Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Edmonton Oilers
Pátek 26.02.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Brána Edmontonu je opět prázdná! Cam Talbot je na střídačce.
     
    58:23
    Nail Jakupov se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže jeho střela našla pouze lapačku přesouvajícího se Jonathana Quicka! Brankář Kings ve správný okamžik podržel svůj tým dalším fenomenálním a neopakovatelným zákrokem.
     
    58:10
    Cam Talbot vyrazil na střídačku a Oilers to zkouší v šesti!
     
    56:21
    Dwight King se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, bekhendem se mu ale překonat pozorného Cama Talbota z blízkosti nepodařilo!
    54:10 DWIGHT KING - 2:1
     
    54:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DWIGHT KING se prosazuje a otáčí vývoj zápasu necelých šest minut před koncem na stranu LA Kings!! Jeff Carter z levého křídla nahodil puk od modré čáry před bránu, kde kotouč srazil pod levým betonem ke vzdálenější pravé skvělou tečí Dwight King. Asistence: Jeff Carter, Tyler Toffoli.
     
    52:30
    Drew Doughty tvrdě vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho střela ještě byla tečována, Cam Talbot ale předvedl fantastický reflex a zřejmě levým ramenem puk vyrazil!
     
    51:50
    Anze Kopitar se mezi dvěma protihráči protáhl do zakončení a poté se snažil puk z blízkosti poslat k levé tyči, Cam Talbot ale proti jeho zakončení vymrštil svůj pravý beton!
     
    47:55
    Jeff Carter se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže jeho následná střela po ledě zamířila vedle pravé tyče!
    45:27 Jeff CARTER - 1:1
     
    45:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER střílí gól a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Jeff Carter si před bránou parádně potáhl puk k levé tyči a poté bekhendem vypálil, Cam Talbot předvedl skvělý zákrok, jenže kotouč pod jeho tělem proklouzal k brankové čáře a Jeff Carter ho dorazil do brány. Asistence: Tyler Toffoli, Dwight King.
     
    43:49
    Taylor Hall napřáhl v blízkosti levé tyče k prudké střele, Jonathan Quick ale jeho následnou střelu hrudí vyrazil mimo!
     
    42:43
    Anze Kopitar na pravém křídle přenechal puk pěknou zadovkou najíždějícímu Dustinovi Brownovi, který mířil přesně do pravého horního rohu brány, Cam Talbot ale vytáhl úžasný semafor a ukryl kotouč v lapačce!
     
    39:59
    Kings odvolali brankáře a tři sekundy před koncem zkusili ihned po vhazování vystřelit, což se jim podařilo, Cam Talbot se ale jako káča roztočil na brankové čáře a jejich střelu zastavil!
    38:55 Zack KASSIAN - 0:1
     
    38:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    ZACK KASSIAN střílí gól a posílá Oilers v závěru druhé třetiny do vedení!! Zack Kassian na vrcholu levého kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté napřáhl ke střele zápěstím, po které se puk od pravého betonu Jonathana Quicka odrazil k levé tyči a pod horní tyč. Asistence: Taylor Hall, Leon Draisaitl.
     
    34:26
    Connor McDavid spálil stoprocentní šanci! Cam Talbot nejprve vyrazil střelu Kings lapačkou a hosté poté vyrazili do rychlého protiútoku, po kterém u levé tyče mohl uklízet puk do prázdné brány Connor McDavid, jenže trefil pouze ležícího Jonathana Quicka, který vytáhl spektakulární zákrok.
     
    32:56
    Nail Jakupov pálil z pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, Jonathan Quick ale proti jeho střele vymrštil svůj levý beton!
     
    23:36
    Connor McDavid se ocitl před bránou po přihrávce Brandona Davidsona v obrovské šanci a bekhendovým blafákem se snažil u pravé tyče poslat puk mezi betony Jonathana Quicka, což se mu málem podařilo, brankář Kings ale rychle zareagoval a lapačkou zabránil v cestě puku za jeho záda!
     
    19:23
    Dwight King na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté se střelou po ledě snažil zamířit mezi betony Cama Talbota, ten ale jeho pokus vyrazil a Tyler Toffoli se vzápětí u pravé tyče k dorážce nedostal!
     
    15:46
    Jeff Carter se snažil z levého křídla zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže Cam Talbot vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    15:18
    Oilers se ocitli u pravé tyče ve velké šanci a mohli puk uklízet do prázdné brány, jenže Taylorovi Hallovi se svezl kotouč po čepeli hole a jeho následná střela zamířila mimo!
     
    10:40
    Jujhar Khaira (EDM) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    07:31
    Matt Hendricks se z ničeho nic ocitl u levé tyče v obrovské šanci a bekhendem se snažil zamířit mezi betony Jonathana Quicka, ten ale vytáhl fantastický zákrok a podržel Kings na trůnu!
     
    01:52
    Kings zablokovali střelu Andreje Sekery od modré čáry a Jeff Carter se dostal do samostatného úniku, který chtěl po překřížení útočného pásma u levé tyče vyšperkovat zpětnou přihrávkou na Tylera Toffoliho, který by puk uklízel do prázdné brány, jenže jejich akci překazil právě Andrej Sekera, který předvedl fantastický bekčeking!
     
    00:39
    Jake Muzzin (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    00:38
    Connor McDavid se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže než tak stačil učinit, tak jeden z domácích hráčů posunul bránu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Carter (Toffoli, King), 55. King (Carter, Toffoli) – 39. Kassian (Hall, Draisaitl)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, McBain – Lucic, Kopitar (A), Brown (C) – King, Carter (A), Toffoli – Pearson, Lecavalier, Lewis – Clifford, Shore, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Sekera, Clendening, Nurse, Fayne, Oesterle, Davidson – Pouliot, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Kassian – Hendricks (A), Letestu, Korpikoski – Jakupov, Lander, Purcell. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Dan O'Rourke – Brad Lazarowich, Derek Nansen

    Diváci: 18230
    bahis siteleri