Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 26.02.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    MINNESOTA WILD
    Minnesota bude brzy slavit své 20. výročení založení klubu. V letošní sezóně se tomuto celku nevede zas tak špatně, a momentálně se nachází na deváté příčce Západní konference se ziskem 64 bodů. V západní konferenci není situaci tak "našlapaná", a Wild ztrácejí na osmé Colorado čtyři body ...

    Minnesota zažila v neděli velký svátek, neboť sehrála zápas s Chicagem Blackhawks v rámci "Stadium Serie" pod otevřeným nebem před 50 000 diváky! Divočákům se utkání vydařilo, a odváželi si výhru 6:1. V posledním utkání se Minnesota představila již ve své Xcel Energy Center, kde však podlehla NY Islanders 1:4. Minnesotu nyní čekají dva zápasy na ledě soupeřů, a poté se opět přesune do svého stánku.
     
    PHILADELPHIA FLYERS
    Město z Pensylvánie nezážívá až tak povedenou sezónu, a pokud se chtějí Flyers podívat do play-off, budou muset hodně zabrat. Momentálně se nacházejí na třinácté příčce se ziskem 63 bodů. Na osmý Pittsburgh však Phildelphia ztrácí pouze pět bodů, což je ztráta, která lze dohnat!

    Flyers posledních pět zápasů odehráli na ledě soupeřů, a příliš se jim nedařilo. Jedinou výhru v základní době si připsali na ledě Devils, kde po dobrém výkonu zvítězili 6:3. Následně uspěli svěřenci trenéra Hakstola i v Torontu, kde zvítězili 5:4 po prodloužení. V nejbližších dnes čeká na Philadelphii příjemnější los, neboť svých následujících šest utkání sehraje na svém ledě, kde by měla sbírat důležité body v boji o play-off!
     
    Příjemný večer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Severoamerická NHL má dnes na programu svých deset zápasů, a i dnes se bude bojovat o důležité body v boji o play-off! My se společně zaměříme na souboj Philadelphie Flyers s Minnesotou Wild. Úvodní vhazování je naplánováno v 1:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit (A), Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds (A), Schenn, Gagner (C) – Voráček, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Reilly – Coyle, Koivu (C), Schroeder – Vanek, Granlund, Porter -Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter

    Rozhodčí: Morton, Meier – Murray, Gibbons.
    Hráči Minnesoty chvíli před nástupem na rozbruslení

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ve Wells Fargo je vše připraveno na úvodní vhazování. Před samotným začátkem utkání si ještě poslechneme hymnu USA!
     
    Hymna je již za námi, a za malou chvilku začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Úvodní vhazování vyznělo lépe pro hostující tým, který má výhodu prvního útoku v tomto zápase.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    00:28
    Raffl se pokoušel najít dlouhou přihrávkou na útočné modré Voráčka, avšak ten nedokázal přihrávku ideálně zpracovat.
     
    00:53
    Minnesota se dokázala velmi rychle dostat z vlastního pásma, a postupovala do přečíslení. Niederreiter dostal hodně prostoru v mezikruží, nicméně jeho svižnou střelu dokázal zlikvidovat Neuvirth!
     
    01:27
    Na druhé straně se dostala na led první útočná letka domácího celku. Schenn dostal kotouč na modrou, kam si najel Gostisbehere. Jeho ostrá rána však skončila v lapačce Dubnyka.
     
    01:47
    Philadelphia dokázala vyhrát vhazování ve vlastním pásmu, a od modré to zkoušel Radko Gudas. Jeho ostrou ránu však dokázal někdo z hostů zblokovat do ochranné sítě.
     
    02:15
    Fontaine posílal kotouč do středního pásma pro Stolla, který mohl najíždět do zajímavé pozice, nicméně hostující forvard nedokázal kotouč zpracovat.
     
    02:36
    Útočná formace Divočáků velmi dobře napadala v útočném pásmu, nicméně Gostisbehere těžkou situaci zvládl, a Flyers míří vpřed.
     
    02:59
    Philadelphia se dokázala dostat ze sevření svého soupeře, avšak následná rozehrávka ideální nebyla, a u kotouč jsou opět hosté.
     
    03:23
    Na levé straně dostal prostor Porter, který vyslal povedenou ránu. Tu však zblokoval mimo Rakušan Raffl!
     
    03:46
    Philadelphia šla následně vpřed, a dokázala se usadit v útočném pásmu. Na modré byl aktivní Radko Gudas, který to zkusil od modré, avšak jeho rána skončila v lapačce Dubnyka.
     
    04:11
    Nino Niederreiter postupoval do dalšího přečíslení, a tentokrát hledal před brankou Haula, ten se však ke kotouči nedokázal dostat, a branku českého brankáře neohrozil!
     
    04:42
    Na druhé straně měl velkou šanci Wayne Simmonds, ke kterému se dostal kotouč z levé strany od Gagnera. Kanadský forvard šla puk špatně trefil, a Dubnyk dokázal zasáhnout!
     
    05:18
    Do zajímavého přečíslení najížděl domácí Laughton s Cousinsem. Do zakončení se dostal prvně jmenovaný, jehož ránu však zablokoval Spurgeon!
     
    05:52
    Z rohu kluziště se pokoušel ohrozit hostující branku VandeVelde, což se mu také podařilo, avšak pozorný Dubynk dokázal zasáhnout!
     
    06:16
    Útočná formace Minnesoty byla na ledě opravdu dlouho, a tak Granlund pouze nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    06:45
    Philadelphia byla při rozehrávce velmi dobře napadána, a obranná dvojice Streit – Schultz měla velké problémy se dostat z pásma ven, nakonec to však zvládla.
     
    07:16
    Ze středního pásma nahodil kotouč na branku Spurgeon, které mířilo mimo. Kotouč se však odrazil od mantinelu nečekaně před branku, což Michal Neuvirth příliš nečekal, nicméně situaci nakonec zvládl, a střelu Hauly nakonec dokázal vyrazit!
     
    07:52
    Po pravé straně najížděl do útočného pásma útočník Porter, který nic nevymýšlel, a prostě poslal kotouč na branku. Neuvirth však zasahovat nemusel, neboť střela mířila mimo!
     
    08:12
    Philadelphie opět nezvládla rozehrávku, a tentokrát už je z toho zakázané uvolnění!
     
    08:26
    Gagner vybojoval vhazování ve vlastním pásmu, následně vyjel s kotoučem do středního pásma, a nahodil jej na branku Devana Dubnyka.
     
    09:06
    Minnesota je v dnešním utkání zatím jednoznačně aktivnější, a i nyní je druhá útočná formace WIld nastěhována v útočném pásmu.
     
    09:32
    Porter dokázal dostat kotouč na modrou, odkud to zkoušel Suter. Jeho následná střela však mířila do připraveného Neuvirtha. Následuje komerční přestávka!
     
    09:43
    Streit dokázal najít na pravé straně Couturiera, který se opřel do kotouče z voleje, nicméně Devan Dubnyk se dokázal velmi rychle přemístit.
     
    09:58
    Na druhé straně dostal na pravé straně hodně prostoru Thomas Vanek, který křížnou přihrávkou hledal Granlunda, nicméně ten nedokázal kotouč trefit.
     
    10:26
    Simmonds se pokoušel udržet kotouč v útočném pásmu, to se nakonec povedlo, nicméně jeho následná přihrávka našla pouze obránce hostujícího celku.
     
    10:56
    Minnesota zariskovala při rozehrávce, zejméne Spurgeon. Hostující celek však nakonec situaci zvládl, a může postupovat vpřed.
     
    11:19
    Philadelphia postupovala do zajímavého přečíslení, které táhl po pravé straně Gagner. Postup Flyers však zastavil čárový rozhodčí, který odpískal ofsajd.
     
    11:45
    MacDonald ztratil ve vlastním pásmu kotouč, a k tomu se dostal Granlund. Finský šikula to následně zkoušel bekhendem, avšak jeho pokus skončil v lapačce Neuvirtha.
     
    12:06
    Útočnou akci Flyers táhl po pravé straně Schultz, který následně poslal kotouč před branku, kde se dostal do zakončení Raffl. Rakouský forvard však mířil mimo!
     
    12:33
    Druhá útočná formace domácích si prodloužila střídání, a vypracovala si velkou šanci. Aktivní Raffl našel před brankou Jakuba Voráčka, který však branku Dubnyka přestřelil!
     
    13:15
    Už to vypadalo, že hostující celek půjde do přečíslení, poté si však vzal kotouč Simmonds, který otočil hru, a vystřelil z levé strany. Jeho pokus však mířil mimo branku Wild!
     
    13:52
    První útočná formace se dokázala udržet v útočném pásmu. Za brankou se uvolnil Simmonds, který branku rychle obkroužil, avšak Dubnyk vyrazil jeho střelu, a zlikvidoval i dorážku Raffla!
     
    14:28
    Další velká šance Flyers, kteří mají obrovská tlak! Od modré to zkoušel obránce Manning, jehož nahození se od mantinelu odrazilo před branku, kde číhal VandeVelde, avšak poslal kotouč do boční sítě!
     
    14:59
    Philadelphia se stále držela v útočném pásmu, a poté se dostal ke střele Gudas. Český bek však nemířil přesně!
     
    15:24
    Český bek se dokázal velmi rychle vrátit do své třetiny, kde velmi dobře zapracoval proti Vanekovi.
     
    15:42
    A máme tady první vyloučení v dnešním zápase! Na trestnou lavici míří Mark Streit, který nedovoleně bránil Ryana Cartera. Minnesota tak bude mít výhodu přesilové hry!
     
    16:06
    Hostující celek však nezahájil přesilovou hru ideálně, a domácím se podařilo již dvakrát vyhodit kotouč k brance Dubnyka.
     
    16:28
    Ani v tomto případě se Divočákům nepodařilo dostat do útočného pásma, a Michal Neuvirth na svůj zákrok při oslabení stále čeká!
     
    16:56
    White s Laughtonem skvěle napadali, nicméně Minnesota se i tak dostala do útočného pásma, a v něm se konečně usazuje!
     
    17:17
    První střelecký pokus při přesilové hře vyslal Granlund, jehož střleu tečoval bruslí Porter. Michal Neuvirth však zareagoval, a kotouč vyrazil!
     
    17:49
    O další střelecký pokus se postaral Suter, jehož střela nastřelila Simmondse, od kterého se kotouč odrazil do středního pásma, a Flyers jsou v plném počtu!
     
    18:23
    Philadelphia je při hře v pěti daleko aktivnější, a opět se usazuje v útočném pásmu. Hráči Wild však velmi dobře napadají!
     
    18:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A v samotném závěru první třetiny přichází také úvodní branky dnešního utkání, kterou střílí domácí celek! Do útočného pásma zatáhl kotouč Simmonds, který za brankou předal kotouč Schennovi. Kanadský útočník se bleskově dostal před Dubnyka, kde se nejlépe zorientoval SAM GAGNER, a poslal kotouč za záda brankáře Minnesoty! Asistence: Brayden Schenn.
    18:45 Sam GAGNER - 1:0
     
    19:25
    Phialdelphia rozehrávala z vlastní třetiny, nicméně přihrávka Streita na Raffla nebyla ideální, a u kotouče jsou hostující hráči!
     
    19:48
    Postupný útok domácího celku táhl Jakub Voráček, který zatáhl kotouč do pásma, a následně našel za sebou Gostisbehereho, jehož rána skončila v lapačce Dubnyka!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Do dnešního zápasu vstoupila lépe hostující Minnesota, a obrovskou šanci měl po nečekaném odrazu puku od mantinelu Haula. Neuvirth však předvedl parádní zákrok, a podržel svůj tým i při dalších šancích! Druhá polovina první třetiny vyšla lépe domácím, kteří se úvodní branky dočkali na konci třetiny. Sam Gagner se nejlépe zorientoval před Dubnykem, a poslal Flyers do vedení!

    Druhá třetina začne přibližně v 2:02!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Minnesota sice vyhrála úvodní vhazování, nicméně se jí nepodařilo rozehrát, a tak je u kotouče domácí celek.
     
    20:45
    Suter hledal přihrávkou ve středním pásmu Granlunda, nicméně finský šikula nedokázal kotouč ideálně zpracovat, a ten skončil u MacDonalda.
     
