Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | FC Košice – Bardejov 4:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Prešov 0:4 (kon.)
Dunajská Lužná – Nitra 0:1 (kon.) | Pohronie – Sereď 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:0 (zruš.)
konec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:0 (2:0)
Nové Mesto nad Váhom
sk Neděle 06.03.2016, 10:30 • Štadión v Prievoze, Bratislava • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Je rozhodnuté, tri body ostanú v Bratislave! Hostia prepadli pri bránení, Lády už šiel z pravej strany sám na Belica, predsa len však akciu vyšperkoval prihrávkou na stred SIMONOVI TICHÉMU, ktorý s prehľadom zakončil do odkrytej brány!
    Asistencia: František Lády
     
    33
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Tak to je neuveriteľné, Slovan ešte priamo z hry ani nevystrelil na bránu a napriek tomu vedie 2:0! Malý centroval z rohového kopu, lopta doletela do stredu šestnástky, kde stál nešťastný obranca hostí, zrejme to bol MICHAL RANKO, od ktorého sa lopta doslova odrazila pre Belica nechytateľne k ľavej žrdi! Veľmi kuriózny okamih, belasí vedú o dva góly.
     
    26
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí otvárajú skóre z pokutového kopu! Po faule na Kopičára mali domáci výhodu penalty a naložili s ňou úspešne. K exekúcii sa postavil kapitán PATRIK SABO a vystrelil po zemi k pravej žrdi. Belic vystihol stranu a na loptu si takmer siahol, napokon prešla popod ním až do siete!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 26. Sabo (pen.), 33. Ranko (vla.), 84. Tichý (Lády)

    Karty:   42. Šefčík (SBB) – 75. M. Šebek (NMV)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Hrubeš – Kotula, Adilehou, Laczkó, Kurčík – Malý, Šefčík – Kele, Sabo, Kopičár – Oršula (46. Lády)
    Náhradníci: Valašík (NB), Majerčák, Miklós, Petreje, Tichý, Lády

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Egri, Lopušan (46. Kurtin), Šupka, Ranko – Labuda (46. Jastráb), Živčic, Jurica, Vlado – L. Šebek, M. Šebek
    Náhradníci: Druxa (NB), Rapavý, Kurtin, Jastráb, Vávra

    Rozhodčí: Marsal – Mókoš, Galo

    Diváci: 110
    bahis siteleri