dobře napadal Andrighetto, po jehož zásahu se puk dostal do rohu na Paciorettyho, který z první poslal puk před branku na zcela volného LARSE ELLERA a ten již neměl nejmenší problém uklidit jej do odkryté domácí svatyně! Asistence: Max Pacioretty, Sven Andrighetto.
    23:31 E. JOHNSON - 1:1
     
    23:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují při vlastním oslabení a srovnávají stav tohoto duelu! Avs ubránili tlak hostů před vlastní brankou a vyrazili do rychlého brejku ve třech lidech. Landeskog zatáhl puk do pásma po levé straně hřiště, počkal na ERICA JOHNSONA přijíždějícího ze druhé vlny a domácí obránce poté přesně umístěnou střelou nad pravý Scrivensův beton poslal puk za záda hostujícího gólmana! Asistence: Gabriel Landeskog, Francois Beauchemin.
     
    22:41
    Andrew Bodnarchuk (COL) míří na trestnou lavici za krosček, který byl jen výsledkem dlouho trvající tlaku hostů.
     
    13:20
    Přesilovou hru si nyní vyzkouší i hosté, John Mitchell (COL) potrestám dvěma minutami za krosček.
     
    10:56
    A rychle mohla být přesilová hra využita, to by však Matt Duchene z pravého kruhu nesměl trefit pouze tyč Scrivensovy svatyně!
     
    10:42
    První přesilová hra dnešního zápasu čeká na domácí Colorado. P. K. Subban (MTL) vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    09:05
    A mohlo být s domácími hráči nyní ještě o něco hůře! Gallagher táhl akci hostí po pravé straně, perfektně se zbavil obránce přejetím na střed hřiště a střelu švihem mířil za Varlamovova záda, jenže domácí gólman opět zaúřadoval a kotouč znovu kočí v jeho rukavici!
     
    07:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když jejich další přečíslení již končí úvodní brankou tohoto utkání! Tomáš Plekanec táhl útok Habs po levé straně, dobře počkal na ze druhé vlny najíždějícího ANDREJE MARKOVA na středu hřiště a perfektní zadovkou mu poslal puk přímo proti holi, ruský obránce již následně tvrdou ranou propálil domácího gólmana! Asistence: Tomáš Plekanec, Brendan Gallagher.
    07:40 Andrej MARKOV - 0:1
     
    05:23
    Hosté se ubránili tlaku domácích a následně se dostali do dobré šance, kdy ve třech proti jedinému domácímu obránci ujížděli vstříc Varlamovovi. Řešení celé situace na sebe vzal Gallagher, jeho střelu z levého kruhu ale domácí gólman parádně chytil do lapačky!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 24. Johnson (Landeskog, Beauchemin), 37. Iginla (Barrie, Duchene), 58. Iginla (Grigorenko, Duchene) – 8. Markov (Plekanec, Gallagher), 27. Eller (Pacioretty, Andrighetto)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Bodnarchuk, Bigras – Iginla "A", Duchene, Grigorenko – Comeau, Söderberg, Landeskog "C" – Skille, MacKinnon, Tanguay – Martinsen, J. Mitchell, McLeod "A".
    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Subban, Markov "A", Gilbert, Beaulie, Pateryn, Jemelin – Gallagher "A", Plekanec, Galchenyuk – Andrighetto, Eller, Pacioretty – Weise, De La Rose, Byron – Smith-Pelly, T. Mitchell, Lessio.

    Rozhodčí: Kozari, Lee – Sharrers, Heyer

    Diváci: 16.271
    bahis siteleri