    20:56
    Hned na začátku druhé třetiny si hostující celek zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nick Schultz, který si v rohu kluziště nedovoleně přidržel Niederreitera.
     
    21:15
    Hned na začátku přesilové hry se hostující celek dokázal usadit v útočném pásmu, a z levé strany to zkoušel Spurgeon. Jeho ránu však Neuvirth vyrazil!
     
    21:37
    Flyers však odvedli velmi dobrou práci při oslabení, a do zakončení se dokonce dostal Couturier. Jeho ránu však lapil Dubnyk!
     
    22:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesotě se druhá přesilová hra v dnešním zápase opravdu vydařila, a také ji hostující hráči využívají! Wild zavřeli svého soupeře v útočném pásmu, a z pravé strany nahodil kotouč před branku Spurgeon. Elitní obránce Wild našel cílenou přihrávkou THOMASE VANEKA, který kotouč ideálně tečoval, a ten skončil v brance! Asistence: Jared Spurgeon, Mike Reilly.
    22:02 Thomas VANEK - 1:1
     
    22:52
    Brayden Schenn byl v rohu kluziště ostře atakován Spurgeonem, a následně také upadl. Rozhodčí však stál poblíž, a celou situaci pustil.
     
    23:25
    Po levé straně postupoval vpřed Simmonds, který se však dostal do ostrého úhlu, a jeho střela neměla příliš šancí na úspěch!
     
    23:51
    Úvodní přesilovou hru dnešního zápasu si zahraje také domácí celek! Carter u mantinelu nedovoleně bránil Jakuba Voráčka, a míří na trestnou lavici!
     
    24:26
    Domácí celek však nezahájil přesilovou hru ideálně, a zatím se Flyers nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    24:48
    Schenn velmi dobře zapracoval u mantinelu na levé straně, a dostal kotouč do rohu pro Voráčka. Český útočník to zkoušel z ostrého úhlu, avšak Dubnyka nepřekvapil!
     
    25:36
    Domácím se přesilová hra příliš nedaří, a hostujícímu celku se opět podařilo vyhodit kotouč z pásma ven!
     
    25:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak, teď jsem to zakřikl! Flyers se velmi rychle přesunuli do útočného pásma, o což se postaral na pravé straně Matt Read, který našel mezi kruhy MARKA STREITA, ten to zkusil, a jeho střela skončila v brance! Asistence: Matt Read, Jakub Voráček.
    25:46 Mark STREIT - 2:1
     
    26:18
    Hostující celek se hnal do zajímavého útoku, který táhl po pravé straně Pominville. Postup Minnesoty však zastavil ofsajd!
     
    26:42
    Po komerční přestávce se opět hraje, a Flyers dostali možnost postupné rozehrávky. Gudas s Manningem však tuto úlohu nezvládli příliš dobře, a u kotouče jsou hosté.
     
    27:14
    Minnesota se dokázala usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Jared Spurgeon. Neuvirth však ani nemusel zasahovat, neboť střela mířila mimo.
     
    27:46
    Sam Gagner našel přesným pasem mezi kruhy Schenna, který neváhal, a opřel se do kotouče. Následnou střelu kanadského útočníka však pokryl Dubnyk!
     
    28:17
    Jakub Voráček velmi aktivně napadal rozehrávku svého soupeře, a dokázal se dostat ke kotouči. Následně český útočník vybruslil před branku, a pohotově zakončil, jenže mířil nad branku.
     
    28:45
    Na druhé straně se pokoušel vymyslet něco konstruktivního obránce Spurgeon, který přihrávkou hledal Vaneka, avšak ten nedokázal kotouč zpracovat.
     
    29:12
    Flyers dostali svého soupeře pod tlak, a Gostisbehere ještě udržel kotouč v pásmu. Následně už však MInnesota dokázala vyhodit kotouč z pásma ven.
     
    29:36
    Po levé straně mohl postupovat vpřed Thomas Vanek, nicméně rakouský forvard byl velmi dobře střežen Radko Gudasem!
     
    30:06
    Devan Dubynk musel předvést své umění proti ostré střele Marka Streita, který pálil z levé strany. Hostující brankář však nakonec situaci zvládl!
     
