New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
New York Rangers
Sobota 27.02.2016, 22:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 Kevin KLEIN - 2:3
     
    57:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! V Dallasu se dnes večer dějí neskutečné věci a tohle je další z nich! Moc dlouho si muži v zelených dresech vyrovnaného stavu neužili, jelikož Jezdci zabrali a po svém dalším přechodu du útočného pásma si berou vedení zpět na své hole. Celou akci řídili Newyorčané ze strany na stranu, až nakonec puk skončil na hokejce muže jménem KEVIN KLEIN, jenž poslal puk do sítě Kariho Lehtonena. A zaskočená aréna v Texasu znovu rozesmutnělá. Tomu se tedy říká hokej nahoru a zase dolů. Co všechno dnes ještě uvidíme? Asistence: Derek Stepan, Jesper Fast.
    55:59 Valerij NIČUSKIN - 2:2
     
    55:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Skoro se zdálo, že vyrovnávací branka Dallasu prostě musela přijít, protože Rangers už příliš dlouho svého soupeře v zelených trikotech nechali hrát kolem své branky. Jedna šance za druhou, kterou v posledních minutách produkovali na zařízení Henrika Lunqvista muži z Texasu. A nakonec se přeci jen prosazují a vyrovnávají skóre zhruba čtyři minuty před koncem základní hrací doby. Pořádnou pecku na klec Rangers vyslal VALERIJ NIČUŠKIN, který rozradostnil arénu v Dallasu. Pěkná trefa domácích. Asistence: Colton Sceviour, John Klingberg.
    48:26 Ryan MCDONAGH - 1:2
     
    48:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Stačila po dlouhé době jen jedna lepší akce New York Rangers a hosté z toho hned těží vedoucí branku, která může být pro příští vývoj utkání hodně důležitá. Klíčovou postavou tohoto střídání byl bezpochyby RYAN MCDONAGH, který pomáhal spoluhráčům se získáním kotouče v útočné třetině. A nakonec on sám je označen za autora druhé hostující branky, jelikož právě od jeho hole se pryž podivuhodným způsobem odrazila za Kariho Lehtonena, jenž takový odraz očividně nečekal. Poměrně zajímavý gól, ale v tuto chvíli pro Jezdce hodně znamená. Uvidíme, co s tím Dallas provede. Asistence: Oscar Lindberg, Viktor Stalberg.
    29:08 Colton SCEVIOUR - 1:1
     
    29:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostujícímu mančaftu ale vedení příliš dlouho nevydrželo, protože také domácí Dallas Stars ukazují, jak silní jsou směrem do útoku a poměrně rychle po svém inkasování vyrovnávají skóre na kostce v domácí hale. Henrik Lundqvist sice poměrně v pohodě dokázal pokrýt první pokusy, ale na dorážky dalších hokejistů v zelených trikotech už nestačil. Odražený kotouč právě od Lundqvista dostal na svou hokejku COLTON SCEVIOUR, jenž jej v pohodě poslal za soupeřova gólmana. Budeme tedy sledovat zápas s vyrovnaným skóre a mnohem napínavějším dějem. Asistence: Tyler Seguin, Radek Faksa.
    24:38 Chris KREIDER - 0:1
     
    24:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tomuto se říká opravdu hodně rychle využitá přesilová hra! Jediné vhazování a jediná střela stačila New York Rangers na to, aby využili nabídku soupeře na hru o jednoho hráče v poli navíc. Krásně vyhrané vhazování nemohli hokejisté v bílých trikotech snad ani využít lépe. Kus černé gumy po buly přicestoval přímo na hokejku CHRISE KREIDERA, jenž propálil úplně vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Kariho Lehtonena. Hodně pěkná branka a jsou to tedy hráči Dallas Stars, kdo bude muset dotahovat ztrátu jednoho zásahu. Asistence: Keith Yandle, Derick Brassard.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 30. Sceviour (Seguin, Faksa), 56. Ničuskin (Sceviour, Klingberg) – 25. Kreider (Yandle, Brassard), 49. McDonagh (Lindberg, Stalberg), 58. Klein (Stepan, Fast)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Oleksiak, Jordie Benn – Jamie Benn, Seguin, Ničuškin – Janmark, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Sharp – Fiddler, Faksa, Sceviour
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Girardi, Staal, Boyle, Yandle, Klein – Kreider, Stepan, Zuccarello – Miller, Brassard, Fast – Lindberg, Hayes, Stalberg – Glass, Moore, Hrivík

    Rozhodčí: Lee, Charron – Nansen, Berg

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri