Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 26.02.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:21 Pierre-Edouard BELLEMARE - 3:2
     
    43:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácím sice vstup do poslední periody dnešního zápasu sice nevyšel, i tak se však dostávají do vedení! Útočná letka Flyers se dokázala usadit v útočném pásmu, a velký kus práce odvedl za brankou VandeVelde, který vybojoval kotouč, zajel před Dubnyka, a jeho práci dokončil PIERRE BELLEMARE, který skočil "rybičku", a dostal kotouč do branky! Asistence: Chris VandeVelde, Ryan White.
    33:16 Mikael GRANLUND - 2:2
     
    33:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A z následného útoku se také hostující Minnesota prosazuje, a podruhé v tomto zápase srovnává stav! Mezi kruhy dostal kotouč Thomas Vanek, který nakonec vystřelil. Pokud rakouského forvard Neuvirth vyrazil, nicméně dorážející Porter dostal kotouč na hůl MIKAELA GRANLUNDA, který kotouč dopravil do poloodkryté branky! Asistence: Chris Porter, Thomas Vanek.
    25:46 Mark STREIT - 2:1
     
    25:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak, teď jsem to zakřikl! Flyers se velmi rychle přesunuli do útočného pásma, o což se postaral na pravé straně Matt Read, který našel mezi kruhy MARKA STREITA, ten to zkusil, a jeho střela skončila v brance! Asistence: Matt Read, Jakub Voráček.
    22:02 Thomas VANEK - 1:1
     
    22:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesotě se druhá přesilová hra v dnešním zápase opravdu vydařila, a také ji hostující hráči využívají! Wild zavřeli svého soupeře v útočném pásmu, a z pravé strany nahodil kotouč před branku Spurgeon. Elitní obránce Wild našel cílenou přihrávkou THOMASE VANEKA, který kotouč ideálně tečoval, a ten skončil v brance! Asistence: Jared Spurgeon, Mike Reilly.
    18:45 Sam GAGNER - 1:0
     
    18:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A v samotném závěru první třetiny přichází také úvodní branky dnešního utkání, kterou střílí domácí celek! Do útočného pásma zatáhl kotouč Simmonds, který za brankou předal kotouč Schennovi. Kanadský útočník se bleskově dostal před Dubnyka, kde se nejlépe zorientoval SAM GAGNER, a poslal kotouč za záda brankáře Minnesoty! Asistence: Brayden Schenn.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Gagner (Schenn), 26. Streit (Read, Voráček), 44. Bellemare (VandeVelde, White) – 23. Vanek (Spurgeon, Reilly), 34. Granlund (Porter, Vanek)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit (A), Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds (A), Schenn, Gagner (C) – Voráček, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Reilly – Coyle, Koivu (C), Schroeder – Vanek, Granlund, Porter -Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter

    Rozhodčí: Morton, Meier – Murray, Gibbons
    bahis siteleri