    30:53
    Philadelphia postupovala do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně Voráček. Český forvard následně hledal Raffla, avšak tomu nesedlo zpracování.
     
    31:21
    Za nahozením Voráčka tentokrát pospíchal Couturier, nicméně u kotouče byl první Devan Dubnyk, který pomohl svým obráncům s rozehrávkou.
     
    31:46
    Flyers jsou po druhé brance daleko aktivnějším týmem! Po pravé straně najel do útočného pásma White, jehož pokus však nebyl dostatečně silný, a Dubynk zasáhl!
     
    32:19
    Obrana Flyers lehce zaspala, a na levé straně se ocitl ve velké šanci Granlund. Finský forvard zvolil střelu, neboť se Streit velmi rychle blížil. Český brankář situaci ustál, a dokázal kotouč vyrazit!
     
    32:58
    Minnesota rozehrává z vlastního pásma, a míří velmi rychle do útočného pásma!
     
    33:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A z následného útoku se také hostující Minnesota prosazuje, a podruhé v tomto zápase srovnává stav! Mezi kruhy dostal kotouč Thomas Vanek, který nakonec vystřelil. Pokud rakouského forvard Neuvirth vyrazil, nicméně dorážející Porter dostal kotouč na hůl MIKAELA GRANLUNDA, který kotouč dopravil do poloodkryté branky! Asistence: Chris Porter, Thomas Vanek.
    33:16 Mikael GRANLUND - 2:2
     
    33:58
    Minnesota je rázem aktivnějším týmem, a je opět usazená v útočném pásmu. Philadelphia se musí nyní bránit velkému tlaku Wild!
     
    34:36
    Na led se dostala první útočná letka Minnesoty, která si dokázala udělat prostor v útočném pásmu. Kombinace Schroedera a spol. však až tak přesná nebyla, a kotouč skončil ve středním pásmu.
     
    34:52
    Domácí celek se pokoušel jít do protiútoku, nicméně postup Flyers zastavil odpískaný ofsajd. Následuje komerční přestávka!
     
    35:02
    Mark Streit se přihrávkou od vlastní modré pokoušel najít Gagnera, nicméně tomu kotouč přeskočil hokejku, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    35:26
    MacDonald chyboval při rozehrávce, nicméně svou chybu dokázal velmi rychle napravit, a našel Voráčka. Český útočník se pokoušel dostat před Sutera, což se mu povedlo, avšak následně najel pod Dubnyka, a oba skončili na zemi!
     
    35:26
    Jakub Voráček se hned po strážce zvedl, a bude pokračovat ve hře! Devan Dubnyk musel být ošetřen, nicméně by měl být rovněž v pořádku!
     
    35:43
    Domácí celek vyhrál v útočném pásmu vhazování, a kotouč se dostal na modrou čáru, kde byl Radko Gudas. Následnou dobrou ránu českého beka však dokázal Dubynk lapit!
     
    36:06
    VandeVelde dokázal dostat kotouč do pásma, nicméně v něm žádného ze svých spoluhráčů nenašel, a u kotouče je hostující celek.
     
    36:25
    Nino Niederreiter se pokoušel uvolnit na pravé straně, což se mu také povedlo, a následným pasem hledal na opačné straně Haulu. Finský forvard však přihrávku nečekal, a najížděl do jiného prostoru.
     
    36:56
    Minnesota se dokázala usadit v útočném pásmu, a svižnou přihrávku před branku posílal Spurgeon. Hostující bek však nikoho ze svých obránců nenašel.
     
    37:32
    Raffl se pokoušel dlouhým pasem najít v útočném pásmu Couturiera. Kanadský útočník kotouč nedokázal zpracovat, a ten následně přikryl pod lapačku Dubnyk!
     
    37:50
    Teď měl hostující celek opravdu velkou šanci! V útočném pásmu se dostal ke kotouči Spurgeon, který si najel mezi kruhy, a pokoušel se překonat českého brankáře, ten však dokázal zasáhnout!
     
    38:06
    Coutourier najížděl po pravé straně do útočného pásma, a následně se chtěl dostat i před branku. V tom mu však zamezil obránce Suter!
     
    38:38
    Voráček vybojoval kotouč ve středním pásmu, následně našel Couturiera, a ten chtěl vylepšit pozici pro Raffla, avšak ten na kotouč nedosáhl!
     
    39:06
    Gagner zatáhl kotouč za branku Dubnyka, a následnou přihrávkou našel na modré Gostisbehereho, který vyslal pohotovou střelu. Jeho pokus však mířil mimo!
     
    39:45
    Minnesota se ještě pokoušela ohrozit branku Neuvirtha, nicméně pozorná obrana Flyers si dokázala poradit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině jsme viděli celkem tři branky! Hned na začátku prostřední periody se trefil hostující Thomas Vanek, který ideálně tečoval nabídku Spurgeona. Flyers následně převzali iniciativu, a domácím vrátil vedení přesnou trefou Mark Streit! Divočáci se však opět nevzdali, a podařilo se jim srovnat ve 34. minutě zásluhou přesné dorážky Mikaela Granlunda.

    Ve třetí třetině nás tedy ještě čeká dramatická podívaná! Poslední třetina začne přibližně v 2:59.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Minnesota se pokoušela hned na začátku třetí třetiny dostat do kombinace v útočném pásmu, nicméně obrana Flyers si dokázala poradit.
     
    40:37
    To samé platilo i o pár sekund později! Koivu se pokoušel prokličkovat před branku, nicméně pozorný Streit postup finského forvarda zastavil, a poslal kotouč do středního pásma.
     
    41:17
    Simmonds se dokázal pěkně uvolnit u vlastní střídačky, a dokázal dostat kotouč na Gagnera. Domácí kapitán však neměl rychlost, a o kotouč zanedlouho přišel.
     
    41:45
    Gostisbehere si dával s rozehrávkou za vlastní brankou hodně na čas, nicméně nakonec našel přesnou přihrávkou Raffla, a Flyers míří vpřed.
     
    42:17
    Minnesota se dostala do přečíslení, které táhl po pravé straně Thomas Vanek. Rakouský forvard následně podklouzl, a jeho přihrávka nikoho z jeho spoluhráčů nenašla.
     
    42:45
    Mark Streit dobře zapracoval v obraně, dokázal obrat o kotouč Granlunda, a zaváží kotouč za vlastní branku.
     
    43:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácím sice vstup do poslední periody dnešního zápasu sice nevyšel, i tak se však dostávají do vedení! Útočná letka Flyers se dokázala usadit v útočném pásmu, a velký kus práce odvedl za brankou VandeVelde, který vybojoval kotouč, zajel před Dubnyka, a jeho práci dokončil PIERRE BELLEMARE, který skočil "rybičku", a dostal kotouč do branky! Asistence: Chris VandeVelde, Ryan White.
    43:21 Pierre-Edouard BELLEMARE - 3:2
     
    43:49
    Hned po třetí brance Flyers přišla další velká šance domácích! Voráček našel ve středu Raffla, který ještě vylepšil pozici pro Couturiera, jeho střela však mířila těsně vedle!
     
    44:36
    Na druhé polovině hřiště to zkoušel obránce Scandella, jehož ránu zblokoval Niederreiter, který se následně pokoušel zakončit z otočky, nicméně jeho střela byla nepřesná.
     
    45:12
    Wayne Simmonds najížděl vpřed po pravé straně, a poté se ještě pokoušel vylepšit pozici pro Gagnera, k tomu však kotouč neprošel!
     
    45:52
    Mark Streit nastřelil kotouč za branku Dubnyka, nicméně v tomto prostoru se nikdo z hráčů nenacházel, a tak se kotouč dokutálel zpět do středního pásma.
     
    46:25
    Thomas Vanek ve středním pásmu sklepl kotouč do jízdy pro Spurgeona, který najížděl vpřed po pravé straně. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    46:55
    Minnesota velmi ostře napadala svého soupeře ve střední pásmo, ten se sice dostal do středního pásma, avšak hned poté přišla ztráta.
     
    47:04
    Kotouč skončil mimo ledovou plochu, a hra je přerušena. Následuje komerční přestávka!
     
