CSKA Moskva – Magnitogorsk 1:2 (po pr.)
po prodl.
CSKA Moskva
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1) Stav série: 2:3
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 15.04.2016, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall, Moskva • Play-off KHL • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy za námi a nakonec ho pro sebe doslova urvali hosté, kteří vytěžili z mála šancí více gólů, než CSKA z plejády příležitostí. Ovšem hokej se hraje na góly a jak to tak už bývá, hosté budou i přes horší předvedenou hru spokojenější – v prodloužení, které bylo vedeno celkem opatrně, se totiž jako jediný do listiny střelců zapsal Sergej Mozjakin, který dvěma góly celý zápas rozhodl. Metallurg tak jde v sérii do vedení 3:2 a doma bude moci slavit titul!

    Na závěr je nutno podotknout, že vidět byl i Jan Kovář, který zakončil zápas s bilancí 0+2 a podílel se tedy na obou gólech svého celku.

    Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný víkend. (21:28:54)
     
    Konec zápasu.
    65:09 Sergej MOZJAKIN - 1:2
     
    65:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je nevídané a naprosto neskutečné, jak si dokázali domácí prohrát celý zápas a přijít o duel, který měli vyhrát! Metallurg totiž vytěžil z minima maximum a dává gól do Sorokinovy sítě, čímž rozhoduje zápas! Do protiútoku vyrazil najednou vlastně celý hostující tým a ono to vyšlo – SERGEJ MOZJAKIN sice napoprvé nedokázal puk dotlačit do brány přes bloky, ale poté, když dostal druhou šanci, tak z úhlu vymetl horní roh domácí klece! Asistence: Jan Kovář.
     
    64:13
    Je to pro Moskvany těžké, protože se jejich soupeři hned vrhají do střel a brání v tuhém a hlubokém bloku, takže se zatím Rudoarmějci do šance nedostali.
     
    63:21
    Chvíli se hrálo i za bránou domácích, ale nakonec dokázal puk vyvést daleko od brány Andronov – měl toho ale už dost, tak ho jen odevzdal a odešel střídat.
     
    62:25
    Ale teď by na zemi opět včas pozorný Košečkin, který nedělal hlavu se zákrokem a prostě puk vykopl betonem pryč.
     
    61:27
    Stále se hraje v okolí brány Metallurgu, který snad ještě nenavštívil útočnou třetinu, armádní klub z Moskvy je výrazně lepší a snaží se to konečně rozseknout.
     
    60:57
    Zatím je podle očekávání lepší domácí celek, uvidíme, jestli se Magnitogorsk dostane do nějaké akce nebo bude jenom čekat na chybu CSKA.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Uvidíme tedy prodloužení – to už je jisté! Domácí sice šli do vedení po trefě Ljubimova, ovšem to jim dlouho nevydrželo, když dokázal srovnat Mozjakin hezkou střelou zápěstím. Nakonec ještě mohl domácí poslat do euforie Ljubimov, ale nedal správně nařízený samostatný nájezd, takže uvidíme prodloužení, které může dopadnout opravdu jakkoliv!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:15
    Hosté už spíše vážně jen drží puk a čekají, co přijde – doufají, že v prodloužení přijde nějaké okénko, díky kterému vyhrají.
    58:30 Ljubimov nedal trestné střílení.
     
    58:30
    Roman Ljubimov měl možnost dát druhý gól v zápase, ovšem jeho únik na Košečkina byl celkem čitelný a gólman Metallurgu mu přehradil cestu a zamezil puk dorazit do branky!
     
    58:30
    Je tu trestné střílení pro domácí celek!
     
    58:30
    Na brankové čáře se položil za už překonaného Košečkina na zem Antipin a puk zastavil rukou na čáře (nebo za ní?) a donutil tak sudí jednat! Buď přijde trest nebo bude branka uznána, to není jisté.
     
    57:41
    CSKA ale nakonec celou přesilovku spíše překombinovalo a místo střelby ze všech pozic hledalo až moc dlouho tu nejlepší, takže hosté se nakonec dokázali ubránit.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje finálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

     
    56:50
    Domácí mají velký tlak, ale zatím z toho nic není – protože Košečkin chytá skvěle a všechny střely zatím dokázal zastavit.
     
    55:39
    Vyloučen je český centr Tomáš Filippi, který si podržel svého soupeře a posílá tak CSKA do přesilovky.
     
