Norwich – Sunderland 0:3 (kon.) | Manchester Utd. – Aston Villa 1:0 (kon.) | Everton – Southampton 1:1 (kon.)
Newcastle – Swansea 3:0 (kon.) | West Brom – Watford 0:1 (kon.) | Chelsea – Manchester City 0:3 (kon.)
konec
Norwich City
0:3 (0:1)
Sunderland AFC
Sobota 16.04.2016, 13:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním toho, že dnešní utkání na Carrow Road sledovalo 27 117 diváků, se loučím. Přeji Vám hezký zbytek víkendu a u dalších online přenosů se zase někdy budu těšit na počtenou! (16:01:27)
    Sunderland se díky dnešní výhře přiblížil Norwichi na rozdíl jediného bodu, navíc má k dispozici domácí dohrávku proti Evertonu.

     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 14:0. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 7:11.
     
    Je konec, důležitý souboj, jehož důležitost se možná ukáže po konci sezony, lépe zvládl Sunderland, který na Carrow Road zvítězil 3:0, a svému dnešnímu soupeři se tak v tabulce přiblížil pouze na rozdíl jednoho bodu! Dnešní úspěch Black Cats se nerodil snadno, úvod utkání lépe vyšel domácím, kteří si vypracovali i daleko více šancí. V závěru první půle dostali hosté k dispozici pokutový kop, který nekompromisně proměnil sám faulovaný Fabio Borini.

    I ve druhém poločase byli herně lepší domácí, v devětačtyřicáté minutě mohlo být srovnáno, jenže střídající Redmond trefil pouze tyč. Sunderland spoléhal na rychlé a smrtící brejky, jeden takový v třiapadesáté minutě zakončil Jermain Defoe, a vstřelil tak už svůj šestnáctý gól v sezoně! Kanárkům nešla upřít snaha, štěstí ale dnes stálo při svěřencích trenéra Allardyce. Ti přestáli několik kritických pasáží a v nastavení zásluhou Duncana Watmorea přidali uklidňující trefu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Počet zákroků brankáře Ruddyho (NRW) – 0

    Počet zákroků brankáře Mannoneho (SUN) – 6
     
    90+3
    Po individuálním průniku se alespoň o čestný zásah domácího celku pokoušel Wes Hoolahan, jeho rána levačkou ale nebyla přesná a vše nasvědčuje tomu, že Mannone udrží čisté konto.
     
    90+2
    Utkání už se opravdu pouze dohrává. Někteří fanoušci Norwiche už opouštějí hlediště, naopak příznivci Black Cats jsou v posledních minutách utkání hodně hlasití a není se čemu divit, protože tato výhra je pro Sunderland nesmírně důležitá.
    90+1. Duncan Watmore (SUN) - 0:3
     
    90+1
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí nedokázali odvrátit míč do bezpečí, čehož využil Larsson, který parádní kolmicí oslovil nehlídaného DUNCANA WATMOREA. Mladý útočník si v souboji s brankářem Ruddym počínal parádně a po povedené kličce zakončil do odkryté svatyně!
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty!
     
    89
    Na další z dlouhých nákopů si seběhl Jermain Defoe, nezvládl ale zpracování, čehož opět využil důsledný Wisdom. Při tomto obranném zákroku si ale sám ublížil a je odveden za postranní čáru.
     
    88
    Po Olssonově chybě se Černé kočky vrhly do rychlého brejku. Watmoreovi ale chyběla rychlost, čehož využil vracející se Wisdom a tvrdým, ovšem čistým zákrokem udržel domácí tým ve hře.
     
    87
    Teď se obrana Sunderlandu zapomněla při návratu, s nabídnutým přečíslením ale Norwich nenaložil dobře. Redmond míč sklepl pro Hoolahana, jenž jej ještě přenechal O'Neilovi, jeho rána ale postrádala přesnost.
     
    85
    Poslední střídání dnešního klání. Hostující lodivod Allardyce chce na závěr utkání poslat čerstvé síly do obranných řad, proto hřiště opouští Kirchhoff a místo něj nastupuje velezkušený John O'Shea.
     
    84
    Domácí svého soupeře stále mačkají jako citrón, žádnou výraznější šanci si ale stále nejsou schopni vypracovat. Podaří se jim alespoň snížit?
     
    83
    Do šestnáctky Sunderlandu teď létá jeden centr za druhým. Po jednom z nich se k zemi poroučel Bassong, sudí Marriner mu ale na jeho divadélko neskočil a penaltu neodpískal.
     
    82
    Aktivní Redmond dostal prostor na další ránu, míč byl ale jedním z blokujících beků ztečován na další roh. Po jeho zahrání hlavičkoval stoper Bassong, trefil ale pouze před sebou stojícího Kaboula.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 41. Borini (pen.), 53. Defoe (Borini), 90+1. Watmore (Seb Larsson)

    Karty:   40. Wisdom (NRW), 59. M. Olsson (NRW) – 32. Khazri (SUN), 58. Cattermole (SUN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 14:0. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 7:11.
    Norwich City: Ruddy – Wisdom, R. Bennett, Bassong, M. Olsson – Jarvis (59. Hoolahan), Howson, O'Neil (C), Brady (46. Redmond) – Naismith (74. Jerome) – Mbokani.
    Náhradníci: Rudd – Jerome, Hoolahan, Dorrans, Mulumbu, Redmond, Pinto.

    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné, Kaboul, van Aanholt – Kirchhoff (85. O'Shea) – Borini, Cattermole (C), M'Vila (67. Seb Larsson), Khazri (46. Watmore) – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Jones, O'Shea, Seb Larsson, Toivonen, Watmore, N'Doye.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Scott Ledger, Stephen Child

    Diváci: 27 117
    bahis siteleri