    47:35
    Thomas Vanek zakombinoval na modré se Spurgeonem, a následně dostal kotouč na Granlunda, který pohotově zakončil. Neuvirth byl však na svém místě včas!
     
    47:52
    Domácím teď vůbec nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil po nepřesné přihrávce Gostisbehereho na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před českého brankáře.
     
    48:08
    Simmonds vyrazil společně s Gagnerem do protitúoku, jenže předávka jim nevyšla, a u kotouče jsou opět hostující hráči.
     
    48:18
    Hned po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou čáru, odkud vypálil Radko Gudas. Svižný pokus českého obránce však skončil v lapačce Dubnyka!
     
    48:28
    Hned poté vyslal český bek další střelu, kterou také dokázal Dubnyk zastavit, nicméně mu kotouč vypadl do rohu kluziště, a hra pokračuje!
     
    48:58
    Raffl se pokoušel projít do útočného pásma, nicméně rakouského forvard na levé straně zastavil dobře bránící obránce Spurgeon.
     
    49:35
    Bellemare si narazil kotouč na pravé straně s Gostisbeherem, a následně tvrdě vypálil. Pokus francouzského forvarda však dokázal zastavit Dubnyk!
     
    50:12
    Minnesota je po vedoucí brance svého soupeře pochopitelně aktivnější, nicméně se nemůže dostat do nějaké větší šance, ze které by mohla skórovat.
     
    50:51
    Gagner si na levé straně narazil kotouč s Schennem, a postupoval do útočného pásma. Následně to kanadský útočník zkoušel z ostrého úhlu, avšak branku minul.
     
    51:25
    Jakub Voráček nabral na pravé straně rychlost, a pokoušel se nacpat mezi kruhy. Obránci Minnesoty však postup českého útočníka zastavili!
     
    51:58
    Teď se hostující celek dostal do kombinace v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Scandella. Michal Neuvirth si však jeho pokus pohlídal!
     
    52:28
    Minnesota pokračovala v kombinaci v útočném pásmu, a další střelecký pokus vyslal Scandella. Tentokrát jeho střelu zblokoval do ochranné sítě Read, a následuje komerční přestávka.
     
    52:49
    Spurgeon hledal dlouhou přihrávkou na útočné modro Granlunda, nicméně tomu se nepodařilo kotouč ideálně zpracovat, a ten skončil u Schultze.
     
    53:15
    Minnesota si zahraje přesilovou hru!
     
    53:45
    Jak jsem již avizoval, hostující celek čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Sean Couturier, který za vlastní brankou hákoval, a dostává dvouminutový trest.
     
    53:53
    Philadelphia vyhrála vhazování v útočném pásmu, a Radko Gudas hned poslal kotouč do středního pásma!
     
    54:17
    Radko Gudas se opět dokázal ideálně zorientovat ve vlastním pásmu, dostal se ke kotouči, a posílá jej až k brance Dubnyka!
     
    54:36
    Teď už se však hostující celek dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje!
     
    54:58
    Tak, to byla další paráda českého brankáře! Na pravém křídle se ocitl zcela osamocený Grandlund, před kterým byla odkrytá branka. Michal Neuvirth se však dokázal skvěle přesunout, a střele zabránil!
     
    54:58
    Nakonec to nebyl Neuvirth, nýbrž hokejka obránce MacDonald, která zastavila střelu Granlunda!
     
    55:46
    Philadelphia své oslabení zvládla na jedničku, a navíc se vydala i do protiútoku. Střelu Simmondse však Dubnyk dokázal vyrazit!
    Ten moment, kdy si uvědomíte, proč milujete hokej.

     
    56:21
    Hostující celek se však dokázal usadit v útočném pásmu, a opět nebezpečně kombinuje před brankou českého brankáře!
     
    56:49
    Domácí Flyers vyrazili do protiútoku, který táhl středem hřiště MacDonald. Domácí obránce následně nahodil kotouč na branku, a vybojoval vhazování před brankou Dubnyka!
     
    57:02
    Raffl skvěle napadal v útočném pásmu, nicméně se následně do zakončení nedostal. I tak však dokázal rakouský forvard ušetřil pár cenných sekund!
     
