Srbsko – Čína 3:0 (kon.) | Nizozemsko – Belgie 6:2 (kon.) | Španělsko – Island 5:2 (kon.)
konec
Nizozemsko
6:2 (3:0, 1:1, 2:1)
Belgie
Pátek 15.04.2016, 16:30 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:46 Ben VERCAMMEN - 6:2
     
    53:46
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie se dočkala dalšího úspěchu! Rychlou akci Belgie zakončil BEN VERCAMMEN, jež se natlačil před branku a se štěstím propálil Idzengu! Asistence: Emiel Goris.
    48:39 Julian van LIJDEN - 6:1
     
    48:39
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A užívají si jej se vší parádou! Nizozemsko totiž zvyšuje už na 6:1! Další přesilovkou trefu obstaral přesnou tečí JULIAN VAN LIJDEN! Asistence: Alan van Bentem, Nardo Nagtzaam.
    44:27 Ronald WURM - 5:1
     
    44:27
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko opět zvyšuje svůj náskok! RONALD WURM si našel prostor k zakončení a svižnou střelou prostřelil bezmocného Jansena! Asistence: Alan van Bentem.
    37:21 Andy KOLODZIEJCZYK - 4:1
     
    37:21
    Belgie právě vstřelila branku!
    Také Belgie se přeci jen dočkala vstřelené branky! Belgičané se na malou chvíli usadili v útočném pásmu a rána ANDYHO KOLODZIEJCZYKA skončila za zády nizozemského brankáře! Asistence: Vadim Gyesbreghs, Brent van Rooy.
    32:41 Julian van LIJDEN - 4:0
     
    32:41
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko přidává další branku! V době, kdy jeden z Holanďanů zůstal ležet v útočném pásmu, si JULIAN VAN LIJDEN vzal puk mezi kruhy, pohrál si s brankářem a zasunul kotouč k bližší tyči! Bez asistence.
    15:27 Joye OOSTERVELD - 3:0
     
    15:27
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko zvyšuje už na 3:0! S první střelou si ještě brankář Jansen ve spolupráci s obranou poradil, jenže JOYE OOSTERVELD dojel odražený puk a střelou z otočky vymetl horní roh! Asistence: Erik Tummers, Boet van Gestel.
    12:04 Raphael Joly - 2:0
     
    12:04
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko zvyšuje stav na 2:0! Nizozemci si vyměnili puk za brankou a RAPHAEL JOLY si sjel na brankoviště, odkud už neměl problém procedit puk za Jansenova záda! Asistence: Kevin Bruijsten, Jeffrey Melissant.
    04:43 Ronald WURM - 1:0
     
    04:43
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko využívá přesilovou hru 5 na 3 a ujímá se vedení! Holanďané zamkli Belgii před její brankou a RONALD WURM dokázal jako první propálit brankáře Jansena! Asistence: Nardo Nagtzaam, Alan van Bentem.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Wurm (Nagtzaam, van Bentem), 13. Joly (Bruijsten, Melissant), 16. Oosterveld (Tummers, van Gestel), 33. van Lijden, 45. Wurm (van Bentem), 49. van Lijden (van Bentem, Nagtzaam) – 38. A. Kolodziejczyk (Gyesbreghs, van Rooy), 54. Vercammen (Goris)


    Nizozemsko: Idzenga (Leeuwesteijn) – Smid, Hoekstra, Tummers (A), van Gestel, van der Voosen, Vols – Bruijsten (C), Joly (A), Melissant – Nagtzaam, Wurm, van Bentem – Oosterveld, Marx, van Lijden – Verschuren, Hermens, Kick – van Nes
    Belgie: Jansen (Prodi) – Gyesbreghs (A), Thurura, Distate, Paulus (C), Fransen, van Rooy – Vercammen, B. Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, de Smet, Bremer – Goris, Dewin, van Noten – Henry, Kolyasnikov, A. Kolodziejczyk

    Rozhodčí: Oskirko – Yletyinen, Zinčenko

    Diváci: 250
    bahis siteleri