Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
Ottawa Senators
Pátek 26.02.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:30
    Ale teď zase budou muset Canucks dávat pozor u své klece, jelikož Daniel Sedin (VAN) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Naopak pro Senators dobrá šance, jak znovu vyrovnat skóre.
     
    49:09
    Navíc si ještě Vancouver Canucks zahrají přesilovku, protože na dvě minuty za vysokou hokejku musí do boxu trestoměřičů Zack Smith (OTT), jenž bude doufat, že jeho tým neinkasuje.
     
    35:39
    Vylučovat se bude z řad Canucks i Senators a hrát se tak bude dvě minuty ve čtyřech na obou stranách barikády. Dvě minuty dostává hokejista Dion Phaneuf (OTT) a také domácí muž Jake Virtanen (VAN). Phaneuf za krosček, Virtanen za sekání.
     
    31:44
    Tak se přeci jen vylučuje, nakonec si přesilovku zahrají Canucks. Tresty dostávají Zack Smith (OTT), který dostává hned dvojitý trest, z domácích řad musí jít sedět Alexandre Burrows. Oba za hrubost.
     
    22:38
    Dlouho se nepřerušovalo, ale nyní už ano, důvodem je vyloučení na domácí straně. Pro změnu tu tedy máme přesilovku Ottawy, jelikož potrestán je Derek Dorsett (VAN), který se provinil podražením Lazara.
     
    19:11
    První přesilovka v zápase také pro Vancouver Canucks, protože je to hostující muž Erik Karlsson (OTT), kdo se provinil proti pravidlům a fauloval sekáním. Domácí tak mají další možnost na vstřelení gólu.
     
    07:21
    Máme tu první vyloučení utkání, nejedná se ovšem o žádný faulový přestupek, nýbrž o technické provinění se proti pravidlům. Chris Tanev (VAN) dostává dvě minuty za vyhození kotouče mimo hrací plochu a jeho tým čeká oslabení.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Etem (Vey, Bartkowski), 35. Bartkowski (Granlund, Dorsett), 45. Bartkowski (Virtanen, Hamhuis), 51. Virtanen (Horvat, McCann), 60. Etem (Vey, Bartkowski) – 10. Hoffman (Phaneuf, Pageau), 34. Stone (Phaneuf, Pageau), 38. Ryan (Methot)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Sbisa, Biega, Hamhuis, Bartkowski – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Baertschi, Horvat, Virtanen – Etem, Granlund, Vey – Burrows, McCann, Dorsett
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Methot, Karlsson, Phaneuf, Ceci, Wiercioch, Borowiecki – Hoffman, Turris, Stone – Dzingle, Zibanejad, Ryan – Smith, Pageau, Chiasson – Paul, Lazar, Neil

    Rozhodčí: Sutherland, Skilliter – Sharrers, Knorr

    Diváci: 18 570
    bahis siteleri