    57:26
    Philadelphia zatím zvládá závěr dnešního zápasu skvěle, a nepouští svého soupeře do vlastního pásma.
     
    57:47
    Na pravou strnau dostal přihrávku Granlund, který následně předal kotouč Niederreiterovi, jehož slabý pokus však dokázal Neuvirth vyrazit!
     
    58:18
    Minnesota se dokázala udržet v útočném pásmu v kombinaci, nicméně žádnou nebezpečnou střelu nevyprodukovala!
     
    58:34
    To je velká chyba hostujícího celku! Minnesota se při snaze dostat se do útočného pásma dopustila zakázaného uvolnění!
     
    58:51
    Domácí celek se dokázal udržet v útočném pásmu, a ušetřil další cenné vteřinky!
     
    59:06
    Radko Gudas se dostal ve vlastním pásmu ke kotouči, a následným obloučkem vyhazuje!
     
    59:22
    Devan Dubnyk na střídačce, a hostující celek to zkouší bez brankáře!
     
    59:29
    Minnesota se dokázala dostat do útočného pásma, nicméně o kotouč přišla. Domácí celek však vyhazuje na zakázané uvolnění, a Wild si berou oddechový čas!
     
    59:46
    Mikael Granlund to zkoušel z hranice pravého kruhu, nicméně jeho rána skončila mimo!
     
    59:57
    Obrovská závar hostujícího celku, a hráči Minnesoty se již radovali z branky, nicméně proti střele jednoho z hráčů Minnesoty vytáhl parádní zákrok Michal Neuvirth!
    59:57 Michal Neuvirth parádním zákrokem zachránil svému týmu vítězství !
     
    59:57
    Paráda českého brankáře! Hlavní rozhodčí právě potvrdil, že puk nepřešel brankovou čáru, a Michal Neuvirth je rázem hrdinou!
     
    Konec zápasu.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Michal Neuvirth (PHI) – dvě obdržené branky, 24 zásahů, úspěšnost zákroků 92,31%
    Radko Gudas (PHI) – 0+0, 5 střel, TOI – 17:39
    Jakub Voráček (PHI) – 0+1, žádná střela, TOI – 18:59

    TŘI HVĚZDY
    1. Pierre Bellemare (PHI) – 1+0
    2. Sam Gagner (PHI) – 1+0
    3. Mikael Granlund (MNS) – 1+0
     
    Dnešní utkání je u konce! Philadelphia Flyers nakonec dokázala udržet vedení v zápase s Minnesotou Wild, a může se radovat z výhry 3:2!

    Do dnešního zápasu vstoupila lépe hostující Minnesota, a obrovskou šanci měl po nečekaném odrazu puku od mantinelu Haula. Neuvirth však předvedl parádní zákrok, a podržel svůj tým i při dalších šancích! Druhá polovina první třetiny vyšla lépe domácím, kteří se úvodní branky dočkali na konci třetiny. Sam Gagner se nejlépe zorientoval před Dubnykem, a poslal Flyers do vedení!

    Ve druhé třetině jsme viděli celkem tři branky! Hned na začátku prostřední periody se trefil hostující Thomas Vanek, který ideálně tečoval nabídku Spurgeona. Flyers následně převzali iniciativu, a domácím vrátil vedení přesnou trefou Mark Streit! Divočáci se však opět nevzdali, a podařilo se jim srovnat ve 34. minutě zásluhou přesné dorážky Mikaela Granlunda.

    Hned na začátku třetí třetiny se dostali Flyers do vedení, když se trefil Pierre Bellemare! Minnesota měla v závěru velký tlak, a málem i vyrovnala, nicméně střelu Coyla dokázal parádním zákrokem zastavit Michal Neuvirth!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (03:42:00)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Gagner (Schenn), 26. Streit (Read, Voráček), 44. Bellemare (VandeVelde, White) – 23. Vanek (Spurgeon, Reilly), 34. Granlund (Porter, Vanek)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit (A), Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds (A), Schenn, Gagner (C) – Voráček, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Reilly – Coyle, Koivu (C), Schroeder – Vanek, Granlund, Porter -Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter

    Rozhodčí: Morton, Meier – Murray, Gibbons
    bahis siteleri