    55:19
    CSKA pokračuje tam, kde skončilo, takže se snaží dostat před bránu co nejrychleji a pokud možno získat svoje vedení ihned zpátky.
    54:25 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    54:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovský šok pro všechny přítomné a i pro mne! Hosté z ničeho nic srovnávají běh zápasu! K puku se dostal v levém kruhu SERGEJ MOZJAKIN, který neměl vůbec žádnou podporu a musel to tak vzít na sebe, což vyšlo dokonale – svoji bombou zápěstím nedal natahujícímu se Sorokinovi šanci! Asistence: Alexej Bereglazov, Jan Kovář.
     
    53:12
    Zápas už se blíží ke konci a moc času tedy hostům nezbývá, oni ovšem vůbec neútočí a jen čekají na to, s čím přijde jejich dnešní sok.
     
    52:09
    Na ledě to stále jiskří a dva kohouti se do sebe zase pustili, takže je od sebe musel dostat až sudí – nakonec se bude hrát po prodlevě dál.
     
    51:17
    Zatím si armádní celek drží v pohodě své vedení a dokonce je aktivnější, takže to vypadá, že Metallurg se bude spoléhat asi až na nějaký závěrečný tlak – protože na víc momentálně nemá.
     
    50:05
    Před bránu se pořádně natlačil Žarkov a vypadalo to, že z toho bude nebezpečí, nakonec ale ani Pihlstrom nedokázal puk protlačit za záda pozorného Košečkina.
     
    49:01
    Zápas se teď hraje hlavně ve středním pásmu – protože domácí se nikam neženou a spíše se soustředí na obranu a Magnitogorsk? Ten má více problémů sám se sebou.
     
    47:54
    Vlastně ani k této přesilovce co podotknout, protože domácí ji odbránili excelentně a hosté vůbec nic neměli, takže už je konec a CSKA stále drží klíčové vedení.
     
    45:55
    Ivan Tělegin ale dělá svému týmu problémy, protože zahrál hokejkou do obličeje Osipova a je tak vyloučen za hru vysokou holí.
    44:28 Roman LJUBIMOV - 1:0
     
    44:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak je to nakonec tady a my vidíme první branku zápasu, která může být vzhledem k jeho průběhu také rozhodující! Domácí rozjeli krásnou akci, na konci které nahrával Kutuzov ROMANU LJUBIMOVOVI, který dokázal střelou na bližší tyč propálit proti této tvrdé střele bezmocného Košečkina. Asistence: Alexander Kutuzov, Bogdan Kiselevič.
     
    43:35
    CSKA tlačí už od začátku třetiny a její tlak nepolevuje, ovšem zatím se Magnitogorsk drží a vypadá to, že bude chtít dotáhnout zápas do prodloužení.
     
    42:22
    Alexander Semin oslabí svůj tým, protože si jde odpykat trest za držení hole.
     
    41:25
    Stále je tu tlak domácích, který ale zatím branku nepřinesl – hosté neuvěřitelně obětavě padají do střel a navíc je Košečkin velice jistý.
     
    40:39
    Rudoarmějci se snaží hned jít dopředu a ohrozit bránu Metallurgu, ovšem zatím se dostal Radulov pouze za bránu, kde bojuje o puk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhou třetinu tak máme za sebou a domácí v ní už byli o něco lepší, ovšem ani teď gól nedali a my se tak musíme spokojit pouze s několika šancemi, které tento zápas viděl. I Magnitogorsk měl několik dobrých pokusů, Sorokin je ale asi nejlepší brankář letošního play-off a dnes to opět dokazuje – ovšem Košečkin mu zvláště zákrokem na konci periody zdatně sekunduje.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Ještě minulou sezonu působil mladý Ilja Sorokin v Novokuzněcku, dnes je ruský reprezentant jedničkou CSKA!

     
    39:43
    Před bránou hostů se opět strhla velká mela, když se k zakončení dostal Da Costa, ovšem jeho pokus dokázal akrobaticky vyrazit skvělým zákrokem Košečkin!
     
    38:40
    Přesilovka hostů pomalu ale jistě končí, takže opět mohou hráči CSKA vyrovnat hru a pokusit se překvapit Metallurg.
     
    37:13
    Rusko – tak bych shrnul to, co se stalo teď před bránou Metallurgu. Je neuvěřitelné, jak málo stačí k bitce, ale ta tady už regulérně přišla po malém navezení se útočníka do brankoviště. Nakonec vyloučení nevidíme.
     
    36:40
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Zajcev – 2 min., nesportovní chování).
     
    36:25
    Ani teď to nevyšlo, když byli hráči CSKA zablokováni v postupu vpřed a nakonec to dopadlo tak, že puk skončil zcela neškodně u Košečkina.
     
    35:29
    Stále se více s pukem potkávají domácí a snaží se něco vymyslet, ovšem Metallurg je velice dobře organizovaný.
     
