Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 26.02.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Paráda českého brankáře! Hlavní rozhodčí právě potvrdil, že puk nepřešel brankovou čáru, a Michal Neuvirth je rázem hrdinou!
    59:57 Michal Neuvirth parádním zákrokem zachránil svému týmu vítězství !
     
    59:57
    Obrovská závar hostujícího celku, a hráči Minnesoty se již radovali z branky, nicméně proti střele jednoho z hráčů Minnesoty vytáhl parádní zákrok Michal Neuvirth!
     
    59:29
    Minnesota se dokázala dostat do útočného pásma, nicméně o kotouč přišla. Domácí celek však vyhazuje na zakázané uvolnění, a Wild si berou oddechový čas!
     
    59:22
    Devan Dubnyk na střídačce, a hostující celek to zkouší bez brankáře!
     
    58:34
    To je velká chyba hostujícího celku! Minnesota se při snaze dostat se do útočného pásma dopustila zakázaného uvolnění!
     
    54:58
    Nakonec to nebyl Neuvirth, nýbrž hokejka obránce MacDonald, která zastavila střelu Granlunda!
     
    54:58
    Tak, to byla další paráda českého brankáře! Na pravém křídle se ocitl zcela osamocený Grandlund, před kterým byla odkrytá branka. Michal Neuvirth se však dokázal skvěle přesunout, a střele zabránil!
     
    54:36
    Teď už se však hostující celek dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje!
     
    53:45
    Jak jsem již avizoval, hostující celek čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Sean Couturier, který za vlastní brankou hákoval, a dostává dvouminutový trest.
     
    53:15
    Minnesota si zahraje přesilovou hru!
     
    49:35
    Bellemare si narazil kotouč na pravé straně s Gostisbeherem, a následně tvrdě vypálil. Pokus francouzského forvarda však dokázal zastavit Dubnyk!
     
    43:49
    Hned po třetí brance Flyers přišla další velká šance domácích! Voráček našel ve středu Raffla, který ještě vylepšil pozici pro Couturiera, jeho střela však mířila těsně vedle!
    43:21 Pierre-Edouard BELLEMARE - 3:2
     
    43:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácím sice vstup do poslední periody dnešního zápasu sice nevyšel, i tak se však dostávají do vedení! Útočná letka Flyers se dokázala usadit v útočném pásmu, a velký kus práce odvedl za brankou VandeVelde, který vybojoval kotouč, zajel před Dubnyka, a jeho práci dokončil PIERRE BELLEMARE, který skočil "rybičku", a dostal kotouč do branky! Asistence: Chris VandeVelde, Ryan White.
     
    37:50
    Teď měl hostující celek opravdu velkou šanci! V útočném pásmu se dostal ke kotouči Spurgeon, který si najel mezi kruhy, a pokoušel se překonat českého brankáře, ten však dokázal zasáhnout!
     
    35:43
    Domácí celek vyhrál v útočném pásmu vhazování, a kotouč se dostal na modrou čáru, kde byl Radko Gudas. Následnou dobrou ránu českého beka však dokázal Dubynk lapit!
     
    35:26
    Jakub Voráček se hned po strážce zvedl, a bude pokračovat ve hře! Devan Dubnyk musel být ošetřen, nicméně by měl být rovněž v pořádku!
     
    35:26
    MacDonald chyboval při rozehrávce, nicméně svou chybu dokázal velmi rychle napravit, a našel Voráčka. Český útočník se pokoušel dostat před Sutera, což se mu povedlo, avšak následně najel pod Dubnyka, a oba skončili na zemi!
    33:16 Mikael GRANLUND - 2:2
     
    33:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A z následného útoku se také hostující Minnesota prosazuje, a podruhé v tomto zápase srovnává stav! Mezi kruhy dostal kotouč Thomas Vanek, který nakonec vystřelil. Pokud rakouského forvard Neuvirth vyrazil, nicméně dorážející Porter dostal kotouč na hůl MIKAELA GRANLUNDA, který kotouč dopravil do poloodkryté branky! Asistence: Chris Porter, Thomas Vanek.
     
    32:19
    Obrana Flyers lehce zaspala, a na levé straně se ocitl ve velké šanci Granlund. Finský forvard zvolil střelu, neboť se Streit velmi rychle blížil. Český brankář situaci ustál, a dokázal kotouč vyrazit!
     
    30:06
    Devan Dubynk musel předvést své umění proti ostré střele Marka Streita, který pálil z levé strany. Hostující brankář však nakonec situaci zvládl!
    25:46 Mark STREIT - 2:1
     
    25:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak, teď jsem to zakřikl! Flyers se velmi rychle přesunuli do útočného pásma, o což se postaral na pravé straně Matt Read, který našel mezi kruhy MARKA STREITA, ten to zkusil, a jeho střela skončila v brance! Asistence: Matt Read, Jakub Voráček.
     
    23:51
    Úvodní přesilovou hru dnešního zápasu si zahraje také domácí celek! Carter u mantinelu nedovoleně bránil Jakuba Voráčka, a míří na trestnou lavici!
    22:02 Thomas VANEK - 1:1
     
    22:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesotě se druhá přesilová hra v dnešním zápase opravdu vydařila, a také ji hostující hráči využívají! Wild zavřeli svého soupeře v útočném pásmu, a z pravé strany nahodil kotouč před branku Spurgeon. Elitní obránce Wild našel cílenou přihrávkou THOMASE VANEKA, který kotouč ideálně tečoval, a ten skončil v brance! Asistence: Jared Spurgeon, Mike Reilly.
     
    20:56
    Hned na začátku druhé třetiny si hostující celek zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nick Schultz, který si v rohu kluziště nedovoleně přidržel Niederreitera.
    18:45 Sam GAGNER - 1:0
     
    18:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A v samotném závěru první třetiny přichází také úvodní branky dnešního utkání, kterou střílí domácí celek! Do útočného pásma zatáhl kotouč Simmonds, který za brankou předal kotouč Schennovi. Kanadský útočník se bleskově dostal před Dubnyka, kde se nejlépe zorientoval SAM GAGNER, a poslal kotouč za záda brankáře Minnesoty! Asistence: Brayden Schenn.
     
    17:17
    První střelecký pokus při přesilové hře vyslal Granlund, jehož střleu tečoval bruslí Porter. Michal Neuvirth však zareagoval, a kotouč vyrazil!
     
    15:42
    A máme tady první vyloučení v dnešním zápase! Na trestnou lavici míří Mark Streit, který nedovoleně bránil Ryana Cartera. Minnesota tak bude mít výhodu přesilové hry!
     
    14:28
    Další velká šance Flyers, kteří mají obrovská tlak! Od modré to zkoušel obránce Manning, jehož nahození se od mantinelu odrazilo před branku, kde číhal VandeVelde, avšak poslal kotouč do boční sítě!
     
    13:52
    První útočná formace se dokázala udržet v útočném pásmu. Za brankou se uvolnil Simmonds, který branku rychle obkroužil, avšak Dubnyk vyrazil jeho střelu, a zlikvidoval i dorážku Raffla!
     
    12:33
    Druhá útočná formace domácích si prodloužila střídání, a vypracovala si velkou šanci. Aktivní Raffl našel před brankou Jakuba Voráčka, který však branku Dubnyka přestřelil!
     
    07:16
    Ze středního pásma nahodil kotouč na branku Spurgeon, které mířilo mimo. Kotouč se však odrazil od mantinelu nečekaně před branku, což Michal Neuvirth příliš nečekal, nicméně situaci nakonec zvládl, a střelu Hauly nakonec dokázal vyrazit!
     
    04:42
    Na druhé straně měl velkou šanci Wayne Simmonds, ke kterému se dostal kotouč z levé strany od Gagnera. Kanadský forvard šla puk špatně trefil, a Dubnyk dokázal zasáhnout!
     
    04:11
    Nino Niederreiter postupoval do dalšího přečíslení, a tentokrát hledal před brankou Haula, ten se však ke kotouči nedokázal dostat, a branku českého brankáře neohrozil!
     
    00:53
    Minnesota se dokázala velmi rychle dostat z vlastního pásma, a postupovala do přečíslení. Niederreiter dostal hodně prostoru v mezikruží, nicméně jeho svižnou střelu dokázal zlikvidovat Neuvirth!
     
    Hymna je již za námi, a za malou chvilku začínáme!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Gagner (Schenn), 26. Streit (Read, Voráček), 44. Bellemare (VandeVelde, White) – 23. Vanek (Spurgeon, Reilly), 34. Granlund (Porter, Vanek)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit (A), Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds (A), Schenn, Gagner (C) – Voráček, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Reilly – Coyle, Koivu (C), Schroeder – Vanek, Granlund, Porter -Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter

    Rozhodčí: Morton, Meier – Murray, Gibbons
    bahis siteleri