    34:22
    Trochu jsem to zakřikl, protože na ledě se toho mnoho neděje a naopak se hra přesunula více do středního pásma. Teď se snaží za bránou něco vybojovat Magnitogorsk.
     
    32:29
    Zápas už nabírá větší tempo a byť jsme za jeho polovinou, na branku stále čekáme marně. Bude ta druhá polovina bohatší na góly? Zatím v ní mají navrch domácí.
     
    31:35
    CSKA přeci jen převzalo tu pomyslnou dirigentskou taktovku a snaží se hrát daleko více s pukem, ovšem přišlo zakázané uvolnění.
     
    30:19
    Krásný zákrok Sorokina! Ten před sebou měl ze strany zcela volného Zaripova, ale dokázal jeho ránu zázračně skrýt do lapačky!
     
    29:58
    Tohle je Rusko – prostě se nic neobejde bez strkanice. Opět se po mele před bránou do sebe pustilo několik hráčů, ale obejdeme se bez dalšího vylučování.
     
    29:08
    Přesilovka domácím zatím žádné trable nepřinesla a Magnitogorsk ji neumí využít, spíše se musí soustředit na to, aby udržel pásmo.
     
    27:57
    Vyloučen je hráč domácího celku, kterým je Geoff Platt a hosté tak jdou do přesilovky – Platt si pomohl podražením.
     
    27:21
    Do dobré šance se opět hnali hosté, kteří se dostali po straně do přečíslení, ten pas ale byl zlý a skončil pouze na hokejce bránícího hráče.
     
    26:19
    Ani teď to nevyšlo a hosté tak nevyužili další nepřesnosti v rozehrávce CSKA – puk skončil po pokusu o pas pouze za bránou.
     
    25:21
    Na ledě se toho mnoho neděje – teď se snažil dopředu dostat moskevský celek a dostal se do brankoviště, brána byla ovšem posunuta a hra je tak přerušena.
     
    23:19
    Teď se nějakou dobu hrálo za bránou CSKA, střela od modré od Berezgalova ale byla sice tvrdá, mířila ovšem pouze do mantinelu za bránou.
     
    22:15
    Stále pokračujeme ve hře z první třetiny, oba celky se střídají v držení puku a více se soustředí na dohrávání soubojů. Puk opět v pohodě pokryl Sorokin.
     
    21:18
    Před bránou Metallurgu se strhla menší mela, ale to už bylo vše v době, kdy měl Košečkin puk ve své moci a tak to bylo vše, jak už to v Rusku bývá, zcela zbytečné a navíc.
     
    20:40
    Za bránou tvrdě bojoval Radulov, který ovšem proti přesile protihráčů o puk přišel a následně se ke střele nedostal ani nikdo z jeho kolegů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prví třetina je tak za námi a nedá se říci, kdo je lepší. Hosté měli puk ze začátku častěji v držení, ale žádnou vyloženou šanci z toho neměli. CSKA mělo také spíše náznaky, také ve výsledku obranu Metallurgu nepřekonalo, takže můžeme říci, že převládá taktika nad hokejem samotným. Uvidíme, co přinese třetina další.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    Úvodní čtyři duely nabídly velmi vyhrocené souboje. Jak tomu bude dnes?

     
    19:48
    Na konci třetiny ještě měl velkou šanci Radulov, který si najel do mezikruží, ale nakonec promáchl a bránu tak neohrozil!
     
    19:02
    Další střela v podání Andronova pouze prolétla okolo tyče Koeščkinovy brány, takže se dopředu mohou hnát hosté.
     
    18:03
    Po skončení přesilovky se hraje opět před bránou hostů, ale vypadá to, že tuto třetinu gól neuvidíme – byla na můj vkus možná až moc opatrná.
     
    16:45
    Velkou šanci teď měli hosté, když se sám před bránou ocitl z ničeho nic Kovář, ale český útočník pouze trefil Sorokina! Strkanice, která se pak strhla v brankovišti, už byla navíc.
     
    15:38
    Hosté tak u hrají v početní výhodě a snaží se dostat dopředu, zatím se ale zasekli ve středním pásmu a nemohou překonat ten vysunutý blok armádního celku.
     
    14:51
    Síly na ledě se ale vyrovnají – protože za CSKA je vyloučen Petrov, který si v souboji se soupeřem až moc pomáhal rukama.
     
    13:59
    CSKA je od samého úvodu přesilovky ve velkém tlaku, zatím ale pokusy tohoto celku míří velice často pouze mimo.
     
    13:20
    Je tu první vyloučení – to má na svědomí Wojtěk Wolski, si u mantinelu počínal trochu nešikovně a svojí hokejkou podraziol Radulova.
     
    12:19
    Hra je opět přerušena a nutno říci, že hokej je hodně takticky svázaný a my tak nevidíme žádnou nevázanou bitvu, ve které by si oba týmy přijely zahrát "pouze" hokej.
     
    11:53
    Tentokrát to Metallurg už trochu přehnal se snahou o rychlý přechod dopředu a přihrávka byla moc prudká – píská se tedy zakázané uvolnění.
     
    10:39
    Teď se dostal do velkého tlaku Magnitogorsk, ovšem ani ze série střel nepřišlá žádná, která by Sorokina nějak rozhodila – všechny z nich ruský gólman v pohodě pokryl.
     
    09:49
    Další z dlouhých nahození, které jsou dnes tak často k vidění, skončilo pouze v náruči Košečkina a domácí tedy mají bully v útočném pásmu.
     
    09:06
    Hraje se drtivou většinu času ve středním pásmu a o něco lepší jsou asi hosté – ovšem ani oni se nedokáží dostat do výrazného tlaku.
     
    07:51
    Nahození na Sorokinovu bránu nedostihl žádný z hráčů Metallurgu, takže se nic nekonalo – naopak dopředu šli hráči Moskvy, ale ani oni se nedostali k zakončení.
     
    06:59
    Hra se opět přesunula před bránu CSKA, ovšem hosté nedokázali z akce vytěžit nic víc, než vhazování po levé ruce gólmana Sorokina.
     
    06:25
    Do velké šance se dostal na jedné straně Mozjakin, který ale po objetí obránců pálil z úhlu pouze do Sorokina! CSKA ihned odpovědělo kontrem, po kterém Radulov vyzval Zajceva, domácí obránce ale z pravého kruhu pouze vyprášil betony Košečkina!
     
    05:37
    Hra se opět uklidnila, ale armádní celek se nemůže dostat do tlaku, protože hosté hrají s pukem a hru tak značně zpomalují.
     
    04:45
    Opět se dopředu dostal celkem aktivní celek hostů – Magnitogorsk ale nakonec puk do brány nedotlačil a zblokovanou střelu v pohodě sebral Sorokin, který zatím mnoho práce neměl.
     
    03:48
    Hraje se už pořádně dlouho bez přerušení a oba týmy už za tu dobu několikrát vystřídaly – ovšem hra je rozháraná a stále tak čekáme na šanci.
     
    02:55
    Ani teď to CSKA nevyšlo, protože ten útok po straně byl příliš čitelný a nakonec tak Žarkov pouze odevzdal puk připravené obraně.
     
    01:50
    Zatím sledujeme zajímavý zápas, kde se hra přelévá ze strany na stranu, ovšem ani jeden z týmů se nedokáže dostat do přečíslení.
     
    01:19
    Mettalurg poněkud zklidnil hru a teď držel puk celkem dlouhý časový úsek, nakonec ovšem nic nevymyslel a musel vrátit zpět za bránu.
     
    00:45
    Zápas začali velice aktivní domácí, konkrétně jejich první lajna – dopředu se dostal Radulov, ale jeho střelu na bližší tyč dokázal Košečkin pokrýt.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je už připraveno k začátku, užili jsme si už i sborově zpívanou ruskou hymnu a vše tak může začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Zajcev (A), Kotuzov, Pivcakin, Sergejev, Panin, Ožiganov – Radulov (A), Da Costa, Platt – Žarkov, Andronov, Pihlstrom – Hjalmarsson, Junkov, Ljubimov – Petrov, Stoljarov, Košelev

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov (A), Berezgalov, Lee, Tereščenko, Chabarov, Osipov, Železkov – Zaripov (A), Kovář, Mozjakin (C) – Wolski, Osala, Kosov – Semin, Filippi, Potěchin – Timkin, Kaletkin, Platonov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Eduard Odins – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin.
     
    Finálové zápasy

    Finálové utkání zatím nabízejí hodně dramatické souboje! V prvním souboji na ledě CSKA sice Metallurg rychle vedl, avšak moskevský celek poté přeřadil na vyšší rychlostní stupenň a zvítězil 5:1!

    Druhý zápas už přinesl pravý vyhrocený souboj s dramatickým průběhem do poslední sekundy! Na rozdíl od prvního souboje šlo do vedení CSKA, ale hosté ve druhé třetině vyrovnali a chvíli po přestávce rozhodl o vítězství Magnitogorsku Alexej Bereglazov! CSKA tedy ve druhém souboji padlo 1:2!

    Bod za výhru na ledě soupeře si však připsalo rovněž CSKA! Na první branku se čekalo až na konec druhé třetiny, kdy šli do vedení domácí. CSKA však v průběhu tří minut otočilo skóre, avšak Jan Kovář poslal v poslední minutě do prodloužení! Rozhodující branku vstřelil v čase 78:12 Stephane Da Costa a CSKA se po výhře 3:2 v prodloužení dostalo do vedení 2:1 na zápasy!

    V posledním zápase to už už vypadlo, že branku za celý zápas neuvidíme a půjdeme do prodloužení, nakonec se ale prosadil ve 48. minutě český forvard Tomáš Filippi, takže Magnitogorsk sérii po nejtěsnější možné výhře srovnal na 2:2!
     
    Československá stopa

    Z českých a slovenských hokejistů se finále Kontinentální hokejové ligy účastní pouze Jan Kovář a Tomáš Filippi! Opora Metallurgu v první formaci společně s kapitánem Mozjakinem a Zaripovem táhne Magnitogorsk k výšinám! Devatenáct bodů ve dvaceti zápasech? Vskutku povedená bilance!

    Jan Kovář (MET) – 20 zápasů, 19 bodů (7+12)
    Tomáš Filippi (MET) – 20 zápasů, 9 bodů (5+4)
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Magnitogorsk se při své pouti do závěrečné série letošního ročníku Kontinentální hokejové ligy prokousal přes play-off bez větších problémů. V prvním kole se v souboji bratří Kovářů střetl s Jekatěrinburgem. Celek Jana Kováře nakonec přešel přes Jekatěrinburg po výsledku 4:2 na zápasy! V dalším kole čekal na tým Jana Kováře další Čech. Magnitogorsk však přehrál Salákův Novosibirsk 4:1 na zápasy a zajistil si postup do finále. Ve finále konference pak Metallurg změřil síly s dobře hrající Ufou. Magnitogorsk však znovu odehrál skvělou sérii a výsledkem 4:1 si zajistil vstupenku do finálových bojů!

    Nejproduktivnější hráči

    Sergej Mozjakin – 19 zápasů, 21 bodů (9+12)
    Jan Kovář – 19 zápasů, 19 bodů (7+12)
    Alexander Sjomin – 19 zápasů, 15 bodů (7+8)
     
    CSKA Moskva

    Moskevský celek potvrdil předpoklady sázkových kanceláří a dokráčel až do finále celé soutěže! Svou sílu ukázalo CSKA už v základní části. V úvodním kole play-off se CSKA střetlo se Slovanem Bratislava a i přes skandál se zamčením bratislavských hráčů v šatně CSKA bez problémů postoupilo ve čtyřech zápasech. Další překážkou byl Nižnij Novgorod. CSKA možná překvapivě prohrálo první střetnutí, avšak poté prokázalo své kvality a čtyřmi výhrami v řadě si zajistilo postup do finále konference! V něm se v očekávaném souboji střetlo s Petrohradem. Série přinesla napínavé zápasy, avšak moskevští byli znovu o něco lepší a proklestili si cestičku do finále!

    Nejproduktivnější hráči

    Alexander Radulov – 16 zápasů, 15 bodů (4+11)
    Nikita Zajcev – 16 zápasů, 13 bodů (4+9)
    Stephane Da Costa – 14 zápasů, 12 bodů (7+5)
     
    Dobrý den, vítám Vás u finále KHL, kde se proti sobě postaví celky CSKA Moskva a Metallurg Magnitogorsk!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 45. Ljubimov (Kutuzov, Kiselevič) – 55. Mozjakin (Bereglazov, Kovář), 66. Mozjakin (Kovář)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Zajcev (A), Kotuzov, Pivcakin, Sergejev, Panin, Ožiganov – Radulov (A), Da Costa, Platt – Žarkov, Andronov, Pihlstrom – Hjalmarsson, Junkov, Ljubimov – Petrov, Stoljarov, Košelev
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov (A), Berezgalov, Lee, Tereščenko, Chabarov, Osipov, Železkov – Zaripov (A), Kovář, Mozjakin (C) – Wolski, Osala, Kosov – Semin, Filippi, Potěchin – Timkin, Kaletkin, Platonov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Eduard Odins – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin
    CSKA Moskva 3 4 Magnitogorsk
    #1 Čtvrtek 07.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 5:1
    #2 Sobota 09.04.2016 • 16:00
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:2
    #3 Pondělí 11.04.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 2:3 po prodl.
    #4 Středa 13.04.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 1:0
    #5 Pátek 15.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:2 po prodl.
    #6 Neděle 17.04.2016 • 13:30
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 2:3 po prodl.
    #7 Úterý 19.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:3
    bahis siteleri